Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Kolonia TPD

~Strus niezalogowany
13 lipca 2015r. o 7:07
Niedlugo moje dziecko jedzie na kolonie zorganizowana przez TPD w Boleslawcu. Napiszcie jak oceniacie te kolonie i jak odbieraja wasze dzieci?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mama niezalogowany
13 lipca 2015r. o 13:13
Moja córka 11 l. była w ubiegłym roku. Koszy nie mały. Wrażenia jej takie: trzeba mówić ze wszystko jest smaczne, mało wyjść na plażę mimo pogody, ladny ośrodek, panie opiekunki tańczące w nocy na terenie ośrodka w deszczu (pozostawie bez komentarza.) To bardziej pół kolonia. Więcej nudy w ośrodku według mnie niz atrakcji. Zdecydowanie za mlody personel. Mieszanina dzieci z rodzin patologicznych a co za tym idzie wiadomo...Oceniam na 3. Córka nie chciala slyszec o kolonii w tym roku...
~ania niezalogowany
13 lipca 2015r. o 13:49
moja córka była w tym roku na kolonii z TPD ( I turnus). było całkiem na odwrót niż "mama" wcześniej napisała. dziecko też 11 letnie,bardzo zadowolone , cały czas dzieciaki miały zorganizowany czas,ani chwili na nudę ,baseny,plaża ,wycieczki, opieka Pań dla mnie rewelacja, w przyszłym roku też planujemy już wyjazd na kolonię, a co do jedzenia ,moja córka też w domu wybrzydza,ale tam chwaliła jedzenie.
~luk niezalogowany
13 lipca 2015r. o 15:20
Po prostu jeszcze się taki nie urodził - żeby wszystkim dogodził. Jeden będzie zadowolony, drugi będzie narzekał na wszystko...
8117
#alabaster72 nieaktywny
13 lipca 2015r. o 18:26
~mama napisał(a): Moja córka 11 l. była w ubiegłym roku. Koszy nie mały. Wrażenia jej takie: trzeba mówić ze wszystko jest smaczne, mało wyjść na plażę mimo pogody, ladny ośrodek, panie opiekunki tańczące w nocy na terenie ośrodka w deszczu (pozostawie bez komentarza.) To bardziej pół kolonia. Więcej nudy w ośrodku według mnie niz atrakcji. Zdecydowanie za mlody personel. Mieszanina dzieci z rodzin patologicznych a co za tym idzie wiadomo...Oceniam na 3. Córka nie chciala slyszec o kolonii w tym roku...

Personel we właściwym wieku, pewnie powinny być panie po 70.
Opiekunki tańczące w deszczu- co tu komentować, opiekują się dziećmi 24 h na dobę przez dwa tygodnie więc chyba mają prawo potańczyć, czy może odebrać im uprawnienia pedagogiczne?
Posiłki niesmaczne- jak pociecha w domu karmiona i kawiorem i miksowanymi zupkami, do tego mamusia kanapeczki robi, to gdzie to się ma równać z jedzeniem na koloniach gdzie trzeba samemu.
Nuda w ośrodku- fakt, zabierane telefony w czasie ciszy nocnej, nie ma fb nie ma życia.
I jeszcze perełka Pani podpisującej się jako "mama", "mieszanina dzieci z rodzin patologicznych" proszę rozwinąć zdanie -"a co za tym idzie wiadomo..." Czy te dzieci są gorsze bo nie mają szansy na dom idealny, jaki pewnie jest u Pani, czy wybierają sobie rodzinę? Dzieci to dzieci, z jakiej by nie były rodziny i z góry piętnując je patologią wystawia Pani opinię sobie.
Jeszcze pominęła Pani dzieci z domu dziecka, pewnie też "TE" gorsze niż Pani dzieci.
Pozostaję przesłać Pani wyrazy współczucia i dedykować piosenkę.

Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
~mama niezalogowany
13 lipca 2015r. o 18:58
Do Alabaster72; uderz w stół a nożyce się odezwa ...
10565
#querty nieaktywny
13 lipca 2015r. o 20:51
:)
~też mama niezalogowany
13 lipca 2015r. o 20:54
~mama napisał(a): Moja córka 11 l. była w ubiegłym roku. Koszy nie mały. Wrażenia jej takie: trzeba mówić ze wszystko jest smaczne, mało wyjść na plażę mimo pogody, ladny ośrodek, panie opiekunki tańczące w nocy na terenie ośrodka w deszczu (pozostawie bez komentarza.) To bardziej pół kolonia. Więcej nudy w ośrodku według mnie niz atrakcji. Zdecydowanie za mlody personel. Mieszanina dzieci z rodzin patologicznych a co za tym idzie wiadomo...Oceniam na 3. Córka nie chciala slyszec o kolonii w tym roku...

trzeba było wyłać wysłać dzieciątko indywidualnie do Amber Baltica,może by było zadowolone , patologią jest to co pani napisała , obrażaniem i nieprawdą...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza