Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

DUDA się usamodzielnia!

~ niezalogowany
21 września 2015r. o 21:04
a jakie pelo teraz hojne i wszystko mogące ,to nie to peło. ;( co przez 8lat nic nie mogło.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 września 2015r. o 21:34
Ja też uważam , że Duda kroi wyborczą kiełbasę Pisu w cienkie plasterki , aby dla wszystkich starczyło. Mówimy przecież o przyszłych emerytach , którzy nie mają bladego pojęcia o neoliberalnej ekonomii . Mylisz się Skaucie , to nie ma nic wspólnego z samodzielnością. A przypomnę Wam , że Duda podpisał , w swej krótkiej kadencji przymus szczepień na HPV i w d ... użym kapeluszu ma powikłania. Tak samo , jak Ryży Olsen , Twój guru Skaucie :) , ten troglodyta Komoruski i ballerina potknięć ... Skopaczówna mają w d ... użym kapeluszu Polski Naród .

Ach, byłbym zapomniał , profesiór łykonomii , spec od schładzania gospodarki , żyd Bucholtz , ksywa Balcerowicz rzucił dzisiaj w ścierwomediach zdanie , że obniżenie wieku emerytalnego będzie dla gospodarki tragedią. Zapewne zapomniał dopowiedzieć ... jakiego państwa tragedia ta , ma dotyczyć :D

Mylisz się Skaucie , to są tylko aktorzy , i Jaruzel , i Bolek , i Kwachu , i Lechu , i Szogun , i Dudek . Nie mówiąc o żydowskich
łykonomistach , właścicielach fiducjarnego geldu.

Twe twierdzenie , jest o kant dupy potłuc , Drogi Skaucie :) Duda , jak inni prezydenci , tego nieszczęśliwego kraju nad Wisłą , jest marionetką dystrybutorów pieniądza , nie mówiąc o kreatorach.

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
21 września 2015r. o 21:55
~ napisał(a):
~ napisał(a): w dupie mam ich emeryturę i 500zł na dziecko.

Po tym poznać jakiego pokroju jesteś człowiek. Większość ma inne zdanie :/

To zrób 10 dzieci i nie będziesz musiał pracować, leniu socjalistyczny.Polak powinien być godziwie wynagradzany za pracę a nie wyciągać łapy po socjal.
13547
#Skaut nieaktywny
21 września 2015r. o 22:00
Pannazdzieckiem napisał(a): ... Mylisz się Skaucie , to nie ma nic wspólnego z samodzielnością...
Mylisz się Skaucie , to są tylko aktorzy , i Jaruzel , i Bolek , i Kwachu , i Lechu , i Szogun , i Dudek . Nie mówiąc o żydowskich
łykonomistach , właścicielach fiducjarnego geldu.

Twe twierdzenie , jest o kant dupy potłuc , Drogi Skaucie :) Duda , jak inni prezydenci , tego nieszczęśliwego kraju nad Wisłą , jest marionetką dystrybutorów pieniądza , nie mówiąc o kreatorach.

Dobranoc :)

Panno droga
:D, nie wierzę, że nie dostrzegłeś ironii zarówno w tytule mojego tematu jak i w treści wpisu. Twoje fiducjarne i inne banialuki dawno mnie już niewiele obchodzą, nie ma zresztą tak dużej dupy żeby je można było o jej kant potłuc, ale nadal sądziłem że IQ masz niezłe.
Chyba jednak Cię przeceniłem.

Ignoruję posty bez sensu, chamskie, obraźliwe i oczywiście ich autorów.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 września 2015r. o 22:26
Skaut napisał(a): ... Twoje fiducjarne i inne banialuki dawno mnie już niewiele obchodzą ...

Żołnierzyku , wzorowany na gównianych hodowcach bydła i ich skautach , zaopatrzonych w nieloty F-16 ... i górskie łodzie podwodne , klasy góra - góra , czy masz świadomość , że :

służysz panu , a ja chciałbym , abyś przestał służyć.

Dobrej nocy Wam życzę , Bracia Lachy :) I Wam , przepiękne Słowianki :*

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
21 września 2015r. o 22:35
Piotrek
są ludzie którzy urodzili sie tylko po to by całe życie spędzić '' na kolanach'' bojąc się ''wyprostować''
Czy ''skaut'' jest taki?...nie wiem
ale czy to takie ważne? :D

czy nie lepiej po prostu bawić się... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
22 września 2015r. o 3:05
POwskie kreatury ,jak wam nie pasi robota do 65 roku ,zapitalaj do u...nej śmierci.Nie będzie przymusu ,chcesz to zdychaj w robocie.Zrozumcie POwskie oszusty ,nie będzie przymusu.Chcesz to zapitalaj ,chcesz w robocie wyciągnąć kopyta ? ,o tym marzysz ?,nie ma sprawy.!

Zastosowana autokorekta

11100
#Blackjack nieaktywny
22 września 2015r. o 6:29
Po-wcom du... pa się pali to zaczynają obiecywać, jak Bronio przed drugą turą wyborów.
Czekam do wyborów aby zobaczyć ich miny w sztabie wyborczym. Szkoda że tylko miny tuska nie pokażą po ogłoszeniu wyników ;(
Co do Pisu to wiadomo Duda/Pis karty rozdaje, ogrywają Po jak tylko można ....

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza