~Art napisał(a):~Hb napisał(a): Dudspomocy dawno nie ma. Mam rodzine w Warszawie i mieszkają oni niedaleko byłej siedziby tego cynicznego kampaniowego tworu. Została zamknięta tuż po wyborach i teraz jest tam monopolowy. Manipulacja i cynizm - taki jest właśnie PiS.
http://m.fakt.pl/wydarzenia/polityka,qy0zb3
To samo bedzie z obietnicami składanymi przez panią Szydło. Jedyne których napewno dotrzymają to te wykrzykiwane m.in. Pod gmachem TVP podczas ostatniej debaty przedwyborczej. Ze wszystkich zwolnią juz niedługo. Właśnie taki jest PiS. A ciemna masa to kupuje.
ALE HEJT
kontakt przy kancelarii prezydenta gdzie została przeniesiona duda pomoc
Biuro Interwencyjnej Pomocy Prawnej
Dyrektor: Tomasz Kulikowski
infolinia: (22) 695-11-11 (zapisy ws. umówienia spotkania). Infolinia czynna od poniedziałku do czwartku w godzinach 9.00-15.00
tel. (22) 695-21-42 (sekretariat biura)
ps.2
A czego się spodziewacie że ,po wyborach nie zostaną wreszcie przeprowadzone konkursy na stanowiska ,koniec układów i kolesiowstwa,nie mówiąc o kłamstwach telewizji.
~ napisał(a): Już dwa razy głosowałem na PO ale po raz trzeci nie popełnię tego błędu.
~ napisał(a):~ napisał(a): Już dwa razy głosowałem na PO ale po raz trzeci nie popełnię tego błędu.
Ale błagam tylko nie na PiS. Ci zakłamani fanatycy zniszczą wszystko na co my podatnicy Polacy tam cieżko pracujemy. Nie znają pojęcia tolerancji, empatii, sa niewykształceni, niogarnieci i nie mający hamulców w dążeniu do władzy. Wykorzystują kiboli, ludzkie emocje biedę i krzywdę zeby na ich plecach dojechać do władzy. Ludzie którzy po 2 latach rządów w 2008 rozwalili koalicje. Błagam - tylko nie PiS ...