Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy Sławomir Mentzen biegiem ucieknie z bolesławieckiego rynku?
~~5 Mentzena niezalogowany
13 maja 2025r. o 6:55
Nie chcemy żydow, aborcji ,podatków ,800+ i Uni Europejskiej
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasio niezalogowany
13 maja 2025r. o 7:30
No i nie chcemy Niemcewa. Jego obecność w wyborach traktujmy jak ,,chwilową nieprzyjemność'' czyli coś co według niego towarzyszy gwałtowi.
~~Kremlowski morderca niezalogowany
14 maja 2025r. o 2:36
Kandydaci Moskwy zjednoczeni w Zabrzu.
"George Simion, lider skrajnie prawicowej partii wspiera Nawrockiego. Jest za wyjściem z Unii Europejskiej, wspiera Putina i Rosję, dlatego ma 5 letni zakaz wjazdu do Mołdawii i 3 letni na Ukrainę. Simion był oskarżany o spotkania z rosyjskimi agentami wywiadu, w tym z przedstawicielami FSB i GRU. W czerwcu 2024 roku prokuratura wszczęła śledztwo przeciwko Simionowi w sprawie nakłaniania współpracowników do fałszowania podpisów. No fajnych ma kumpli Nawrocki już nie tylko gangusów ale też Rosję i Putina. Chcesz Rosję w Polsce, głosuj na Nawrockiego."
~~5 Mentzena niezalogowany
14 maja 2025r. o 20:55
"Nawet skrajne sytuacje – jak ciąża z gwałtu – mogą przynieść populacyjne korzyści. Polska, na skrzyżowaniu Europy, wiele razy doświadczała wymuszonego mieszania genów."
~~taka jest prawda niezalogowany
przedwczoraj o 5:53
Sławomir Mentzen

Nawrocki zrobił rzecz całkowicie obrzydliwą. Przejął mieszkanie od starszej i schorowanej osoby, nie płacąc za nie. Do tego skłamał u notariusza, że zapłacił, zmusił też do kłamstwa sprzedającego mieszkanie. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić, jak coś takiego może być akceptowalne dla kogoś z jakąkolwiek wrażliwością społeczną. Tymczasem cały PiS tego broni. I to co godzinę w inny sposób, bo wersje obrony zmieniają się cały czas.

Ale nie będę udawał, że nic się nie dzieje, nie będę bronił tego, co zrobił Nawrocki. Może u was w PiS, toleruje się dowolne świństwa, tylko dlatego, że zrobił je ktoś od was, ale to nie jest normalne. Jestem teraz atakowany, bo mówienie o tym, jak Nawrocki zdobył mieszkanie, jest wbrew interesowi Polski, bo działa na korzyść Trzaskowskiego. Nie można mówić prawdy, bo to szkodzi Polsce. Nie można mówić prawdy, bo to pomaga Tuskowi.

Całą kampanię atakowałem Trzaskowskiego i Tuska. Bo sobie na to zasłużyli. Oszczędzałem Nawrockiego, pomimo tego, że nie wydawał się najlepiej wybranym kandydatem. Ale są pewne granice, które Nawrocki, a wy razem z nim, przekroczyliście. I nie dam sobie wmówić, że tolerowanie obrzydliwych rzeczy jest dobre dla Polski.

Wiadomo, że PiSowcy nie tylko na urlop jeżdżą dla Polski. Kradną też dla Polski, przecież nie dla siebie. Wszystko dla Polski. I krytykować ich też nie można, bo to nie jest w interesie Polski. W interesie Polski jest to, żeby nie rządzili ludzie nieuczciwi, ludzie bez zasad, zdolni do dowolnej niegodziwości. W interesie prawicy jest to, żeby ludzie skompromitowani tej prawicy nie reprezentowali. Bronienie złodziejstwa jest wbrew interesom Polski, wbrew interesom prawicy, jest wbrew prawdzie i jakimkolwiek zasadom. Może i jest zgodne z interesem PiS, ale oznacza to, że ten interes jest zupełnie sprzeczny z interesem Polski, prawicy, sprzeczny z zasadami.

Jestem w polityce po to, żeby wreszcie było normalnie. Gdyby mi zależało na stołkach i pieniądzach, gdyby mi pasowało kłamanie i bronienie patologii, to bym się w PiS odnalazł, ale nie bez powodu mnie tam nie ma. Jeżeli ktoś ode mnie oczekuje, że będę tolerował złodziejstwo dla partyjnego interesu, to się zawiedzie, bo nie będę. Jak śpiewał Kazik: widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę, niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi.

Słuchajcie PiSowcy. To nie moja wina, że PiS nie mógł wystawić nikogo, kto miał cokolwiek wspólnego z 8 latami waszych rządów, bo tak się w tym czasie kompromitowaliście. To nie moja wina, że ani w PiS, ani w jego otoczeniu, nie daliście rady znaleźć nikogo, kto nie miał w życiorysie akcji takich jak przejęcie mieszkania od starszej osoby bez płacenia za nie rynkowej ceny. To jest wasz kandydat i wy za niego odpowiadacie. To jest wasza wina.

Jeżeli przez tę akcję Nawrocki przegra w drugiej turze, to będzie to wina Nawrockiego i ludzi, którzy go w tych wyborach wystawili. Gdyby zależało wam na Polsce, na tym, żeby nie rządzili Tusk z Trzaskowskim, to byście teraz Nawrockiego wycofali. Ale nie zrobicie tego, bo nie zależy wam na Polsce, tylko na partii. To dobro PiS jest dla was najwyższą wartością. Zawsze, gdy interes PiS jest sprzeczny z interesem Polski, wybieraliście interes PiS.
~~Rudozłota Rozplenica niezalogowany
przedwczoraj o 7:10
To się nazywa k r e t y n i z m.
Głosować ciągle na tych samych ludzi i oczekiwać zmiany na lepsze.
~~Ciemnopomarańczowy Żółwik niezalogowany
przedwczoraj o 7:22
~~Rudozłota Rozplenica napisał(a): To się nazywa k r e t y n i z m.
Głosować ciągle na tych samych ludzi i oczekiwać zmiany na lepsze.

Ale twój tow. Jakubiak dostał coś ok. procenta.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza