Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

''czy internet w każdej chacie ,czy biskupów chcesz w senacie''

~ niezalogowany
28 lipca 2015r. o 9:17
~Ramaj napisał(a):
~ napisał(a): Zamiast się skarżyć na pazerność klechów trzeba im po prostu przestać płacić i odwiedzać ich kościoły! Sybko spokornieją i przypomną sobie po co są powołani !

Za późno.To co kler osiągnął przez ostatnie 25 lat pozwoli im egzystować w dobrobycie nawet bez "co łaska" wiernych.

Nie dadzą rady! Wierni bez klechów sobie poradzą, klechy bez wiernych na pewno nie. Modlić można się w domu. A sakramenty to komercyjny pomysł kleru, do zbawienia duszy nie są potrzebne! Bóg ich nie ustanawiał.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 lipca 2015r. o 9:43
~ napisał(a):
Szkoła Pijarów służy przede wszystkim mojemu dziecku. I dzięki Bogu nie muszą w niej widzieć ani słuchać takiego falco. Człowieku komuna umarła 25 lat temu! Jak ci tutaj tak źle to Korea Pn chętnie cię przywita, tam bedziesz wielbił swego boga lenina i Kima

Ten falco sądząc po komentarzach o wątpliwej kulturze i moralności nie wie o czym pisze.
~Ramaj niezalogowany
28 lipca 2015r. o 11:19
~ napisał(a):
~Ramaj napisał(a):
~ napisał(a): Zamiast się skarżyć na pazerność klechów trzeba im po prostu przestać płacić i odwiedzać ich kościoły! Sybko spokornieją i przypomną sobie po co są powołani !

Za późno.To co kler osiągnął przez ostatnie 25 lat pozwoli im egzystować w dobrobycie nawet bez "co łaska" wiernych.

Nie dadzą rady! Wierni bez klechów sobie poradzą, klechy bez wiernych na pewno nie. Modlić można się w domu. A sakramenty to komercyjny pomysł kleru, do zbawienia duszy nie są potrzebne! Bóg ich nie ustanawiał.

A po co im wierni?To co wyrwali starczy na wieki.
~ niezalogowany
28 lipca 2015r. o 14:11
najlepiej biskup w każdej chacie :D
~bingo niezalogowany
28 lipca 2015r. o 17:02
każdy ksiądz powinien być kastrowany :P
~bingo niezalogowany
28 lipca 2015r. o 17:04
jestem za :|
2900
#falco nieaktywny
28 lipca 2015r. o 17:52
~ napisał(a):
~ napisał(a):
Szkoła Pijarów służy przede wszystkim mojemu dziecku. I dzięki Bogu nie muszą w niej widzieć ani słuchać takiego falco. Człowieku komuna umarła 25 lat temu! Jak ci tutaj tak źle to Korea Pn chętnie cię przywita, tam bedziesz wielbił swego boga lenina i Kima

Ten falco sądząc po komentarzach o wątpliwej kulturze i moralności nie wie o czym pisze.

a nich im służy :D
mnie guzik obchodzi szkoła czy to ''pijarów'' czy braciszków ''bosych'' czy też ''obutych''
mnie obchodzi forma w jakiej wchodzą w posiadanie nieruchomości a te jak widać są często osiągane bezprawnie lub w niejasnych okolicznościach ...
odpowiedz mi jakie masz ''moralne prawo'' wysyłać mnie lub kogokolwiek tutaj do Korei?
czy ja cię wysyłam do Watykanu?...byłbyś jeszcze bliżej tych których usiłujesz bronić :D żyj tu swoim życiem nawet jeśli spędzisz je na klęczkach :D
chcesz wierzyć w ''boga''?...wierz
chcesz wierzyć w JP2 ?...wierz
ale jeśli ja wierzę w Światowida np. to tobie nic do tego
:P
nie pitol mi tu jak 124 o ''moralności'' bo mogę cię skierować pod inne adresy gdzie znajdziesz odpowiednie osoby którym te twoje ''nauki'' bardziej się przydadzą niż mnie... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
28 lipca 2015r. o 20:04
falco napisał(a):

odpowiedz mi jakie masz ''moralne prawo'' wysyłać mnie lub kogokolwiek tutaj do Korei?
czy ja cię wysyłam do Watykanu?...byłbyś jeszcze bliżej tych których usiłujesz bronić :D żyj tu swoim życiem nawet jeśli spędzisz je na klęczkach :D
chcesz wierzyć w ''boga''?...wierz

14 stron twojego ujadania na katolików i Kościół to jest twoje prawo? weź sobie na wstrzymanie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza