~~ napisał(a):skorn napisał(a):falco napisał(a): Jakby Kukiz tak jak Petru wyjechał w trakcie "bitwy o demokracje" na wakacje z kochanką, to byś na nim suchej nitki nie zostawił.
A teraz do myślących. Postawa Kukiza w sejmie wynika z tego, że on tzw. opozycji spod znaku Petru czy Kija samobija nie cierpi jeszcze bardziej niż PiS. Mnie to specjalnie nie dziwi, bo mam identyczne podejście.
Przypomnę ci słowa wokalisty Kukiza ,,Jeśli wejdę w politykę możecie pluć mi w pysk.''Chętnie bym mu nacharkał.
nie zgadzam się z tym bo kiedyś napisałem że KOD a właściwie ludzie którzy się z tym ruchem identyfikują tracą wiele na tym że pozwalają na to by na czele ich manifestacji szli ludzie pokroju Petru i innego ''betonu''
to co ostatnio zrobił Petru dobitnie pokazuje jak traktuje ludzi ,potencjalnych swoich wyborców ...
to samo pokazuje Kukiz i jego ekipa która na pierwsze słowa o koalicji z ...ami podpisze deklaracje przynależności ...
a Kukiz?
zacytowałeś tylko pierwszy człon jego wypowiedzi bo reszta brzmi jakoś tak ''...i możecie mnie nazwać szmatą ''
czyli możemy :D
Dopisane 13.01.2017r. o godz. 18:47:~~ napisał(a):skorn napisał(a):falco napisał(a): Jakby Kukiz tak jak Petru wyjechał w trakcie "bitwy o demokracje" na wakacje z kochanką, to byś na nim suchej nitki nie zostawił.
A teraz do myślących. Postawa Kukiza w sejmie wynika z tego, że on tzw. opozycji spod znaku Petru czy Kija samobija nie cierpi jeszcze bardziej niż PiS. Mnie to specjalnie nie dziwi, bo mam identyczne podejście.
Przypomnę ci słowa wokalisty Kukiza ,,Jeśli wejdę w politykę możecie pluć mi w pysk.''Chętnie bym mu nacharkał.
nie zgadzam się z tym bo kiedyś napisałem że KOD a właściwie ludzie którzy się z tym ruchem identyfikują tracą wiele na tym że pozwalają na to by na czele ich manifestacji szli ludzie pokroju Petru i innego ''betonu''
to co ostatnio zrobił Petru dobitnie pokazuje jak traktuje ludzi ,potencjalnych swoich wyborców ...
to samo pokazuje Kukiz i jego ekipa która na pierwsze słowa o koalicji z ...ami podpisze deklaracje przynależności ...
a Kukiz?
zacytowałeś tylko pierwszy człon jego wypowiedzi bo reszta brzmi jakoś tak ''...i możecie mnie nazwać szmatą ''
czyli możemy :D
Dopisane 13.01.2017r. o godz. 18:52:
przepraszam za dubelka ale coś mi od wczoraj muli kompisko
musiałem kliknąć powtórkę no i efekt widać
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): ale ''anty...'' ma to czego ani ty ''mary janie''ani Duda nie ma ...
WŁASNE ZDANIE :D
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): nie mogą ...
obecny rząd właśnie robi to co kiedyś ''targowica ''(o ile widzisz analogię)
i z podobnymi wchodzi w ''układy''
ciekawe czy skończą jak ''targowiczanie'' ;)
wiesz o czym piszesz czy tylko powtarzasz obecnych propagandzistów? ;)