~mamba napisał(a): Cieszy mnie, że PiS robi tak ogromną kampanię wyborczą. Widać, że im zależy.
~mamba napisał(a): Cieszy mnie, że PiS robi tak ogromną kampanię wyborczą. Widać, że im zależy.
~Lucjan Złotkowski napisał(a): W 1999 r. znalazłem się w trudnej sytuacji poprosiłem o pomoc ówczesnego Senatora Tadeusza Lewandowskiego , przedstawiłem mój plan poprawy mojej sytuacji . Po długiej rozmowie doszedłem do wniosku że jest to człowiek ze znieczulicą społeczną .Taką samą rozmowę przeprowadziłem z posłem Ryszardem Matusiakiem , pomoc otrzymałem ,dał mi pieniądze na rozkręcenie mojego gospodarstwa . Po roku zaprosiłem Ryszarda z całą rodziną na moją plantację , pieniądze oddałem i odjechali z pełnymi wiadrami truskawek. Co się tyczy kopalni to jest to tak nędzna kiełbasa wyborcza że szkoda czasu by o tym pisać .
~Ja napisał(a):~Lucjan Złotkowski napisał(a): W 1999 r. znalazłem się w trudnej sytuacji poprosiłem o pomoc ówczesnego Senatora Tadeusza Lewandowskiego , przedstawiłem mój plan poprawy mojej sytuacji . Po długiej rozmowie doszedłem do wniosku że jest to człowiek ze znieczulicą społeczną .Taką samą rozmowę przeprowadziłem z posłem Ryszardem Matusiakiem , pomoc otrzymałem ,dał mi pieniądze na rozkręcenie mojego gospodarstwa . Po roku zaprosiłem Ryszarda z całą rodziną na moją plantację , pieniądze oddałem i odjechali z pełnymi wiadrami truskawek. Co się tyczy kopalni to jest to tak nędzna kiełbasa wyborcza że szkoda czasu by o tym pisać .
Ja bardzo proszę o potwierdzenie czy ,zgłosił pan i zapłacił podatek od pożyczki,