Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rzucił psem i odwraca kota ogonem?
~Magda niezalogowany
29 lutego 2016r. o 18:27
Winny bez dwóch zdań ja mam yorka był bez smyczy i podszedł do większego psa i ten go zaatakowal i czyja wina moja ale nie posmarowałam psa tylko zabrałam swojego krzycząc i tamten puścił więc ten pan co widać na filmie przesadził i karę powinien ponieść:( biedny pies
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Magda niezalogowany
29 lutego 2016r. o 18:30
Wzmianka chodziło mi nie skatowalam przepraszam.Winny winny winny
~ niezalogowany
29 lutego 2016r. o 18:40
~Masakra napisał(a): Wy jesteście ślepi czy poprostu jesteście dziwny czlowiek mi,ewidentnie na filmie widać jak ten amstaff żuca się na tego małego pieska miał ten właściciel tego pieska czekać jak ten amstaff bez kaganca go rozszarpie...
Co to ma być baba gada że taki ułożony jest a żucił się na psa jak wariat jakiś żenada!
Lecz sie kurna bo coś ewidentnie z mózgiem u ciebie nie tak,ktos tu jest wariat ale na pewno nie ten pies,mały zas,,raniec lazł mu miedzy nogi to duzy warknął,mały owarknął i zaczęło się,slepota to ciebie poraziła,zwyrodnialec tylko tak rzuca żywym stworzeniem,pewnie swoim też tak rzuci jak ten go "zdenerwuje",kto nie jest w pełni władz nad soba niech nie zbliża sie do zwierząt,szczęście ma [nie wiadomo dlaczego bo powinien nie mieć],że pies mu tego paskudnego ryja nie rozszarpał,widać ,ze dobrze ułożony ten pies bo należało się francowatemu żeby bez połowy mordy chodził.
~: niezalogowany
29 lutego 2016r. o 18:48
Kara dla chamskie go grubasa, jakis zakompleksiony cwaniak
~ niezalogowany
29 lutego 2016r. o 19:04
Kilkanaście lat temu miałem Wilczura który był łagodny jak baranek, nigdy na człowieka nie warknął ,ale pewnego razu robiłem za domem porządki i pies biegał luzem ,w pewnym momencie słyszę straszny krzyk jakiegoś mężczyzny wybiegłem zza domu i widzę jak pies skacze do gardła gościowi ,w pierwszej chwili oniemiałem wydarłem się ale pies był w amoku i w ogóle nie reagował po chwili złapałem za jakiś kawałek deski i dopiero jak kilkakrotnie mu przylałem pies odpuścił.Też powinienem być sądzony ??
4469
#Patrzalski nieaktywny
29 lutego 2016r. o 19:23
tak
~Ja niezalogowany
29 lutego 2016r. o 19:29
Osoba ktora pozostawila psa przywiazanego do poreczy BEZ KAGANCA, powinna zostac ukarana mandatem!! A nie gosciu ktory tylko bronil swojego mniejszego psa....co gdyby male dziecko przechodzilo obok tego agresywnego zwierzecia?! Bolec.Info - przemyslcie sprawe raz jeszcze i zastanowcie sie co wypisujecie...
~ niezalogowany
29 lutego 2016r. o 19:33
nawet w swiecie zwierzat widac ze spoufalanie nie popłaca, :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza