:) tu mi się podoba ... w moim kraju. Kobiety nigdy nie będą równo traktowane
bo rodzą dzieci i jak to wpływa na lata pracy i wiek emerytalny ?... jak chcesz to się doinformuj :)
skorn napisał(a): Nie wiem, do czego zmierzasz. Nie widzę związku.
Zaraz doszukujesz się drugiego dna.
PS Nie jesteśmy w Sądzie...;)
Po prostu proste pytanie, jakby nie patrzeć każdego ten temat dotyczy, no prawie każdego. Wystarczyło napisać -> patrz na swoje :)
#alabaster72 nieaktywny 21 września 2015r. o 17:36
Ustawa ta to tylko mydlenie oczu, że niby coś robi, obniżony wiek emerytalny skutkować będzie obniżoną emeryturą. Jeszcze trochę a po polsce będzie chodzić mnustwo ,, młodych" emerytów ale za to biednych. Likwidacja śmieciówek była by ok, to było by dobre, podwyższenie najniższej krajowej też by ok było.
Dopisane 21.09.2015r. o godz. 17:36:
Ustawa ta to tylko mydlenie oczu, że niby coś robi, obniżony wiek emerytalny skutkować będzie obniżoną emeryturą. Jeszcze trochę a po polsce będzie chodzić mnustwo ,, młodych" emerytów ale za to biednych. Likwidacja śmieciówek była by ok, to było by dobre, podwyższenie najniższej krajowej też by ok było.
Oddam mało używane skrzydła i aureolę lub zamienię na rogi, kopyta i ogon...a nie, ogon mam
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.