alabaster72 napisał(a):~mama napisał(a): Moja córka 11 l. była w ubiegłym roku. Koszy nie mały. Wrażenia jej takie: trzeba mówić ze wszystko jest smaczne, mało wyjść na plażę mimo pogody, ladny ośrodek, panie opiekunki tańczące w nocy na terenie ośrodka w deszczu (pozostawie bez komentarza.) To bardziej pół kolonia. Więcej nudy w ośrodku według mnie niz atrakcji. Zdecydowanie za mlody personel. Mieszanina dzieci z rodzin patologicznych a co za tym idzie wiadomo...Oceniam na 3. Córka nie chciala slyszec o kolonii w tym roku...
Personel we właściwym wieku, pewnie powinny być panie po 70.
Opiekunki tańczące w deszczu- co tu komentować, opiekują się dziećmi 24 h na dobę przez dwa tygodnie więc chyba mają prawo potańczyć, czy może odebrać im uprawnienia pedagogiczne?
Posiłki niesmaczne- jak pociecha w domu karmiona i kawiorem i miksowanymi zupkami, do tego mamusia kanapeczki robi, to gdzie to się ma równać z jedzeniem na koloniach gdzie trzeba samemu.
Nuda w ośrodku- fakt, zabierane telefony w czasie ciszy nocnej, nie ma fb nie ma życia.
I jeszcze perełka Pani podpisującej się jako "mama", "mieszanina dzieci z rodzin patologicznych" proszę rozwinąć zdanie -"a co za tym idzie wiadomo..." Czy te dzieci są gorsze bo nie mają szansy na dom idealny, jaki pewnie jest u Pani, czy wybierają sobie rodzinę? Dzieci to dzieci, z jakiej by nie były rodziny i z góry piętnując je patologią wystawia Pani opinię sobie.
Jeszcze pominęła Pani dzieci z domu dziecka, pewnie też "TE" gorsze niż Pani dzieci.
Alabaster72 - pełen szacunek za ten tekst!!!
~mama napisał(a): Do Alabaster72; uderz w stół a nożyce się odezwa ...
~mama napisał(a): Moja córka 11 l. była w ubiegłym roku. Koszy nie mały. Wrażenia jej takie: trzeba mówić ze wszystko jest smaczne, mało wyjść na plażę mimo pogody, ladny ośrodek, panie opiekunki tańczące w nocy na terenie ośrodka w deszczu (pozostawie bez komentarza.) To bardziej pół kolonia. Więcej nudy w ośrodku według mnie niz atrakcji. Zdecydowanie za mlody personel. Mieszanina dzieci z rodzin patologicznych a co za tym idzie wiadomo...Oceniam na 3. Córka nie chciala slyszec o kolonii w tym roku...