Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~Obalić rząd pis niezalogowany
16 marca 2017r. o 18:03
Będą pisowskie przygotowania do rocznicy Objawień Fatimskich a duda szydło macierewicz misiewicz pawłowicz kaczyński to są diabły i obłudnicy propagandowi ! Wszystko na opak ! Kraj wariatów !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Poziom Antypis niezalogowany
16 marca 2017r. o 18:07
Poziom wrogów PiS potwierdza tylko, że nie ma alternatywy dla PiS.
Miałem nie iść na następne wybory, ale wasze wypowiedzi zmuszają mnie do głosowania na mniejsze zło.
Bo od przeciwników PiS wieje prawdziwą grozą i niebezpiecznym fanatyzmem. Na tym tle PiS to extraklasa
~~Liga badziewiaków niezalogowany
16 marca 2017r. o 18:16
~~Poziom Antypis napisał(a): Poziom wrogów PiS potwierdza tylko, że nie ma alternatywy dla PiS.
Miałem nie iść na następne wybory, ale wasze wypowiedzi zmuszają mnie do głosowania na mniejsze zło.
Bo od przeciwników PiS wieje prawdziwą grozą i niebezpiecznym fanatyzmem. Na tym tle PiS to extraklasa

extraklasa nieudaczników i oszołomów.Bóg cie opuścjł chłopie.
~~San Escobar niezalogowany
16 marca 2017r. o 18:58
Jaki jest szczyt chamstwa? Zagłosować na PiS i wyjechać z kraju ;)
~~ niezalogowany
16 marca 2017r. o 19:18
~~Poziom Antypis napisał(a): Poziom wrogów PiS potwierdza tylko, że nie ma alternatywy dla PiS.

Elektorat PiS/da to: emeryci + absolwenci gimnazjum + niepełne podstawowe.

"PiS to extraklasa" - 1:27. Cały świat z was się śmieje.
~~ niezalogowany
16 marca 2017r. o 19:22
~~ napisał(a): .[img=1489519765_xo5fxgl.jpg]Dopisane 14.03.2017r. o godz. 20:31:[img=1489519917_l0pk77t.jpg]

Antoni, Antoni, odstawienie lekarstw to zły pomysł.

Zamiast wojsk specjalnych będą wojska specjalnej troski.

Niedługo trzeba było czekać - "Ponton" dowódcą GROM.
~~ niezalogowany
16 marca 2017r. o 19:26
~~ napisał(a):

Elektorat PiS/da to: emeryci + absolwenci gimnazjum + niepełne podstawowe.

"PiS to extraklasa" - 1:27. Cały świat z was się śmieje.

elektorat POstępaków i Nowoczesnych: osadzeni w zakładach karnych, oraz wszyscy kandydaci na osadzonych, czyli aferzyści, złodzieje, dilerka... oraz najwierniejsi z wiernych - ubecja i esbecja
~~zen niezalogowany
16 marca 2017r. o 19:26
jęki lewaków to muzyka dla moich uszu :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza