Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~ niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 18:44
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/prezydent-andrzej-duda-podpisal-ustawe-budzetowa/h3173vb

Dałbym do podpisania umowę podżyrowania pożyczki. Ciekawe, czy też by podpisał! :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
13 stycznia 2017r. o 18:52
~~ napisał(a):
skorn napisał(a):
falco napisał(a): Jakby Kukiz tak jak Petru wyjechał w trakcie "bitwy o demokracje" na wakacje z kochanką, to byś na nim suchej nitki nie zostawił.

A teraz do myślących. Postawa Kukiza w sejmie wynika z tego, że on tzw. opozycji spod znaku Petru czy Kija samobija nie cierpi jeszcze bardziej niż PiS. Mnie to specjalnie nie dziwi, bo mam identyczne podejście.

Przypomnę ci słowa wokalisty Kukiza ,,Jeśli wejdę w politykę możecie pluć mi w pysk.''Chętnie bym mu nacharkał.

nie zgadzam się z tym bo kiedyś napisałem że KOD a właściwie ludzie którzy się z tym ruchem identyfikują tracą wiele na tym że pozwalają na to by na czele ich manifestacji szli ludzie pokroju Petru i innego ''betonu''
to co ostatnio zrobił Petru dobitnie pokazuje jak traktuje ludzi ,potencjalnych swoich wyborców ...
to samo pokazuje Kukiz i jego ekipa która na pierwsze słowa o koalicji z ...ami podpisze deklaracje przynależności ...
a Kukiz?
zacytowałeś tylko pierwszy człon jego wypowiedzi bo reszta brzmi jakoś tak ''...i możecie mnie nazwać szmatą ''

czyli możemy :D

Dopisane 13.01.2017r. o godz. 18:47:

~~ napisał(a):
skorn napisał(a):
falco napisał(a): Jakby Kukiz tak jak Petru wyjechał w trakcie "bitwy o demokracje" na wakacje z kochanką, to byś na nim suchej nitki nie zostawił.

A teraz do myślących. Postawa Kukiza w sejmie wynika z tego, że on tzw. opozycji spod znaku Petru czy Kija samobija nie cierpi jeszcze bardziej niż PiS. Mnie to specjalnie nie dziwi, bo mam identyczne podejście.

Przypomnę ci słowa wokalisty Kukiza ,,Jeśli wejdę w politykę możecie pluć mi w pysk.''Chętnie bym mu nacharkał.

nie zgadzam się z tym bo kiedyś napisałem że KOD a właściwie ludzie którzy się z tym ruchem identyfikują tracą wiele na tym że pozwalają na to by na czele ich manifestacji szli ludzie pokroju Petru i innego ''betonu''
to co ostatnio zrobił Petru dobitnie pokazuje jak traktuje ludzi ,potencjalnych swoich wyborców ...
to samo pokazuje Kukiz i jego ekipa która na pierwsze słowa o koalicji z ...ami podpisze deklaracje przynależności ...
a Kukiz?
zacytowałeś tylko pierwszy człon jego wypowiedzi bo reszta brzmi jakoś tak ''...i możecie mnie nazwać szmatą ''

czyli możemy :D

Dopisane 13.01.2017r. o godz. 18:52:

przepraszam za dubelka ale coś mi od wczoraj muli kompisko
musiałem kliknąć powtórkę no i efekt widać

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 19:57
Co tam panowie... Każdy nie zalgany i obiektywny przyzna ze mamy najlepszy rząd nie tylko od 27 lat, ale i w ogóle w historii Polski... po drugiej stronie opozycja, oni mogą konkurować z 18 wieczna targowica
2900
#falco nieaktywny
13 stycznia 2017r. o 20:07
nie mogą ...
obecny rząd właśnie robi to co kiedyś ''targowica ''(o ile widzisz analogię)
i z podobnymi wchodzi w ''układy''
ciekawe czy skończą jak ''targowiczanie'' ;)

wiesz o czym piszesz czy tylko powtarzasz obecnych propagandzistów? ;)

~~Maryjan niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 20:14
Anty ... prezydentowi Dudzie to do pięt nie dorastasz obszczymurku.

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
13 stycznia 2017r. o 20:20
ale ''anty...'' ma to czego ani ty ''mary janie''ani Duda nie ma ...

WŁASNE ZDANIE :D

Zastosowana autokorekta

~~3 d niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 20:38
falco napisał(a): ale ''anty...'' ma to czego ani ty ''mary janie''ani Duda nie ma ...

WŁASNE ZDANIE :D

Przeczytałem twoje wypociny i ze smutkiem stwierdzić muszę, że nie masz własnego zdania, tylko wyprany mózg.
Żeby być obiektywnym popatrz na różne programy, a zobaczysz jak kłamią twoi "kolesie" PO partacku. Dużo czasu wolnego na myślenie życzę Ci

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 20:51
falco napisał(a): nie mogą ...
obecny rząd właśnie robi to co kiedyś ''targowica ''(o ile widzisz analogię)
i z podobnymi wchodzi w ''układy''
ciekawe czy skończą jak ''targowiczanie'' ;)

wiesz o czym piszesz czy tylko powtarzasz obecnych propagandzistów? ;)

Słowo targowica powinieneś używać oszczędnie, chociażby na wzgląd swojego starego który nosił mundur w Polsce zniewolonej, i złożył dobrowolna przysięgę w obronie kraju rad, tfu..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza