Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

WYPADEK! lotnisko Krzywa

~ niezalogowany
6 września 2015r. o 20:14
~gość napisał(a): Wiem od rodziny bliskiej Kuby ponoć jutro pogrzeb bo się wybieram dla tego wiem
to ty wiesz wiecej niż my rodzina
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 września 2015r. o 20:14
~gość napisał(a): Wiem od rodziny bliskiej Kuby ponoć jutro pogrzeb bo się wybieram dla tego wiem
to ty wiesz wiecej niż my rodzina
~kolega zorientowany. niezalogowany
6 września 2015r. o 20:25
szkoda,że rodzina nie chce uratować wielu istnień , gdy jest jest możliwośc pobrania narządów ,dla ratowania innych osób. Sam poszkodowany bez szans pod aparaturą :(

Ci co piszą o pogrzebie to jakies chamy.
13826
#regeneration nieaktywny
6 września 2015r. o 20:32
nie wiem jak jest dokladnie w tym konkretnym przypadku, ale ogolnie gdy sprawa sie tyczy osoby ktorej mozg umarl, a aparatura podtrzumuje funkcje zyciowe to trzeba zrozumiec rodzine, dla nich on wciaz zyje, licza na jakis cud zaklamujac rzeczywistosc, nie moga sie pogodzic z tym ze ich bliska osoba odeszla, to trudna sytuacja , wiec nie krytykowalbym ich postawy czyli odmowy udostepnienia narzadow.
~Ja niezalogowany
6 września 2015r. o 20:58
Wreszcie ktos cos madrze napisal
~ niezalogowany
6 września 2015r. o 21:32
~kolega zorientowany. napisał(a): szkoda,że rodzina nie chce uratować wielu istnień , gdy jest jest możliwośc pobrania narządów ,dla ratowania innych osób. Sam poszkodowany bez szans pod aparaturą :(

Ci co piszą o pogrzebie to jakies chamy.

Ciekawe że wszyscy tacy mądrzy gdy sprawa ich nie dotyczy osobiście. Mam dziecko w wieku tego chłopaka i nie wiem na daną chwilę czy zgodziłabym się na pobranie organów. Dla rodziców taka tragedia, taka wielka rozpacz. Dla nich ten chłopak wciąż żyje. Jestem w stanie ich zrozumieć jeśli się nie zgodzą.
~ niezalogowany
6 września 2015r. o 21:44
Czytajac to wszystko chyba nikt z was naprawdę nie wie co jest z tym chłopakiem ale juz by organy rozdawali. Ludzie pomyslcie troche POMYŚLCIE!! To jest czyjes dziecko!!
~misiu niezalogowany
6 września 2015r. o 21:54
Szkoda że to dziecko nie myślało przed..........tylko zrobiło rodzinie prezent , typowy cwaniak na motorynce burczący dzień i noc po całej okolicy , w końcu trochę spokoju .Trzeba myśleć było przed wypadkiem nie teraz lamenty wylewać na forum.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza