M21W2 napisał(a):M21W2 napisał(a): Anonim atakujący PiS napisał ------ ( Zgadza się rządzą rok i już zdążyli rozpi.....ć Trybunał Konstytucyjny ,zadłużyć w ciągu roku Polskę na kwotę 94 miliardy ,Niszczą Sąd Najwyższy ,robią z nas dziadami Europy,niszczą małą i średzią przedsiębiorczość ,ludzie przenoszą Firmy do Czech i na Słowację.rozdają nierobom po 500 zł nasze pieniądze ,żeby komuś dać 500 to drugiemu trzeba zabrać 1000. )----- Pani z hasłem na manifie kobiet jeszcze bardziej pomysłowa - Postaraj się bardziej Anonimie . [img=1488789127_kdy2d1h.jpg]--( -pisdzielcu rydzyk i kaczak cie nabil na pal i rozum ci zaplemikowal- )--------- Jeszcze jedna perełka do kolekcji .
~~ napisał(a):-----Nie przypuszczałem że licytacja na "perełki " będzie tak zacięta .M21W2 napisał(a):M21W2 napisał(a): Anonim atakujący PiS napisał ------ ( Zgadza się rządzą rok i już zdążyli rozpi.....ć Trybunał Konstytucyjny ,zadłużyć w ciągu roku Polskę na kwotę 94 miliardy ,Niszczą Sąd Najwyższy ,robią z nas dziadami Europy,niszczą małą i średzią przedsiębiorczość ,ludzie przenoszą Firmy do Czech i na Słowację.rozdają nierobom po 500 zł nasze pieniądze ,żeby komuś dać 500 to drugiemu trzeba zabrać 1000. )----- Pani z hasłem na manifie kobiet jeszcze bardziej pomysłowa - Postaraj się bardziej Anonimie . [img=1488789127_kdy2d1h.jpg]--( -pisdzielcu rydzyk i kaczak cie nabil na pal i rozum ci zaplemikowal- )--------- Jeszcze jedna perełka do kolekcji .
Ty i twój PIS to jest Rak który zżera Polskę od środka.Tusk się wam odwdzięczy.
M21W2 napisał(a):~~ napisał(a):-----Nie przypuszczałem że licytacja na "perełki " będzie takM21W2 napisał(a):M21W2 napisał(a): Anonim atakujący PiS napisał ------ ( Zgadza się rządzą rok i już zdążyli rozpi.....ć Trybunał Konstytucyjny ,zadłużyć w ciągu roku Polskę na kwotę 94 miliardy ,Niszczą Sąd Najwyższy ,robią z nas dziadami Europy,niszczą małą i średzią przedsiębiorczość ,ludzie przenoszą Firmy do Czech i na Słowację.rozdają nierobom po 500 zł nasze pieniądze ,żeby komuś dać 500 to drugiemu trzeba zabrać 1000. )----- Pani z hasłem na manifie kobiet jeszcze bardziej pomysłowa - Postaraj się bardziej Anonimie . [img=1488789127_kdy2d1h.jpg]--( -pisdzielcu rydzyk i kaczak cie nabil na pal i rozum ci zaplemikowal- )--------- Jeszcze jedna perełka do kolekcji .
Ty i twój PIS to jest Rak który zżera Polskę od środka.Tusk się wam odwdzięczy.
zacięta .
~~PiSu nie trzeba bronić! napisał(a): Wystarczy zapoznać się z poziomem przeciwników PiS, by wiedziec, że nie ma alternatywy!
Liczne przykłady w tym wątku!