Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wyborcy PIS. Kim są?

~ niezalogowany
28 października 2015r. o 10:54
id io tami, podobnie jak wyborcy PO, PSL, SLD i Petru.

Definicja idioty wg Einsterina : "jest to osoba, ktora wykonuje wkolko te same czynnosci liczac na inny rezultat koncowy".

Jak ktos wali lbem w sciane raz i czuje ze boli, to jest madry jak tego nie powtarza. Jak wali raz po raz oczekujac, ze w koncu bol zastapi or gazm to bedzie i di o ta.

PO bylo i sie skopmpromitowalo, PIS byl i sie skompromitowal, PSL byl i sie skompromitowal. A pomimo to te partie sa w sejmie i maja razem prawie 70 % glosow.

Tak wiec mala zagadka logiczna dla forumowiczow: stosujac definicje id i o ty wg Einsteina powiedz kim sa wyborcy PO, PIS, SLD, PSL, PETRU (PO BIS) :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Papuga niezalogowany
28 października 2015r. o 11:00
Ja już odpowiedziałam, odpowiedź wyżej :) a jakaś tylda stwierdziła nawet, że wykazałam się wielką mądrością udzielając takiej, a nie innej odpowiedzi :D
13054
#kajtek68 nieaktywny
28 października 2015r. o 11:13
~ napisał(a): id io tami ...

Te, proxy :)
Powiedz to amerykańcom, bo oni od wielu lat tylko demo i konserwy konsumują ;)

Brytom nie polecam :)
Mają trochę dłuższą tradycję :P
~ niezalogowany
28 października 2015r. o 12:20
kajtek68 napisał(a):
~ napisał(a): id io tami ...

Te, proxy :)
Powiedz to amerykańcom, bo oni od wielu lat tylko demo i konserwy konsumują ;)

Brytom nie polecam :)
Mają trochę dłuższą tradycję :P

Nie umiesz czytac ze zrozumieniem?
Amerykanie i brytole nie maja za bardzo na co narzekac. To z Polski wyjechalo dzieki SLD/PIS/PO 2,5 miliona ludzi a kolejne tyle szykuje sie do wyjazdu. Skladki emerytalne sa w Polsce wyzsze niz w UK (sic!) a kwota wolna od podatku 15 razy nizsza.
~ niezalogowany
28 października 2015r. o 12:55
Po prostu POLACY !Poczuli wreszcie w swej masie,że są rządzeni przez obcych,że najwyższy czas to zmienić,bo za chwilę zostaniemy parobkami we własnym kraju,lub chleba trzeba zacząć szukać gdzie indziej.Tyle w temacie na pytanie sugerujące,że to " ciemne mohery" wybrały PiS.
~Nie pis. niezalogowany
28 października 2015r. o 13:10
~ napisał(a): Po prostu POLACY !Poczuli wreszcie w swej masie,że są rządzeni przez obcych,że najwyższy czas to zmienić,bo za chwilę zostaniemy parobkami we własnym kraju,lub chleba trzeba zacząć szukać gdzie indziej.Tyle w temacie na pytanie sugerujące,że to " ciemne mohery" wybrały PiS.

niczego nie sugerowalem kto i co wybieral. ja tylko sie dziwie ze ci ktorzy glosowali na Pis nie potrafia sie do tego przyznac niewiadomo dlaczego. ja nie popieram tej parti i nie glosowalem na nich. ale mamy demokracjie wiec trzeba w jakis sposob uszanowac wybor reszty spoleczenstwa! to ze nie jestem za pisem to nie znaczy ze im zle zycze. przeciez sam zyje w tym kraju i nie zamierzam sie wyprowadzac wiec musi byc dobrze. pozdr
~ niezalogowany
28 października 2015r. o 13:47
a może jesteś znany w swoim towarzystwie ze swoich poglądów antypisowskich, i ludzie chcąc uniknąć konfliktu przytakują ci... u mnie ok 1/3 głosowała za pis
5372
misiekELF
28 października 2015r. o 14:00
~ napisał(a):
Definicja idioty wg Einsterina : "jest to osoba, ktora wykonuje wkolko te same czynnosci liczac na inny rezultat koncowy".

PO bylo i sie skopmpromitowalo, PIS byl i sie skompromitowal, PSL byl i sie skompromitowal. A pomimo to te partie sa w sejmie i maja razem prawie 70 % glosow.

Nic dodać nic ująć... :/
Widać na kogo głosowałeś :)

Fakt, że coś jest normalne nie przesądza jeszcze o tym, że przestało być głupie...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza