Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czy wyszlibyście na manifestację przeciwko lamaniu przez prezydenta prawa?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 grudnia 2015r. o 21:30
Mam nadzieję , że nie :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~enigma niezalogowany
16 grudnia 2015r. o 21:34
Mam nadzieje że się mylisz
2900
#falco nieaktywny
16 grudnia 2015r. o 21:51
mat?
kolejny z manią wielkości ...
a pózniej jakieś żale ...hehehe

cytujcie moje te obrazliwe wypowiedzi bo ja teraz to będe robił
o ile ''ban'' jakiś mnie nie dopadnie
:D
proponuje moje obrazliwe wypowiedzi zgłaszać do moderacji :D
Polki wygrały i to się liczy

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
16 grudnia 2015r. o 21:58
emem napisał(a):
Falco, to juz jest ostatnie ostrzezenie.
Kolejny obrazliwy post w ktorymkolwiek z tematow bedzie skutkowal czasowa blokada konta.

Pozdr,
emem

Co to do mnie dotarło dzisiaj?! Nius godny prezentu świątecznego :D Wiedziałem, że prędzej czy później się tak skończy. Falco sam się mogłeś tego w końcu spodziewać :)

Rada od nieprzyjaciela?

Możesz jej oczywiście nie przyjąć. Wyrzuć śmieci, odmaluj ściany, wymień meble... zrób rozrachunek sumienia, przemyśl swoje dość przedziwne zachowanie na bolcu, może nawet porozmawiaj z Bogiem? :) Nienawiść niszczy :D

Nigdy bym się nie spodziewał, że napiszesz w kierunku mojej osoby "szacun" :) No cóż okoliczności nie mogę pozazdrościć dlatego z tym większym przekonaniem życzę ci Wesołych Świąt... i wszystkim na bolcu :) pozdrawiam serdecznie

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
16 grudnia 2015r. o 22:04
~enigma napisał(a): Mam ptanie .Czy w Bolesławcu są sympatycy KOD

Komitet Obrony D---py {swojej} ;) ;)
2900
#falco nieaktywny
16 grudnia 2015r. o 23:32
Wyrzuć śmieci, odmaluj ściany, wymień meble... zrób rozrachunek sumienia, przemyśl swoje dość przedziwne zachowanie na bolcu, może nawet porozmawiaj z Bogiem? :) Nienawiść niszczy :D

Nigdy bym się nie spodziewał, że napiszesz w kierunku mojej osoby "szacun" :) No cóż okoliczności nie mogę pozazdrościć dlatego z tym większym przekonaniem życzę ci Wesołych Świąt... i wszystkim na bolcu :) pozdrawiam serdecznie

nic się nie skończyło ...
remont chatki za mną ,meble też zmienione a co do rachunku sumienia jest mi niepotrzebny...
nienawiść niszczy?...nie moja nienawiść a czyjeś chamstwo potrafi zabić relacje jakiekolwiek by one nie były...
"szacunek" to mój ukłon w stronę twojej ostrożności w nawiązywaniu nowych znajomości ;)
piszesz o okolicznościach?...a to ciekawe że potrafisz je zauważyć a odpowiedzialny za to forum nie potrafił a jedyne na co się zdobył to strzeżenie mnie banem natomiast nie potrafił się zdobyć na usunięcie postu odnoszącego się do moich czysto osobistych spraw...
dzięki za życzenia które przyjmuje i które odwzajemniam
czy życzę tego wszystkim bolecnautom?....nie wszystkim...

również pozdrawiam przy okazji bo nie wiem czy jutro jeszcze będę mógł to zrobic :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
16 grudnia 2015r. o 23:40

<i>
~Zico niezalogowany
16 grudnia 2015r. o 23:40
BPM napisał(a):
emem napisał(a): Falco, to juz jest ostatnie ostrzezenie.
Kolejny obrazliwy post w ktorymkolwiek z tematow bedzie skutkowal czasowa blokada konta.Pozdr,emem

To bedzie zbyt wielka kara. falco nie potrafi nic powiedziec nie obrazajac nikogo. Szydercze slowa stanowia trzon jego wypowiedzi.

Niczego takiego nie zauważyłem, Falco pisze tak jak większość, bez niego będą nudy na forum. ;)
Przecież ACTA nie przeszło, więc gość ma prawo pisać co chce. ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza