~RogerN napisał(a): skromna, ale bardzo przyjemna stronka, napawa niesłychanym optymizmem
http://neurof.i234.me/po/index
Blackjack napisał(a):~ napisał(a):Blackjack napisał(a): Po-wcom du... pa się pali to zaczynają obiecywać, jak Bronio przed drugą turą wyborów.
Czekam do wyborów aby zobaczyć ich miny w sztabie wyborczym. Szkoda że tylko miny tuska nie pokażą po ogłoszeniu wyników ;(
Co do Pisu to wiadomo Duda/Pis karty rozdaje, ogrywają Po jak tylko można ....
PiS rozdaje karty ale z rękawa, jak szuler :P
Może i nawet z ....y, ważne że ja i moja rodzina będzie miała coś z tego.
Blackjack napisał(a): Brawo "rząt" super głosowanie, jako jedyni z grupy wyszehradzkiej zagłosowaliśmy w sprawie uchodźców na tak, wstyd ....
Byle do wyborów... mam nadzieję że nowym rządzącym uda się to odkręcić.
Zastosowana autokorekta
~Edek napisał(a):Blackjack napisał(a): Brawo "rząt" super głosowanie, jako jedyni z grupy wyszehradzkiej zagłosowaliśmy w sprawie uchodźców na tak, wstyd ....
Byle do wyborów... mam nadzieję że nowym rządzącym uda się to odkręcić.
Dobrze że głupich wiatr nie sieje -rodzą się sami .Za krec isty autorytet Grupa Wyszechradzka- Rumunia, Bułgaria,Węgry , same cygany i brudasy.
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): w dupie mam ich emeryturę i 500zł na dziecko.
Po tym poznać jakiego pokroju jesteś człowiek. Większość ma inne zdanie :/
To zrób 10 dzieci i nie będziesz musiał pracować, leniu socjalistyczny.Polak powinien być godziwie wynagradzany za pracę a nie wyciągać łapy po socjal.