Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
BolecStandUp 3 - Tomasz Nowaczyk
~ niezalogowany
2 kwietnia 2016r. o 12:04
huj cie to obchodzi co nas ominelo.
lepiej martw sie o to co ciebie ominelo.
a najwyrazniej ominelo cie kilka lekcji dobrego wychowania.
slownictwo powinno pasowac do ciebie.
za to moj stendap na 5

Zmoderowano 02.04.2016 godz.17:38 - powód: brak kultury (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
2 kwietnia 2016r. o 12:09
Ojjj biedny, sfrustrowany, anonimowy internauta... Ludzie sie dobrze bawili, a tobie zostalo tylko wylewanie zalow heh ;-)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
41
#jegomosc nieaktywny
2 kwietnia 2016r. o 12:56
~ napisał(a): huj cie to obchodzi co nas ominelo.
lepiej martw sie o to co ciebie ominelo.
a najwyrazniej ominelo cie kilka lekcji dobrego wychowania.
slownictwo powinno pasowac do ciebie.
za to moj stendap na 5

Piękna dziś pogoda. Życzę ci przemiłego dnia.

Zmoderowano 02.04.2016 godz.17:39 - powód: (moderator)

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
2 kwietnia 2016r. o 13:40
bo czytajac twoje biedne, sfrustrowane wypociny emem, kazdy, nawet najtwardszy gosc, nabawi sie frustracji w krotkim czasie. milego dnia jegomosc.
~ niezalogowany
2 kwietnia 2016r. o 15:31
racja anonim, poziom wypowiedzi trzeba dopasowac do poziomu drugiego rozmowcy, a w przypadku emema jest to poziom lezacy
~ niezalogowany
2 kwietnia 2016r. o 15:37
ja miałem dobrą porcje rozrywki w domu, obejżałem film popularno-naukowy i sprawiło mi to wiele satysfakcji. zalosny jest poziom ludzi, ktorzy jarają sie jak facet klnie im do ucha ze sceny.
~ niezalogowany
2 kwietnia 2016r. o 17:31
~ napisał(a): ja miałem dobrą porcje rozrywki w domu, obejżałem film popularno-naukowy i sprawiło mi to wiele satysfakcji. zalosny jest poziom ludzi, ktorzy jarają sie jak facet klnie im do ucha ze sceny.

Żałosny jest poziom ludzi, którzy oceniają innych.....
p.s. może zamiast "OBEJŻEĆ" wspaniałą porcję rozrywki poczytaj słownik ortograficzny....
41
#jegomosc nieaktywny
2 kwietnia 2016r. o 17:52
~ napisał(a): ja miałem dobrą porcje rozrywki w domu, obejżałem film popularno-naukowy i sprawiło mi to wiele satysfakcji. zalosny jest poziom ludzi, ktorzy jarają sie jak facet klnie im do ucha ze sceny.

Myślałem, że zajmowałeś się pisaniem traktatów naukowych po łacinie...

www.djdowynajecia.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza