~Do Pana jegomoscia napisał(a): Wg.mnie, w taki sposób komentując staje się Pan arogancki. Używanie wyrazów powszechnie uznanych za obelzywe na "scenie" jest wysoce niekulturalne, naganne i karalne. Świadczy to bardzo źle o osobie, która takich wyrazów używa. Ma powazne deficyty. Ponadto taki "wystep" pozostawia zle wrazenie i opinie o lokalu gdzie taka pseudosztuka jest dozwalana. Wlasciciele winni bardzo o dobra reputacje zabiegac. Poza tym Panie jegomościu, jesteśmy w Polsce i tu obowiązuje Ustawa o języku polskim. Proszę ja uważnie "przestudiowac". To co Pan napisał jedynie Pana kompromituje.
jegomosc napisał(a): Nie przychodź, nie oglądaj, tyle:)
jegomosc napisał(a):~Do Pana jegomoscia napisał(a): Wg.mnie, w taki sposób komentując staje się Pan arogancki. Używanie wyrazów powszechnie uznanych za obelzywe na "scenie" jest wysoce niekulturalne, naganne i karalne. Świadczy to bardzo źle o osobie, która takich wyrazów używa. Ma powazne deficyty. Ponadto taki "wystep" pozostawia zle wrazenie i opinie o lokalu gdzie taka pseudosztuka jest dozwalana. Wlasciciele winni bardzo o dobra reputacje zabiegac. Poza tym Panie jegomościu, jesteśmy w Polsce i tu obowiązuje Ustawa o języku polskim. Proszę ja uważnie "przestudiowac". To co Pan napisał jedynie Pana kompromituje.
Idź do Partyka Vegi i zapytaj dlaczego ludzie w jego filmach mówią brzydkie wyrazy:)
~Krzy napisał(a): Super było :)