Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie można się zbadać alkomatem?

~ niezalogowany
6 sierpnia 2015r. o 20:22
Śmiało idź na komende ja też popiłem i bez problemu dmuchałem i alkomat mają bez ustnika.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~dmuchający niezalogowany
6 sierpnia 2015r. o 20:41
~poranek napisał(a):
~ napisał(a): na komendę łaski nie robią tylko autem nie podjeżdzaj :D

raczej sie na komendzie nie zbadasz,bo nie maja alkomatu i radz sobie chlopie,a pozniej prenesje,ze ludzie jezdza po alkoholu...

Gadasz głupoty.Można się tam zbadać !
~ niezalogowany
6 sierpnia 2015r. o 22:36
piłes nie jedz ,nie piłes wypij. ;)
~ niezalogowany
7 sierpnia 2015r. o 10:07
~ napisał(a): na kosciuzski na cpn za wiaduktem maja precyzyjny i dokladny 2 zl kosztuje

Mieli, właśnie w to miejsce, tzn. na statoil z komendy mnie odesłali ale okazało się że już go tam nie ma, a było to po 20 czerwca b.r. Mieli za to testy jednorazowe.
7595
#Silentia nieaktywny
7 sierpnia 2015r. o 11:25
Na pogotowiu też chyba mają.
~krzysztof niezalogowany
14 sierpnia 2015r. o 15:56
To może ktoś wskazać jeszcze jakieś konkretne miejsca?

A może ktoś z Państwa ma prywatnie jakiś lepszy alkomat? Byłbym w stanie zapłacić za jednorazowe przebadanie się.
~ niezalogowany
14 sierpnia 2015r. o 16:00
A tam głupio doradzacie.Pijesz flachę,wsiadasz w furę i jedziesz na Policję.Tam prosisz dyżurnego o badanie alkomatem bo właśnie jeździsz a nie wiesz czy dobrze robisz :P :P :P
~Tommy niezalogowany
14 sierpnia 2015r. o 16:10
Na policje to może co najwyżej pójść na dołek. Ja co jakiś czas po większej imprezie idę na przebadanie na policję. Przez ostatnie 4 razy (w 1.5 miesięcznym odstępie czasowym) dostałem taką samą informacje. W tej chwili nie mamy ustników na przebadanie. Albo ja mam pecha, że tym momencie nie mają albo im się nie chce pozwolić ludziom się zbadać...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza