Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Religia tak czy nie ?

~tak niezalogowany
5 grudnia 2015r. o 8:01
a Bronisław Wildsztajn chory na nieuleczalną białaczkę mówi w wywiadzie e jedynym sposobem na uporządkowanie świata jest religia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 grudnia 2015r. o 10:46
~tak napisał(a): a Bronisław Wildsztajn chory na nieuleczalną białaczkę mówi w wywiadzie e jedynym sposobem na uporządkowanie świata jest religia.

I co w związku z tym??
3004
#masi nieaktywny
5 grudnia 2015r. o 12:06

Ciągnę łacha z ludzi, którym wydaje się, że rozkminili rzeczywistość, a tym czasem w swych wypowiedziach są totalnie sprzeczni i nielogiczni. Patrz falco - pogrobowiec Bieruta rozpaczający nad upadkiem demokracji za PiS. Mój ojciec był prostym robolem i nigdy nie robił z siebie kogoś, kim nie był w stanie być.

Nie interesują mnie twoje, prywatne sprawy i rodzina...
Pomyśl o szacunku :)

skorn napisał(a):
Wykształcenie jest tylko jednym z czynników wpływających na to, co ludzie osiągają w życiu. Można być człowiekiem inteligentnym i jednocześnie nieprzystosowanym do życia w społeczeństwie. Z pewnościa nieraz słyszałeś o inteligentnych psycho- lub socjopatach. : )

Zgadza się :)

skorn napisał(a):
Dlatego nawet jeśli czasem niepochlebnie wyrażam sie o ludziach z niższym wykształceniem, nie oznacza to , że mam ich za gorszych lub mniej wartościowych. Innymi słowy, jako tzw. prosty człowiek można zrobić naprawdę wiele dobrego dla siebie i/lub innych. Można też robić coś zupełnie odwrotnego będąc inteligentnym.

Nie prosiłem abyś pisał to co chciałbym przeczytać...:)

skorn napisał(a):
Mam nadzieję, że ogarnąłeś. ; )
A jak myślisz? ;)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~Ja niezalogowany
5 grudnia 2015r. o 12:09
warto oglądnąć i mieć pojęcie BOGA a religii

w każdej religii ludzie postępują dwojako ,tak jak BÓG do nich przemawia sobą i tak jak podpowiada im ludzkie życie tu i teraz.
2900
#falco nieaktywny
5 grudnia 2015r. o 13:28
myślisz że film ten trafi bardziej do ''uczonych '' czy ''prostaków''?
;)
wkleił bym tu film gdzie wypowiadają się profesorowie nie tylko ''zwyczajni '' i nie tylko z jakiegoś KUL-u
to co mówią i podają przykłady może ''zwalić z nóg''niejednego chociaż też są niestety i tacy ,co podniosą wrzask że to bzdury i kłamstwa ...
chociaż to nie tvn pokazuje :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10630
#CNC nieaktywny
5 grudnia 2015r. o 13:45
skończmy juz modlitwy....bóg już odpowiedział :D a jak dalej wam mało to proponuje min 100zł jutro na tace !! ksiądz ma bezpośrednie połączenie z waszym bogiem :D [img=1449319544_wblbwtv.jpg]
2900
#falco nieaktywny
5 grudnia 2015r. o 13:51
hehe...cud!!!! ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
13926
qwax_
5 grudnia 2015r. o 14:17

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza