Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory parlamentarne 2015

~ niezalogowany
23 października 2015r. o 9:42
~ napisał(a): Widać,że jude,aszowe srebrniki się rozsypały,a co poniektórzy zbierają je bardzo zapamiętale...

... Ale niektórzy są skrzywieni - aż trudno uwierzyć jak wyprano im mózgi. Mniej telewizji Trwam a więcej myślenia zalecam
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~PREMIER niezalogowany
23 października 2015r. o 9:49
Tutaj chodzi o wybór PREMIERA. Kopacz lub Kaczyński/Szydło. Nie cierpię tej pierwszej ale wole od tych drugich.
~Niezdecydowany. niezalogowany
23 października 2015r. o 10:09
~ napisał(a): Pamiętajcie żeby nie głosować na Pis!! Gorszego wyboru juz nie ma!!
Pamiętajcie żeby nie głosować na PO!!' Gorszego wyboru już nie nie ma!! Jeden i drugi argument nieziemski a NIEZIEMSKO GŁUPI. Jedni i drudzy już się POPiSali - morze już czas na zmiany.
~ niezalogowany
23 października 2015r. o 10:18
http://m.onet.pl/biznes/kraj,l20vx0

Urzędnicy dostali bonusy jeszcze przed wyborami

(...)z informacji "Dziennika Gazety Prawnej" wynika, że wojewodowie i ministrowie zabiegali o to, aby dyrektorzy generalni w tym roku przyspieszyli swoje decyzje w tym zakresie, tak aby urzędnicy otrzymali nagrody najpóźniej jeszcze w tym tygodniu, albo przynajmniej zostali poinformowani o ich wysokości.

Urzędasy już wiedzą jak głosować a wy?? :)
~Art niezalogowany
23 października 2015r. o 10:44
~Hb napisał(a): Dudspomocy dawno nie ma. Mam rodzine w Warszawie i mieszkają oni niedaleko byłej siedziby tego cynicznego kampaniowego tworu. Została zamknięta tuż po wyborach i teraz jest tam monopolowy. Manipulacja i cynizm - taki jest właśnie PiS.

http://m.fakt.pl/wydarzenia/polityka,qy0zb3

To samo bedzie z obietnicami składanymi przez panią Szydło. Jedyne których napewno dotrzymają to te wykrzykiwane m.in. Pod gmachem TVP podczas ostatniej debaty przedwyborczej. Ze wszystkich zwolnią juz niedługo. Właśnie taki jest PiS. A ciemna masa to kupuje.

ALE HEJT
kontakt przy kancelarii prezydenta gdzie została przeniesiona duda pomoc
Biuro Interwencyjnej Pomocy Prawnej
Dyrektor: Tomasz Kulikowski
infolinia: (22) 695-11-11 (zapisy ws. umówienia spotkania). Infolinia czynna od poniedziałku do czwartku w godzinach 9.00-15.00
tel. (22) 695-21-42 (sekretariat biura)
ps.2
A czego się spodziewacie że ,po wyborach nie zostaną wreszcie przeprowadzone konkursy na stanowiska ,koniec układów i kolesiowstwa,nie mówiąc o kłamstwach telewizji.
~ niezalogowany
23 października 2015r. o 10:59
Chcę tylko przypomnieć że w wyborach kiedy pierwszy raz uczestniczył PiS i PO obie te partie mówiły o koalicji ze sobą.
Rządziło wtedy SLD.
Sondaże dawały wtedy zwycięstwo PO.
No ale wygrał PiS i słusznie zażądał fotela premiera jako zwycięzca wyborów.
Wtedy PO się obraziło i zaczęła się wojna.
Wtedy to PiS wzięło sobie Leppera i Giertycha za koalicjanta.

Jeżeli PO chciało sobie wtedy wziąć do koalicji Kaczyńskiego i Macierewicza do rządzenia to dlaczego teraz nimi straszą?
Przecież Kaczyński i Macierewicz zawsze tacy byli jacy są i nawet wiedziano że nie ma konta w banku, miał Alika, mieszkał z mamą, miał brata a Macierewicz nie lubił Ruskich od zawsze i był katolikiem.

Czyli PO nie interesowało jacy są ale ręce do głosowania.

Dlaczego teraz PO straszy PiSem?
~ niezalogowany
23 października 2015r. o 11:06
Już dwa razy głosowałem na PO ale po raz trzeci nie popełnię tego błędu.
3734
#rutra nieaktywny
23 października 2015r. o 11:10
Nie mogę znaleźć mojego tematu dotyczącego nowych nagrań TV Republika.Ktoś go usunął ?
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza