Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

WYPADEK! lotnisko Krzywa

~Aga niezalogowany
8 września 2015r. o 0:46
A wiadomo co z Kubą dalej w ciężkim stanie jest jakaś poprawa ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 września 2015r. o 9:00
lukrecja napisał(a):
~ napisał(a):
Święte słowa.Jednego ścigacza mniej na bolesławieckich ulicach.Dekle,dlaczego tak was rajcuje ,,zamykanie obrotomierza''w naszym mieście.Choć jedna prośba do Pana Boga została wysłuchana.Panie Boże weź do siebie następnych.
Kondolencje dla bliskich.

Modlisz się o śmierć drugiego człowieka? Żal mi ciebie

Zal Ci jego?
A ja mysle ze ma racje.
Jestem poszkodowanym w wypadku w ktorym wine ponosi motocyklista.
Myslisz ze bylem szczesliwy jak czytalem na bolcu ze "rozpedzony motocyklista uderzyl w prawidlowo jadace auto a w wyniku wypadku ucierpiala kobieta z dzieckiem"?
Zgadzam sie z przedmowca
Panie boze wez do siebie nastepnych
~ niezalogowany
8 września 2015r. o 9:18
LUDZIE BOGA NIE MA A BEZMÓZGI WYCHOWANE NA GTA BEDA GINELI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~ niezalogowany
8 września 2015r. o 9:57
~ napisał(a): LUDZIE BOGA NIE MA A BEZMÓZGI WYCHOWANE NA GTA BEDA GINELI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wszyscy o tym wiedza, ale jak widac naiwnych nie brakuje...
~kolega zorientowany. niezalogowany
8 września 2015r. o 17:59
~Aga napisał(a): A wiadomo co z Kubą dalej w ciężkim stanie jest jakaś poprawa ?

skoro doszło do smierci mózgu i jest podłaczony do aparatury,to na poprawę nie ma co liczyc :(
~ niezalogowany
8 września 2015r. o 18:06
lukrecja napisał(a):
~ napisał(a):
Święte słowa.Jednego ścigacza mniej na bolesławieckich ulicach.Dekle,dlaczego tak was rajcuje ,,zamykanie obrotomierza''w naszym mieście.Choć jedna prośba do Pana Boga została wysłuchana.Panie Boże weź do siebie następnych.
Kondolencje dla bliskich.

Modlisz się o śmierć drugiego człowieka? Żal mi ciebie

Jeżeli modlitwą jest pragnienie,,oby ten przygłup rozpitolił sie na najbliższym drzewie'',to modlę się o śmierć.Będzie bezpieczniej i ciszej.
~ niezalogowany
8 września 2015r. o 18:14
Nie ma znaczenia czy mi żal chłopak czy nie. Staram się spojrzeć na to z innej strony. Chłopak jest "linczowany" przez wszystkich może i przeze mnie. Ale co było gdyby to był mój syn albo kogoś z Was? Tak samo byśmy myśleli o swoim dziecku.
~Ob niezalogowany
8 września 2015r. o 18:21
~ napisał(a): Swoja droga do tych co pisza, ze tak swirowal. Mieszkam wioske obok i nie zauwazylam! Ten dziwny czlowiek na identycznym moto z Gromadki tak - jezdzi jak psychol ale ten chlopaczek wlasnie byl z tych "normalniejszych" tym bardziej, ze nie znal moto bo nie dawno kupił. Zresztą - o zmarlym mowi sie tylko dobrze !

Motor kupił, ale czy umiał prowadzić? Jeśli umiał prowadzić simsonka, to czy miał wyobraźnię do opanowania tak dużej maszyny?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza