Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

WYPADEK! lotnisko Krzywa

~ niezalogowany
2 września 2015r. o 12:54
Dzisiaj słyszałam że chłopak nie przeżył. ...czy to prawda to nie wiem ale hamujcie trochę te komentarze. Jaki był taki był ale rodzina napewno bardzo to teraz przeżywa postawcie się teraz na ich miejscu....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~gość niezalogowany
2 września 2015r. o 13:23
Też słyszałam że Kuba zmarł dzisiaj rano ;( bardzo współczuję rodzinie znałam Kubę nie długo ale bardzo fajny chłopak.
~ niezalogowany
2 września 2015r. o 13:50
Co z kierowcą??
~ niezalogowany
2 września 2015r. o 16:15
~niemy napisał(a): wy moze troche szacunku mogł byc najgorszy liczycie sie z uczuciami ego rodziców co oni przezywaja nie zycze nikomu takiego cierpienia nie macie rozumu i ser tylko głazy współczuje rodzica sama jestem matka i niewyobrazam sobie co oni przechodza to idzie dostac kota dziecko walczy o zycie a wy takie bzdury wypisujecie

~niemy napisał(a): jak nie rozumiesz to głupszy jestes jak myslałem

A słyszałeś kiedyś O Wielce Wykształcony o interpunkcji? O stylistyce? A co to jest:
~niemy napisał(a): nie macie rozumu i ser tylko głazy współczuje rodzica

Ser? A może by tak ą zamiast a? Chyba jednak nie jesteś tak O Wielce Wykształcony. Gdzie polskie "ogonki"? Albo leń. Albo niedouczony. Pewnie i to i to.
~niemy niezalogowany
2 września 2015r. o 16:22
ty gamoniu serc jak nie umiesz dojsc do słowa sam to znaczy ze tuman z ciebie daj spokój juz bo drążysz bez celu
~ niezalogowany
2 września 2015r. o 16:23

A słyszałeś kiedyś O Wielce Wykształcony o interpunkcji? O stylistyce? A co to jest:
~niemy napisał(a): nie macie rozumu i ser tylko głazy współczuje rodzica

Ser? A może by tak ą zamiast a? Chyba jednak nie jesteś tak O Wielce Wykształcony. Gdzie polskie "ogonki"? Albo leń. Albo niedouczony. Pewnie i to i to.

Jak już chcesz kogoś pouczać to rób to poprawnie. Nie rodzicą a rodzicom.
~- niezalogowany
2 września 2015r. o 16:27
robisz się nudny wal się-
~Ktoś niezalogowany
2 września 2015r. o 17:28
Kuby mózg jest martwy i nic nie można zrobić. Jego serce bije ale nic poza tym, lada dzień zostanie odłączony. Przestańcie pisać głupoty bo nie wiecie jak ciężko jest rodzinie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza