Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

''czy internet w każdej chacie ,czy biskupów chcesz w senacie''

~dla tego ślepoty sralco niezalogowany
29 lipca 2015r. o 16:49
Ponad tysiąc Świadków Jehowy oskarżonych o molestowanie dzieci. Ani jeden z wymienionych przypadków nie został zgłoszony na policję.
Władze wspólnoty wyjaśniły, że nie mają w zwyczaju zgłaszać tego typu przestępstw organom ścigania. Zamiast zgłoszeń stosuje się po prostu "nauki biblijne".

http://wiadomosci.onet.pl/ponad-tysiac-swiadkow-jehowy-oskarzonych-o-molestowanie-dzieci/3y7d16
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 lipca 2015r. o 16:50
o zboczonych budowlańcach skorn już wspominał :D
2900
#falco nieaktywny
29 lipca 2015r. o 16:55
skorn napisał(a): Pewnie, że cię obchodzi, skoro odpisujesz.

Oczywiście zdechniemy wszyscy, dobrze jednak by było, by pierw wyzdychali ci, którzy dla własnego zysku krzywdzą innych.

odpisuję bo pisałeś coś ''do mnie'' tak jak ty czytasz to co ja napiszę ;)

w tym drugim być może masz trochę racji ale może lepiej powiedzieć sobie pewne rzeczy w twarz...
po co inni mają się ''rajcować'' ... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
29 lipca 2015r. o 16:56
W przypadku falco mamy doczynienia ze znanym w psychologii mechanizmem wyparcia. A jak wiadomo - najciemniej pod latarnią ; )

<i>
2900
#falco nieaktywny
29 lipca 2015r. o 17:02
~ napisał(a): o zboczonych budowlańcach skorn już wspominał :D

a może coś wiesz na ten temat...
chętnie o tym napiszę

tak jak księży katolickich tak i świadków Jehowy prawo powinno traktować jednakowo ...

Dopisane 29.07.2015r. o godz. 17:02:

skorn napisał(a): W przypadku falco mamy doczynienia ze znanym w psychologii mechanizmem wyparcia. A jak wiadomo - najciemniej pod latarnią ; )

czy chcesz przez to napisać że jestem pedofilem?
ciekawe...

211
skorn
29 lipca 2015r. o 17:05
falco napisał(a): w tym drugim być może masz trochę racji ale może lepiej powiedzieć sobie pewne rzeczy w twarz...

Nie wiem dlaczego to ja pierwszy jako poszkodowany miałbym wychodzić z taką inicjatywą, zwłaszcza w stosunku do recydywisty. Kto wie, może ty z tej samej gliny jesteś ulepiony. A może to taka solidarność budowlańców ; )

<i>
2900
#falco nieaktywny
29 lipca 2015r. o 17:11
skorn napisał(a):
falco napisał(a): w tym drugim być może masz trochę racji ale może lepiej powiedzieć sobie pewne rzeczy w twarz...

Nie wiem dlaczego to ja pierwszy jako poszkodowany miałbym wychodzić z taką inicjatywą, zwłaszcza w stosunku do recydywisty. Kto wie, może ty z tej samej gliny jesteś ulepiony. A może to taka solidarność budowlańców ; )

nie wnikam w to bo ''im mniej wiesz tym spokojniej śpisz''
a ja śpię świetnie ... :D
czy jestem ''z tej samej gliny''?...o to trzeba pytać tych z którymi współpracowałem lub pracuję obecnie...
o żadnej ''solidarności '' nic nie wiem bo dla mnie ''białe zawsze jest białe''

~ niezalogowany
29 lipca 2015r. o 18:25
falco napisał(a):
tak jak księży katolickich tak i świadków Jehowy prawo powinno traktować jednakowo

To bądź łaskaw krytykować duchownych z należytym umiarem i uczciwością. Przez kilka chorych osób łamiących prawo krzywdzisz swoimi komentarzami wielu niewinnych i uczciwych ludzi, za co kara cię nieuchronnie spotka, tak jak tych pedofili. Swoje obsesje lecz u lekarza, a nie publicznie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza