~~San Escobar napisał(a): Mister Szyszko to skończony ... do potęgi entej
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Minister-Jan-Szyszko-wyznal-skad-czerpie-wiedze-o-Polsce-i-swiecie,wid,18727930,wiadomosc.html
~~milo napisał(a):~~San Escobar napisał(a): Mister Szyszko to skończony ... do potęgi entej
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Minister-Jan-Szyszko-wyznal-skad-czerpie-wiedze-o-Polsce-i-swiecie,wid,18727930,wiadomosc.html
Dupki co nic nie mają, czepiają się wycinki drzew.
Teraz na tępa musimy wycinać drzewa, bo pod wpływem opinii publicznej i krzyku idiotów, rząd zmuszony jest do zmiany ustawy.
Chcesz jeden z drugim mieć swoje drzewa, to kup sobie ode mnie
kilka arów i posadź tam drzewa, hoduj ptaki i płać podatki za ten teren.
Nasz teren, nasze drzewo a dupki co nic nie mają niech się
odj...ą.
Zastosowana autokorekta
~~San Escobar napisał(a): Za pisowskich nierządów odeszło 30 generałów, 250 pułkowników i w tydzień wycięto 1,5 mln drzew w całym kraju ! Kaczyński chce zatrzeć wrażenie klęski
~~ napisał(a):~~San Escobar napisał(a): Za pisowskich nierządów odeszło 30 generałów, 250 pułkowników i w tydzień wycięto 1,5 mln drzew w całym kraju ! Kaczyński chce zatrzeć wrażenie klęski
Prymitywna manipulacja prymitywnych ludzi.
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~San Escobar napisał(a): Za pisowskich nierządów odeszło 30 generałów, 250 pułkowników i w tydzień wycięto 1,5 mln drzew w całym kraju ! Kaczyński chce zatrzeć wrażenie klęski
Nie, oni po prostu pamiętają jeszcze zapach pełnego korytka i innych konfitur. Tęskną, zrozumcie to i bądźcie litościwi. ;)
Zastosowana autokorekta
~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~ napisał(a):~~San Escobar napisał(a): Za pisowskich nierządów odeszło 30 generałów, 250 pułkowników i w tydzień wycięto 1,5 mln drzew w całym kraju ! Kaczyński chce zatrzeć wrażenie klęski
Nie, oni po prostu pamiętają jeszcze zapach pełnego korytka i innych konfitur. Tęskną, zrozumcie to i bądźcie litościwi. ;)
Ja jakoś od kilkudziesięciu lat jestem przy tym samym pustym korycie ale jak tak dalej ...y będą rządzić to zacznę obgryzać koryto.
Zastosowana autokorekta