Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Religia tak czy nie ?

~Czarny pakączek niezalogowany
5 grudnia 2015r. o 17:23
~ napisał(a):
masi napisał(a):

To się obudziłeś... :D

przydupasku falco a ty się kultury uczyłeś od tego pustaka z czerwonym pająkiem w metryce :>

Który tu jest czerwony ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3004
#masi nieaktywny
5 grudnia 2015r. o 17:48
Czerwoni siedzą w pierwszych ławkach :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
4254
#parenti nieaktywny
5 grudnia 2015r. o 18:09
masi napisał(a): Czerwoni siedzą w pierwszych ławkach :)

sadowych.
2900
#falco nieaktywny
5 grudnia 2015r. o 18:33
a to dobre!
nie mam dzisiaj za wiele czasu dla was -drodzy ''fanowie'' :D
ale cieszę się że nawet jak mnie nie ma , to jestem z wami ,w waszych myślach ...
jakie to ''słodkie'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Ja niezalogowany
5 grudnia 2015r. o 18:42
falco napisał(a): myślisz że film ten trafi bardziej do ''uczonych '' czy ''prostaków''?
;)
wkleił bym tu film gdzie wypowiadają się profesorowie nie tylko ''zwyczajni '' i nie tylko z jakiegoś KUL-u
to co mówią i podają przykłady może ''zwalić z nóg''niejednego chociaż też są niestety i tacy ,co podniosą wrzask że to bzdury i kłamstwa ...
chociaż to nie tvn pokazuje :D

Jak w opisie do ludzi umiejących słuchać.
A co do twojego opisu to jeżeli twoi eksperci również potrafią mówić na różnorakie religie a nie tylko na jedną-to poczytam z chęcią.
2900
#falco nieaktywny
5 grudnia 2015r. o 18:54
to na dobry początek pooglądaj i posłuchaj co mówią ''eksperci'' i profesorowie ''jagielonki'' -chyba się zagalopowałem bo efekty ''nauczania'' tej uczelni ostatnio widzieliśmy ostatnio po decyzji Dudy- o innych religiach ...
no to może KUL?...tak-posłuchaj ich wykładów...

ja teraz nie mam czasu ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
5 grudnia 2015r. o 19:12
falco napisał(a): a to dobre!
nie mam dzisiaj za wiele czasu dla was -drodzy ''fanowie'' :D
ale cieszę się że nawet jak mnie nie ma , to jestem z wami ,w waszych myślach ...
jakie to ''słodkie'' :D

pustaku siedzisz po całych dniach nierobie na bolcu i obsrywasz wszystko jak leci nie mając nic do powiedzenia :/
3004
#masi nieaktywny
5 grudnia 2015r. o 20:01
:D[img=1449342083_w3fz8b6.jpg]

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza