~~Poziom Antypis napisał(a): Poziom wrogów PiS potwierdza tylko, że nie ma alternatywy dla PiS.
Miałem nie iść na następne wybory, ale wasze wypowiedzi zmuszają mnie do głosowania na mniejsze zło.
Bo od przeciwników PiS wieje prawdziwą grozą i niebezpiecznym fanatyzmem. Na tym tle PiS to extraklasa
~~Poziom Antypis napisał(a): Poziom wrogów PiS potwierdza tylko, że nie ma alternatywy dla PiS.
Miałem nie iść na następne wybory, ale wasze wypowiedzi zmuszają mnie do głosowania na mniejsze zło.
Bo od przeciwników PiS wieje prawdziwą grozą i niebezpiecznym fanatyzmem. Na tym tle PiS to extraklasa
~~ napisał(a): .[img=1489519765_xo5fxgl.jpg]Dopisane 14.03.2017r. o godz. 20:31:[img=1489519917_l0pk77t.jpg]
~~ napisał(a):~~Poziom Antypis napisał(a): Poziom wrogów PiS potwierdza tylko, że nie ma alternatywy dla PiS.
Elektorat PiS/da to: emeryci + absolwenci gimnazjum + niepełne podstawowe.
"PiS to extraklasa" - 1:27. Cały świat z was się śmieje.