Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
BolecStandUp 3 - Tomasz Nowaczyk
~Do Pana jegomoscia niezalogowany
30 marca 2016r. o 17:26
Wg.mnie, w taki sposób komentując staje się Pan arogancki. Używanie wyrazów powszechnie uznanych za obelzywe na "scenie" jest wysoce niekulturalne, naganne i karalne. Świadczy to bardzo źle o osobie, która takich wyrazów używa. Ma powazne deficyty. Ponadto taki "wystep" pozostawia zle wrazenie i opinie o lokalu gdzie taka pseudosztuka jest dozwalana. Wlasciciele winni bardzo o dobra reputacje zabiegac. Poza tym Panie jegomościu, jesteśmy w Polsce i tu obowiązuje Ustawa o języku polskim. Proszę ja uważnie "przestudiowac". To co Pan napisał jedynie Pana kompromituje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
41
#jegomosc nieaktywny
30 marca 2016r. o 17:49
~Do Pana jegomoscia napisał(a): Wg.mnie, w taki sposób komentując staje się Pan arogancki. Używanie wyrazów powszechnie uznanych za obelzywe na "scenie" jest wysoce niekulturalne, naganne i karalne. Świadczy to bardzo źle o osobie, która takich wyrazów używa. Ma powazne deficyty. Ponadto taki "wystep" pozostawia zle wrazenie i opinie o lokalu gdzie taka pseudosztuka jest dozwalana. Wlasciciele winni bardzo o dobra reputacje zabiegac. Poza tym Panie jegomościu, jesteśmy w Polsce i tu obowiązuje Ustawa o języku polskim. Proszę ja uważnie "przestudiowac". To co Pan napisał jedynie Pana kompromituje.

Idź do Partyka Vegi i zapytaj dlaczego ludzie w jego filmach mówią brzydkie wyrazy:)

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
30 marca 2016r. o 23:50
jegomosc napisał(a): Nie przychodź, nie oglądaj, tyle:)

pewnie, ze nie pójdę i nie będę oglądał tego czegoś.
ale chyba opinię o tym co tu zobaczyłem wolno mi wyrazić??
~ niezalogowany
30 marca 2016r. o 23:54
jegomosc napisał(a):
~Do Pana jegomoscia napisał(a): Wg.mnie, w taki sposób komentując staje się Pan arogancki. Używanie wyrazów powszechnie uznanych za obelzywe na "scenie" jest wysoce niekulturalne, naganne i karalne. Świadczy to bardzo źle o osobie, która takich wyrazów używa. Ma powazne deficyty. Ponadto taki "wystep" pozostawia zle wrazenie i opinie o lokalu gdzie taka pseudosztuka jest dozwalana. Wlasciciele winni bardzo o dobra reputacje zabiegac. Poza tym Panie jegomościu, jesteśmy w Polsce i tu obowiązuje Ustawa o języku polskim. Proszę ja uważnie "przestudiowac". To co Pan napisał jedynie Pana kompromituje.

Idź do Partyka Vegi i zapytaj dlaczego ludzie w jego filmach mówią brzydkie wyrazy:)

znam też innych reżyserów, którzy potrafili nakręcić wartosciowe filmy bez brzydkich wyrazów, takze marne porównanie
13415
#user nieaktywny
31 marca 2016r. o 0:42
wziąść, włanczać, przyszłem ... Nie lubie brzydkich wyrazów
~Krzy niezalogowany
1 kwietnia 2016r. o 21:38
Super było :)
41
#jegomosc nieaktywny
2 kwietnia 2016r. o 10:17
~Krzy napisał(a): Super było :)

Dzięki, też tak myślę:)

www.djdowynajecia.pl
1
emem
2 kwietnia 2016r. o 10:22
I jak zwykle tych, ktorzy narzekali ominela okazja do dobrej zabawy hehe ;-)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza