Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

''czy internet w każdej chacie ,czy biskupów chcesz w senacie''

2900
#falco nieaktywny
1 sierpnia 2015r. o 5:49
skorn napisał(a):
falco napisał(a):
skorn napisał(a): Jeśli widzisz tam przestępstwo, to współczuję.

a ty nie widzisz?
więc po co prokuratura wszczęła postępowanie ?

Nie widzę. Nie wiem też, po co prokuratura wszczęła postępowanie. Pewnie nie ma nic lepszego do roboty.

Taki z ciebie wolnościowiec, że za opinię wsadzałbyś do więzienia? To oczywiście pytanie retoryczne. Gdyby to było RMF, nawet nie podjąłbys tematu. Nie ważne co powiedzieli, tylko gdzie.

za ''opinię''?...nazywasz to ''opinią''? :|
ciekawe czy wyrażenie podobnej ''opinii'' w sierpniu będzie dopuszczalne...wychodzi na to że kiedy obraża się prezydenta w Radiu Maryja to jest to dopuszczalne bo mamy ''wolność słowa'' ale kiedy mówi się o jakimś tam zboczeńcu w purpurach, to nie jest już to opinia tylko atak na kościół i co najlepsze na wiarę...
jeśli tak myślisz to zmień nicka na ''Kali'' ;)

co tam znowu bredzi ''putlerek''?
czy to są efekty zbyt wczesnego ''wypisu''?

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
1 sierpnia 2015r. o 10:05
Nie karmić trola!
2900
#falco nieaktywny
1 sierpnia 2015r. o 14:51
(...) ''Problem łatwego dostępu do alkoholu i jego reklamy w mediach w kontekście ludzi młodych pojawia się w liście do wiernych biskupa Tadeusza Bronakowskiego. Hierarcha stoi na czele Zespołu Episkopatu Polski do spraw Apostolstwa Trzeźwości. Jego list będzie jutro czytany w kościołach. Biskup prosi w nim, aby w trosce o wychowanie dzieci i młodzieży bez alkoholu swoje siły połączyły: rodziny, społeczeństwo i rząd.

Sierpień to od ponad trzydziestu lat w Kościele rzymskokatolickim w Polsce miesiąc trzeźwości. Kościół co roku zachęca w tym okresie do całkowitej abstynencji.(...)''

:D a tu proszę ...księżulo w Modlinie miał 2,4 promilka mając w dup.i.e słowa swojego biskupa...
ot niegrzeczny... :D

211
skorn
1 sierpnia 2015r. o 15:05
falco napisał(a): kiedy mówi się o jakimś tam zboczeńcu w purpurach, to nie jest już to opinia tylko atak na kościół i co najlepsze na wiarę...

Ale czy prokuratura podejmuje z tego powodu śledztwo? Prywatnie możesz sobie myśleć, że prezydent został obrażony, podobnie ludzie moga uważać coś za atak krk, gorzej jak angażuje się w to sądy i prokuraturę. Ogarniasz o co mi chodzi, pseudowolnościowcu? : )

<i>
2900
#falco nieaktywny
1 sierpnia 2015r. o 16:46
skorn napisał(a):
falco napisał(a): kiedy mówi się o jakimś tam zboczeńcu w purpurach, to nie jest już to opinia tylko atak na kościół i co najlepsze na wiarę...

Ale czy prokuratura podejmuje z tego powodu śledztwo? Prywatnie możesz sobie myśleć, że prezydent został obrażony, podobnie ludzie moga uważać coś za atak krk, gorzej jak angażuje się w to sądy i prokuraturę. Ogarniasz o co mi chodzi, pseudowolnościowcu? : )

czy chcesz przez to powiedzieć że kiedy np. mnie obrazisz mam ci obić twarz?...
bez ''angażowania '' w to sądu czy prokuratury?
to jest ta sprawiedliwość w twoim wydaniu?
więc po co nam jakieś tam prawo karne czy cywilne...

''ogarniasz ''to ? :D
a może coś teraz napisz o ''pseudosprawiedliwości'' :D

Dopisane 01.08.2015r. o godz. 16:46:

a tutaj masz fragmencik o tym że to prokuratura Z URZĘDU zarządziła śledztwo...

''Prokuratura w Toruniu w czwartek wszczęła z urzędu postępowanie sprawdzające dotyczące ewentualnego publicznego znieważenia prezydenta Bronisława Komorowskiego w programie Radia Maryja. W audycji wypowiadali się słuchacze i o. Tadeusz Rydzyk. ''

na resztę w tej chwili nie mam czasu

~ niezalogowany
1 sierpnia 2015r. o 18:16
I znowu troll sam się nakarmił
2900
#falco nieaktywny
1 sierpnia 2015r. o 18:24
a ty z upodobaniem wracasz do tematu... :D
zapraszam ponownie :D

Dopisane 01.08.2015r. o godz. 18:24:

a wiesz gdzie teraz urzęduje Paetz?
i jaką to ''karę '' poniósł?

ojej ...znowu ''wiarę '' atakuję.... :D

~ niezalogowany
1 sierpnia 2015r. o 18:29
i bądź wola moja....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza