bitek.pl napisał(a): Nie warto głosować na żadną z wielkiej czwórki PiS, PO, PSL i SLD
~Ja napisał(a): Dlatego ja czerwony Po-wiec, mam się dobrze gdyż nie przeprowadzono lustracji.Panie Ja -przeczytaj Pan dokładnie napisałem dał mi pieniądze i ta darowizna zapewniam Pana była wolna od podatku . Ja należę do tych co nie chcą nic za darmo , dlatego jak po roku i nie złych plonach truskawek zarobiłem to tą darowiznę zwróciłem . Nie skomentuje wpisu o pijaczkach - ...om wolno bredzić oni tak mają . Zagłosuję na kandydata PiS Wiesława Ogrodnika z Bolesławca . Moim zdaniem w każdej partii są lepsi i gorsi kandydaci i na własnym przykładzie podałem że Pan Lewandowski nie jest tym na kogo warto głosować .A tak na marginesie - liczba postów byłaby niewielka jakby trzeba było podpisać się własnym imieniem i nazwiskiem - odwagi Panie Ja podejmij Pan dyskusję podając swoje imię i nazwisko.
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):bitek.pl napisał(a): Nie warto głosować na żadną z wielkiej czwórki PiS, PO, PSL i SLD
Więc głosujmy na NOWOCZESNĄ.
~Antek Szeląg napisał(a): Panie Złotkowski trzymałem pańską stronę ale jak pan głosuje na Ogrodnika to żegnam ,szkoda że Maćkała pożyczał panu te pieniądze .Panie Szeląg wielki szacunek nareszcie nie anonim , jeżeli Pan wie coś o Ogrodniku czego ja nie wiem to proszę nie żegnać ,nie należę do twardego elektoratu żadnej partii a że na dzień dzisiejszy z wątpliwościami ale jednak wybrałem PiS a obu Panów troszeczkę znam wybrałem Ogrodnika . Jeżeli Maćkała i Ryszard Matusiak to ta sama osoba proszę nie wypowiadać się za niego. Ryszard miałby mój głos bez względu na przynależność partyjną dla mnie liczy się człowiek nie partia. Jeszcze raz podkreślę NA DZIEŃ DZISIEJSZY OGRODNIK i PiS .