Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tadeusz Stefan Lewandowski - kandydat na posła RP
~ niezalogowany
15 października 2015r. o 20:51
Kukiz dzisiaj w kropce nad i powiedział że Pisowi tak wierzy w te obiecane 500zł na każde dziecko jak w te 3 miliony mieszkań :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 października 2015r. o 7:34
Kukiz bredzi jak potłuczony - każdego dnia ma wizję inną niż wczoraj. Już umawiał się z Korwinem, później zapowiedział poparcie dla PiS, a jeszcze ułożył się się z lewicą i PSL. Nie warto go słuchać, plecie bardziej niż Wałęsa!
10895
#bitek.pl nieaktywny
16 października 2015r. o 8:37
Nie warto głosować na żadną z wielkiej czwórki PiS, PO, PSL i SLD

serwis notebooków - www.bitek.pl
~ niezalogowany
16 października 2015r. o 10:01
bitek.pl napisał(a): Nie warto głosować na żadną z wielkiej czwórki PiS, PO, PSL i SLD

Więc głosujmy na NOWOCZESNĄ.
~Lucjan Złotkowski niezalogowany
16 października 2015r. o 10:05
~Ja napisał(a): Dlatego ja czerwony Po-wiec, mam się dobrze gdyż nie przeprowadzono lustracji.
Panie Ja -przeczytaj Pan dokładnie napisałem dał mi pieniądze i ta darowizna zapewniam Pana była wolna od podatku . Ja należę do tych co nie chcą nic za darmo , dlatego jak po roku i nie złych plonach truskawek zarobiłem to tą darowiznę zwróciłem . Nie skomentuje wpisu o pijaczkach - ...om wolno bredzić oni tak mają . Zagłosuję na kandydata PiS Wiesława Ogrodnika z Bolesławca . Moim zdaniem w każdej partii są lepsi i gorsi kandydaci i na własnym przykładzie podałem że Pan Lewandowski nie jest tym na kogo warto głosować .A tak na marginesie - liczba postów byłaby niewielka jakby trzeba było podpisać się własnym imieniem i nazwiskiem - odwagi Panie Ja podejmij Pan dyskusję podając swoje imię i nazwisko.

Zastosowana autokorekta

~Antek Szeląg niezalogowany
16 października 2015r. o 10:21
Panie Złotkowski trzymałem pańską stronę ale jak pan głosuje na Ogrodnika to żegnam ,szkoda że Maćkała pożyczał panu te pieniądze .
10895
#bitek.pl nieaktywny
16 października 2015r. o 10:52
~ napisał(a):
bitek.pl napisał(a): Nie warto głosować na żadną z wielkiej czwórki PiS, PO, PSL i SLD

Więc głosujmy na NOWOCZESNĄ.

Czyli na PRPO (Platformę Ratunkową Platformy Obywatelskiej)...

serwis notebooków - www.bitek.pl
~Lucjan Złotkowski niezalogowany
16 października 2015r. o 11:11
~Antek Szeląg napisał(a): Panie Złotkowski trzymałem pańską stronę ale jak pan głosuje na Ogrodnika to żegnam ,szkoda że Maćkała pożyczał panu te pieniądze .
Panie Szeląg wielki szacunek nareszcie nie anonim , jeżeli Pan wie coś o Ogrodniku czego ja nie wiem to proszę nie żegnać ,nie należę do twardego elektoratu żadnej partii a że na dzień dzisiejszy z wątpliwościami ale jednak wybrałem PiS a obu Panów troszeczkę znam wybrałem Ogrodnika . Jeżeli Maćkała i Ryszard Matusiak to ta sama osoba proszę nie wypowiadać się za niego. Ryszard miałby mój głos bez względu na przynależność partyjną dla mnie liczy się człowiek nie partia. Jeszcze raz podkreślę NA DZIEŃ DZISIEJSZY OGRODNIK i PiS .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza