Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wybory parlamentarne 2015

~ niezalogowany
23 października 2015r. o 11:22
~Art napisał(a):
~Hb napisał(a): Dudspomocy dawno nie ma. Mam rodzine w Warszawie i mieszkają oni niedaleko byłej siedziby tego cynicznego kampaniowego tworu. Została zamknięta tuż po wyborach i teraz jest tam monopolowy. Manipulacja i cynizm - taki jest właśnie PiS.

http://m.fakt.pl/wydarzenia/polityka,qy0zb3

To samo bedzie z obietnicami składanymi przez panią Szydło. Jedyne których napewno dotrzymają to te wykrzykiwane m.in. Pod gmachem TVP podczas ostatniej debaty przedwyborczej. Ze wszystkich zwolnią juz niedługo. Właśnie taki jest PiS. A ciemna masa to kupuje.

ALE HEJT

kontakt przy kancelarii prezydenta gdzie została przeniesiona duda pomoc
Biuro Interwencyjnej Pomocy Prawnej
Dyrektor: Tomasz Kulikowski
infolinia: (22) 695-11-11 (zapisy ws. umówienia spotkania). Infolinia czynna od poniedziałku do czwartku w godzinach 9.00-15.00
tel. (22) 695-21-42 (sekretariat biura)
ps.2
A czego się spodziewacie że ,po wyborach nie zostaną wreszcie przeprowadzone konkursy na stanowiska ,koniec układów i kolesiowstwa,nie mówiąc o kłamstwach telewizji.

Jaki hejt człowieku??? Potwierdzasz to co napisane jest w poprzednim poście. Duda pomoc to teraz Biuro Interwencyjnej Pomocy Prawnej i nie różni sie niczym w swojej działalności od tego jak prowadzili je poprzednicy Andrzeja Dudy. Właśnie w tym rzecz ze ludzie szczególnie starsi, oszukiwani maja problem z rejestracja, dostaniem sie do pałacu prezydenckiego. Andrzej Duda obiecał Polakom miejsce gdzie kazdy moze wejść z ulicy i poprosić o pomoc. Ze bedzie ona działała w lepszej i bardziej przyjaznej dla obywatela formie. I co??? I ja zwinął po wyborach. Co przeszkadzało zostawić ja w dawnej formie w starym miejscu??? Przynajmniej nie wyszedłby na cynicznego gracza wyborczego, którego obietnice sa warte tyle co ta duda pomoc. Jak cały PiS z reszta -
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
23 października 2015r. o 11:29
~ napisał(a): Już dwa razy głosowałem na PO ale po raz trzeci nie popełnię tego błędu.

Ale błagam tylko nie na PiS. Ci zakłamani fanatycy zniszczą wszystko na co my podatnicy Polacy tam cieżko pracujemy. Nie znają pojęcia tolerancji, empatii, sa niewykształceni, niogarnieci i nie mający hamulców w dążeniu do władzy. Wykorzystują kiboli, ludzkie emocje biedę i krzywdę zeby na ich plecach dojechać do władzy. Ludzie którzy po 2 latach rządów w 2008 rozwalili koalicje. Błagam - tylko nie PiS ...
~pis na NIE niezalogowany
23 października 2015r. o 11:37
no wlasnie wszystko ntylko nie PIS. PIS na NIE !!!
3734
#rutra nieaktywny
23 października 2015r. o 11:38
Co przeszkadzało zostawić ja w dawnej formie w starym miejscu? Przynajmniej nie wyszedłby na cynicznego gracza wyborczego, którego obietnice sa warte tyle co ta duda pomoc. Jak cały PiS z reszta -

Podczas kampanii Kandydat na prezydenta Andrzej Duda wyraźnie mówił (było słuchać-a nie być przeciw) iż po wyborach zostanie przeniesiona do kancelarii prezydenta ,a jeśli przegra to zostanie umiejscowiona przy siedzibie PIS w Warszawie
~prezes niezalogowany
23 października 2015r. o 11:38
Jak można być takim zaślepionym idiotą aby głosować na PiS? Nie widzicie co oni robią? Każdy inny ale nie PiS. To banda oszołomów nie mających pojęcia o czym mówią - patrz bilion czterysta miliardów kaczora....
3734
#rutra nieaktywny
23 października 2015r. o 11:41
~ napisał(a):
~ napisał(a): Już dwa razy głosowałem na PO ale po raz trzeci nie popełnię tego błędu.

Ale błagam tylko nie na PiS. Ci zakłamani fanatycy zniszczą wszystko na co my podatnicy Polacy tam cieżko pracujemy. Nie znają pojęcia tolerancji, empatii, sa niewykształceni, niogarnieci i nie mający hamulców w dążeniu do władzy. Wykorzystują kiboli, ludzkie emocje biedę i krzywdę zeby na ich plecach dojechać do władzy. Ludzie którzy po 2 latach rządów w 2008 rozwalili koalicje. Błagam - tylko nie PiS ...

przedstaw dane
ilu profesorów jest w po ,a ilu w pis
ile z wyższym wykształceniem
ile ze średnim
itd
a nie piszesz głupoty
7623
#Cani nieaktywny
23 października 2015r. o 11:53
To są jakieś zbiorowe problemy umysłowe - co 5 Polak ma jakiś defekt mózg?

[img=1445593984_ov2gfwv.jpg]
~ niezalogowany
23 października 2015r. o 12:02
PIS NA NIE !!! do wariaci ktorzy za nasze pieniadze beda wszystko niszczyc co do tej pory zostalo zrobione!!