Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS a Polska .Polska a Polacy

~~pero niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 21:01
Do wszystkich czytelników "biuletynu wyborczego, kodu, ubeków, bolków ,i innego tałatajstwa. Kochani szlag was trafia bo widzicie, że to co wam przez 27 lat nie wychodziło innym się zaczyna udawać. I nie piszcie mi tu zaraz że budżet tego nie wytrzyma. To bajanie narodu, że na nic nie ma już nie chwyta. Irlandczycy, których gospodarkę trochę poznałem to są do nas pastuchami. Przestańcie wreszcie wierzyć tym popaprańcom dbającym tylko o własne interesy . A jeżeli sami należycie do tej "kasty" to się pogódźcie, że nadeszły dla was chude lata. Wszystkiego dobrego z nowym rokiem. pero
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 21:12
~~pero napisał(a): Do wszystkich czytelników "biuletynu wyborczego, kodu, ubeków, bolków ,i innego tałatajstwa. Kochani szlag was trafia bo widzicie, że to co wam przez 27 lat nie wychodziło innym się zaczyna udawać. I nie piszcie mi tu zaraz że budżet tego nie wytrzyma. To bajanie narodu, że na nic nie ma już nie chwyta. Irlandczycy, których gospodarkę trochę poznałem to są do nas pastuchami. Przestańcie wreszcie wierzyć tym popaprańcom dbającym tylko o własne interesy . A jeżeli sami należycie do tej "kasty" to się pogódźcie, że nadeszły dla was chude lata. Wszystkiego dobrego z nowym rokiem. pero

Jak już się wyleczysz psychicznie to napisz coś prawdziwego, bo w d, u ,pie byłeś i gó..o widziałeś pisowski pomiocie
~~pero niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 21:23
O widzę, że szkoła niesiołowskiego . Nie pucz, nie pucz. I uważaj byś się przy kolacji ośmiorniczką nie udławił. pero
~~ niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 21:30
~~pero napisał(a): O widzę, że szkoła niesiołowskiego . Nie pucz, nie pucz. I uważaj byś się przy kolacji ośmiorniczką nie udławił. pero

A ty nie udław się kozą z nosa Prezesa
~~anty systemowy niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 21:34
Tylko idioci wierzą że pis zmierza w dobrą stronę. Już jest o wiele gorzej niż za rządów PO a to dopiero minął rok. Aż strach pomyśleć co zostanie z tego kraju za 3-4 lata.
~~ niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 21:37
http://pikio.pl/co-sie-dzieje-rosja-rozmieszcza-ogromna-ilosc-rakiet-na-granicy-z-polska-video/
~~pero niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 21:39
Prezes to was rozjechał jak walec ślimaka na drodze. Obrażać innych i pisać dyrdymały to wasza specjalność. Napisz lepiej ile dałeś do puszki na alimenty swojego szefa . A może właśnie stąd ta twoja wściekłość. Puknij się sztachetą w łeb jak radzi szogun, może pomoże. pero
2900
#falco nieaktywny
13 stycznia 2017r. o 21:41
3d
nie smuć się ...
aten tam poniżej chyba tez nie dostrzega że nie ja tutaj tak często piszę o ''targowicy '' jak jego idole

bo w przeciwieństwie do nich ja wiem czym i przez kogo była ona inspirowana ...

ucz się brachu prawdziwej historii a nie ''macierewiczowskiej'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza