Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

DUDA się usamodzielnia!

~Edek niezalogowany
23 września 2015r. o 11:08
Blackjack napisał(a): Brawo "rząt" super głosowanie, jako jedyni z grupy wyszehradzkiej zagłosowaliśmy w sprawie uchodźców na tak, wstyd ....
Byle do wyborów... mam nadzieję że nowym rządzącym uda się to odkręcić.

Dobrze że głupich wiatr nie sieje -rodzą się sami .Za krec isty autorytet Grupa Wyszechradzka- Rumunia, Bułgaria,Węgry , same cygany i brudasy.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11100
#Blackjack nieaktywny
23 września 2015r. o 12:24
~Edek napisał(a):
Blackjack napisał(a): Brawo "rząt" super głosowanie, jako jedyni z grupy wyszehradzkiej zagłosowaliśmy w sprawie uchodźców na tak, wstyd ....
Byle do wyborów... mam nadzieję że nowym rządzącym uda się to odkręcić.

Dobrze że głupich wiatr nie sieje -rodzą się sami .Za krec isty autorytet Grupa Wyszechradzka- Rumunia, Bułgaria,Węgry , same cygany i brudasy.

Jaka Rumunia i Bułgaria, kapuściany łbie oni nie są w grupie wyszehradzkiej.
Wyszehradzka jakie h? Nieuku jeden, do szkoły idź.

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~Do Blackjack niezalogowany
23 września 2015r. o 13:05
Głupi to ciebie spłodził na próbę tylko zapomniał zniszczyć,:P
5372
misiekELF
23 września 2015r. o 14:33
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a): w dupie mam ich emeryturę i 500zł na dziecko.

Po tym poznać jakiego pokroju jesteś człowiek. Większość ma inne zdanie :/

To zrób 10 dzieci i nie będziesz musiał pracować, leniu socjalistyczny.Polak powinien być godziwie wynagradzany za pracę a nie wyciągać łapy po socjal.

Więc ja chyba też jestem tego pokroju człowiekiem...chcę móc pracować za takie pieniądze żeby móc utrzymać rodzinę bez socjalu i odłożyć na swoją emeryturę bo mam świadomość że nam na starość nikt nic nie da...prawdopodobnie zanim osiągnę wiek emerytalny ZUS przestanie istnieć - już dziś nie ma pieniędzy na emerytów, to skąd je weźmie za 40 lat?
A pamiętacie jak o pewnym Panu z PO (który też dużo obiecywał) śpiewali: "Skąd Ty na to kasę masz?" - "Wyhram w totolotka!" w parodii Jozin z Bazin?

Prosta sprawa: żeby komuś dać, komuś trzeba zabrać. Żaden polityk sobie od gęby nie odejmie żeby dać obywatelowi... Bardzo bym chciała żeby moja mama nie musiała tyrać w tej chwili żeby doczekać do wieku emerytalnego, chciałabym żeby była już emerytką i mogła więcej czasu spędzać z wnukami, czego z resztą sama nie może się doczekać...Pewnie że chciałabym "dostawać" co miesiąc 500 zł na dziecko... Ale żeby tak było, zamiast zarabiać tak jak w tej chwili - powiedzmy - 1500zł będę zarabiać 900 zł bo resztę zabiorą mi na ZUS i podatki! Skądś przecież muszą wziąć na socjal!

Zaraz pewnie zaczniecie mi się rzucać do gardła - nie jestem ani za PO ani za PiS i osobiście uważam że wszystkie te partie są takie same - każdy chce do koryta, tylko w trochę inny sposób do niego dociera.
Referendum Komorowskiego zostało z 2 powodów olane przez społeczeństwo:
1 - zostało olane przez przeciwników Komorowskiego - "bo tak", bez względu na to czego dotyczyło,
2 - były w nim dwa ważne pytania: o JOWy i finansowanie partii z publicznych pieniędzy... gdyby ograniczyć ilość polityków w Parlamencie i przestać finansować partie z publicznych pieniędzy znalazłyby się "nagle" pieniądze na ZUS, szkoły, socjal...ale nikt o zdrowych zmysłach nie uwierzy że poparcie społeczeństwa sprawi że projekt ustawy, która zakłada "odsunięcie od koryta" sporej ilości polityków przejdzie pomyślnie proces legislacyjny! A Komorowski referendum zrobił tylko dlatego że wiedział że ono nic nie zmieni...

Fakt, że coś jest normalne nie przesądza jeszcze o tym, że przestało być głupie...
~ niezalogowany
23 września 2015r. o 15:13
DODA się usamodzielnia !?!? Od kiedy ?
~ niezalogowany
23 września 2015r. o 20:24
~ napisał(a): DODA się usamodzielnia !?!? Od kiedy ?

może od dzisiaj od 20:23? bo wczesniej to jakos tego nie bylo widac hahahahaah
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 września 2015r. o 20:41
misiekELF napisał(a): ...
Zaraz pewnie zaczniecie mi się rzucać do gardła - nie jestem ani za PO ani za PiS i osobiście uważam że wszystkie te partie są takie same ...

Gdzieżby tam od razu do gardła ? :) Bardzo trafny i rzeczowy opis polskiej rzeczywistości. POPIS i żadnej alternatywy :D

Moje gratulacje Elfico :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11100
#Blackjack nieaktywny
24 września 2015r. o 6:06
Po co ma się usamodzielniać? Niech razem rozpierniczą sługusów UE.
Mogą nawet diabła dobrać do swojej trójcy, aby się tylko ich pozbyć. :>

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza