Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~ niezalogowany
16 marca 2017r. o 19:37
~~zen napisał(a): jęki lewaków to muzyka dla moich uszu :D

Dla moich uszu też.

Głupota i ciemnogród PiS_dzielców to miód dla moich...
Lubię słuchać bajek dla "ciemnego luda ..." - jak ocenia swoich wyborców PiS/da_Kurski.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~emeryt nietypowy niezalogowany
16 marca 2017r. o 19:43
~~ napisał(a):
~~ napisał(a):
~~Poziom Antypis napisał(a): Poziom wrogów PiS potwierdza tylko, że nie ma alternatywy dla PiS.
Miałem nie iść na następne wybory, ale wasze wypowiedzi zmuszają mnie do głosowania na mniejsze zło.
Bo od przeciwników PiS wieje prawdziwą grozą i niebezpiecznym fanatyzmem. Na tym tle PiS to extraklasa

Elektorat PiS/da to: emeryci + absolwenci gimnazjum + niepełne podstawowe.

"PiS to extraklasa" - 1:27. Cały świat z was się śmieje.

elektorat POstępaków i Nowoczesnych: osadzeni w zakładach karnych, oraz wszyscy kandydaci na osadzonych, czyli aferzyści, złodzieje, dilerka... oraz najwierniejsi z wiernych - ubecja i esbecja

Nie obrażaj qrwa,emerytów !
Ja jestem emerytem ale w życiu nie zagłosowałbym na tych pisowskich oszołomów !!
~~ niezalogowany
16 marca 2017r. o 19:44
~~zen napisał(a): jęki lewaków to muzyka dla moich uszu :D

Najpierw to se wybierz miód z uszu, bo masz pozatykane i mało słyszysz prawdy o pis -dzielcach.
~~ niezalogowany
16 marca 2017r. o 20:15
~~emeryt nietypowy napisał(a):

Nie obrażaj qrwa,emerytów !
Ja jestem emerytem ale w życiu nie zagłosowałbym na tych pisowskich oszołomów !!

Jesteś Wyjątkiem od reguły. Nie napisałem że wszyscy emeryci. Zwracam honor.
~~cysto prawda niezalogowany
16 marca 2017r. o 20:57
Nie emeryci ale mohery
~~ niezalogowany
16 marca 2017r. o 21:16
~~cysto prawda napisał(a): Nie emeryci ale mohery

Już przeprosiłem za emerytów. Dobrałem zły skrót myślowy.
11445
PanM
16 marca 2017r. o 21:53
Pozwolę sobie zaproponować polemikę na temat ;

Jak oceniasz wypadki z udziałem przedstawicieli władzy.
Chodzi o wypadki kolumny ministra Macierewicza i premier Szydło.z

Różnica w ocenie przyczyn tych wypadków wzbudziła spore emocje.
Strona rządowa zrzuca winę na innych użytkowników dróg.
A Ty jak sądzisz ?[img=1489697589_nfskm71.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~ niezalogowany
16 marca 2017r. o 22:21
Ja sądzę, że bezsprzecznie najlepszym rozwiązaniem będzie gdy pójdziesz już spać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza