Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

''czy internet w każdej chacie ,czy biskupów chcesz w senacie''

~ niezalogowany
28 lipca 2015r. o 20:28
~bingo napisał(a): każdy ksiądz powinien być kastrowany :P
Twoimi rękami :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
28 lipca 2015r. o 21:06
~ napisał(a):
falco napisał(a):

odpowiedz mi jakie masz ''moralne prawo'' wysyłać mnie lub kogokolwiek tutaj do Korei?
czy ja cię wysyłam do Watykanu?...byłbyś jeszcze bliżej tych których usiłujesz bronić :D żyj tu swoim życiem nawet jeśli spędzisz je na klęczkach :D
chcesz wierzyć w ''boga''?...wierz

14 stron twojego ujadania na katolików i Kościół to jest twoje prawo? weź sobie na wstrzymanie.

na ''Kościół i katolików''?

brawo !!!!!

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
28 lipca 2015r. o 23:11
Tak właśnie jest, chociaż tobie się zdaje, że tylko kler krytykujesz.

<i>
2900
#falco nieaktywny
28 lipca 2015r. o 23:23
błąd czy zamysł?... biskup nie ponosi osobistej odpowiedzialności za to że jakiś podległy mu ksiądz wykorzystuje seksualnie dzieci. Kluczowe są jednak działania Kościoła jako instytucji. Chodzi o ukrywanie samego procederu. taj działa ich -kościelny -''system'' To jest mój zarzut To nie żadna krytyka wiary ani żaden atak na wierzących katolików.To jest jak widzę i twój charakterystyczny błąd w rozumowaniu. Szukanie przeciwwagi dla swoich ukrywanych oskarżeń pod adresem KK.

wstydzisz się przyznać mi rację?...nie musisz
:D
boisz się?...to możliwe ;)
łapki współczesnej inkwizycji dzisiaj aż się palą do karania ''niewiernych'' ;)

211
skorn
28 lipca 2015r. o 23:30
Rzecz w tym, że to twoje monotematyczne zamulanie jest męczące. Ale skoro nie masz nic lepszego do roboty. ; )

<i>
2900
#falco nieaktywny
28 lipca 2015r. o 23:37
skorn napisał(a): Rzecz w tym, że to twoje monotematyczne zamulanie jest męczące. Ale skoro nie masz nic lepszego do roboty. ; )

męczące?
to po co czytasz? :D

to taki mój relaks po dniu pracy ...
zresztą zaraz lecę ''w podusie''
ale jutro wrócę do tematu :D

~ niezalogowany
28 lipca 2015r. o 23:45
Chlebusiu z Szyneczką za dużo masz cholesterolu w główce mój Ty Słodziaku plujesz plujesz i się oplułeś Głuptasku buziaczki :* :* :* :*
211
skorn
28 lipca 2015r. o 23:49
falco napisał(a): męczące?
to po co czytasz?

Wystarczy pierwsze zdanie przeczytać i już wiadomo o czym będzie "wykład".

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza