Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie można się zbadać alkomatem?

~krzysztof niezalogowany
6 sierpnia 2015r. o 13:26
Witam, mam taki nietypowy problem. Wyruszam w daleką trasę samochodem, a będę przejeżdżał w okolicach Bolesławca i chcę tam odwiedzić znajomych. Na pewno pójdziemy ze znajomymi jakoś się rozerwać i nie skończy się na jednym piwku. Na drugi dzień wieczorem chcę wsiąść w samochód i pojechać dalej.

GDZIE w Bolesławcu można przebadać się alkomatem? Oczywiście zdaję sobie sprawę, że najlepiej iść na komendę, ale chciałbym uniknąć uszczypliwych komentarzy funkcjonariuszy - wiem z doświadczenia. Są gdzieś w Bolesławcu jakieś miejsca, gdzie mają alkomat? Przychodnia, zakład pracy? Jeśli tak, proszę o wskazanie takich miejsc. Jestem w stanie zapłacić za dmuchanie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~wujcio dobra rada niezalogowany
6 sierpnia 2015r. o 15:35
Jak chcesz płacić za dmuchanie, polecam wesoły domek Alexa przy wyjeździe na Zgorzelec :D
~wujcio dobra rada niezalogowany
6 sierpnia 2015r. o 15:36
Jak chcesz płacić za dmuchanie, polecam wesoły domek Alexa przy wyjeździe na Zgorzelec :D
~ niezalogowany
6 sierpnia 2015r. o 16:11
na komendę łaski nie robią tylko autem nie podjeżdzaj :D
~ niezalogowany
6 sierpnia 2015r. o 16:48
Generalnie na komendzie ale ja dwa razy trafiłem, że nie mieli ustnika lub alkomatu, bo był na patrolu. W Paryskiej jest automat nie wiem na ile wiarygodny, na stacjach paliw mają jednorazowe alkomaty. Kiedyś kupowałem na statoil.
~ niezalogowany
6 sierpnia 2015r. o 17:06
~wujcio dobra rada napisał(a): Jak chcesz płacić za dmuchanie, polecam wesoły domek Alexa przy wyjeździe na Zgorzelec :D

Może kolega chce dać się przedmuchac. Nie sprecyzowal.
~ niezalogowany
6 sierpnia 2015r. o 19:54
na kosciuzski na cpn za wiaduktem maja precyzyjny i dokladny 2 zl kosztuje
~poranek niezalogowany
6 sierpnia 2015r. o 19:55
~ napisał(a): na komendę łaski nie robią tylko autem nie podjeżdzaj :D

raczej sie na komendzie nie zbadasz,bo nie maja alkomatu i radz sobie chlopie,a pozniej prenesje,ze ludzie jezdza po alkoholu...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza