Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tadeusz Stefan Lewandowski - kandydat na posła RP
~mamba niezalogowany
15 października 2015r. o 9:10
Cieszy mnie, że PiS robi tak ogromną kampanię wyborczą. Widać, że im zależy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 października 2015r. o 11:15
Precz z PISem przez Kaczyńskiego cały naród zachoruje na cholerę i inne ustrojstwa.
~Lucjan Złotkowski niezalogowany
15 października 2015r. o 11:19
W 1999 r. znalazłem się w trudnej sytuacji poprosiłem o pomoc ówczesnego Senatora Tadeusza Lewandowskiego , przedstawiłem mój plan poprawy mojej sytuacji . Po długiej rozmowie doszedłem do wniosku że jest to człowiek ze znieczulicą społeczną .Taką samą rozmowę przeprowadziłem z posłem Ryszardem Matusiakiem , pomoc otrzymałem ,dał mi pieniądze na rozkręcenie mojego gospodarstwa . Po roku zaprosiłem Ryszarda z całą rodziną na moją plantację , pieniądze oddałem i odjechali z pełnymi wiadrami truskawek. Co się tyczy kopalni to jest to tak nędzna kiełbasa wyborcza że szkoda czasu by o tym pisać .
~kłamcy niezalogowany
15 października 2015r. o 11:22
Następny kłamca który obiecuje budowę kopalń koło Bolesławca ,jest faktycznie plan w Gminie Bolesławiec otwarcia żwirowni koło Ocic .
~ niezalogowany
15 października 2015r. o 11:31
~mamba napisał(a): Cieszy mnie, że PiS robi tak ogromną kampanię wyborczą. Widać, że im zależy.

... na stołkach.
Śmiać mi się chce jak widzę ich antyimigranckie przemowy, a naprawdę vetować nie chcą i twierdzą, że imigrantów z Niemiec trzeba przyjąć.
Jedyne ugrupowannia, które mją jakąś ideologię to "Szczęść Boże" i Korwin, no są jeszcze jakieś jednostki u Kukiza czy w Zjednoczonej Prawicy (niestety w mniejszości). Cała reszta obieca wszystko byle do koryta się dopchać, a później żadnej kiełbaski wyborcy nie ujrzą, jeno goły świński tyłek. :|
~ niezalogowany
15 października 2015r. o 14:28
~mamba napisał(a): Cieszy mnie, że PiS robi tak ogromną kampanię wyborczą. Widać, że im zależy.

Nawet bardzo im zależy ŻEBY SIĘ DORWAĆ DO WŁADZY a po wyborach będą mieł wyborców w dupie !!
~Ja niezalogowany
15 października 2015r. o 15:54
~Lucjan Złotkowski napisał(a): W 1999 r. znalazłem się w trudnej sytuacji poprosiłem o pomoc ówczesnego Senatora Tadeusza Lewandowskiego , przedstawiłem mój plan poprawy mojej sytuacji . Po długiej rozmowie doszedłem do wniosku że jest to człowiek ze znieczulicą społeczną .Taką samą rozmowę przeprowadziłem z posłem Ryszardem Matusiakiem , pomoc otrzymałem ,dał mi pieniądze na rozkręcenie mojego gospodarstwa . Po roku zaprosiłem Ryszarda z całą rodziną na moją plantację , pieniądze oddałem i odjechali z pełnymi wiadrami truskawek. Co się tyczy kopalni to jest to tak nędzna kiełbasa wyborcza że szkoda czasu by o tym pisać .

Ja bardzo proszę o potwierdzenie czy ,zgłosił pan i zapłacił podatek od pożyczki,
~ niezalogowany
15 października 2015r. o 16:09
~Ja napisał(a):
~Lucjan Złotkowski napisał(a): W 1999 r. znalazłem się w trudnej sytuacji poprosiłem o pomoc ówczesnego Senatora Tadeusza Lewandowskiego , przedstawiłem mój plan poprawy mojej sytuacji . Po długiej rozmowie doszedłem do wniosku że jest to człowiek ze znieczulicą społeczną .Taką samą rozmowę przeprowadziłem z posłem Ryszardem Matusiakiem , pomoc otrzymałem ,dał mi pieniądze na rozkręcenie mojego gospodarstwa . Po roku zaprosiłem Ryszarda z całą rodziną na moją plantację , pieniądze oddałem i odjechali z pełnymi wiadrami truskawek. Co się tyczy kopalni to jest to tak nędzna kiełbasa wyborcza że szkoda czasu by o tym pisać .

Ja bardzo proszę o potwierdzenie czy ,zgłosił pan i zapłacił podatek od pożyczki,

Skąd głupku wiesz jaką kwotę pożyczył może to była kwota wolna od podatku.
Pamiętasz jak Hofman tłumaczył się z pożyczki od biznesmena z Lubina ,bagatela kwota około 100 tys też nie zgłosił , później okazało się że była pożyczka bezzwrotna.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza