~prawie psycholog napisał(a): Moim zdaniem dzieciak ten przeżył coś niemiłego we wczesnym dzieciństwie... Może był wykorzystywany seksualnie i nie daje mu to spokoju, wiem, że tacy ludzie później w późniejszym dzieciństwie lub w dorosłości próbują dziwnym zachowaniem tuszować przeszłość, dają upust emocjom i zamiast szukać pomocy szukają ofiar. Chcą by ktoś inny cierpiał, żywią się tym i to przynosi im w pewnym sensie ulgę. Są zbyt słabi by zemścić się na swoim oprawcy i odreagowują na osobach niewinnych a przemoc jest dla nich ukojeniem...
Taka moja opinia, żal takich ludzi a i nie brakuje ich... Niedoceniani, niedopieszczeni, niezauważani... lub na odwrót- przeceniani,
zgryźliwi i słabi. Zazwyczaj są to niskie osoby, chude lub mające nad podziw dziecinny wygląd... :)
tomciowis napisał(a): NIE CHODZI O ZBIÓRKĘ . CHŁOPAKA TRZEBA NAMÓWIĆ NA LECZENIE A TO NIE TAKIE PROSTE, BEZ SPECJALISTYCZNEJ OPIEKI POGRĄŻY SIĘ JESZCZE BARDZIEJ A SZKODA GO BO TO WARTOŚCIOWY ,ZAGUBIONY , ZAŁAMANY WŁASNĄ SYTUACJĄ MŁODY CZLOWIEK.JEGO RODZICE CZUJĄ SIĘ BEZRADNI , WIĘC ZAMIAST ZŁORZECZYĆ DORADZCIE IM CO ROBIĆ , MOŻE KTOŚ MIAL PODOBNE DOŚWIADCZENIA. SPRAWA JEST POWAŻNA
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):tomciowis napisał(a): NIE CHODZI O ZBIÓRKĘ . CHŁOPAKA TRZEBA NAMÓWIĆ NA LECZENIE A TO NIE TAKIE PROSTE, BEZ SPECJALISTYCZNEJ OPIEKI POGRĄŻY SIĘ JESZCZE BARDZIEJ A SZKODA GO BO TO WARTOŚCIOWY ,ZAGUBIONY , ZAŁAMANY WŁASNĄ SYTUACJĄ MŁODY CZLOWIEK.JEGO RODZICE CZUJĄ SIĘ BEZRADNI , WIĘC ZAMIAST ZŁORZECZYĆ DORADZCIE IM CO ROBIĆ , MOŻE KTOŚ MIAL PODOBNE DOŚWIADCZENIA. SPRAWA JEST POWAŻNA
Co ty kobieta lekkich obyczajow piszesz i myślisz o czym . Mam nadzieję , że to coś Kocham Bolec.Info nie ci dziecko nie koniecznie na śmierć i będzie wesoło !! Więcej optymizmu i szczęśliwi wszyscy będziemy . Brawo DEMOKRACJI i PAJDOKRACJI zA RAZEM . :P
~ napisał(a):~ napisał(a):tomciowis napisał(a): NIE CHODZI O ZBIÓRKĘ . CHŁOPAKA TRZEBA NAMÓWIĆ NA LECZENIE A TO NIE TAKIE PROSTE, BEZ SPECJALISTYCZNEJ OPIEKI POGRĄŻY SIĘ JESZCZE BARDZIEJ A SZKODA GO BO TO WARTOŚCIOWY ,ZAGUBIONY , ZAŁAMANY WŁASNĄ SYTUACJĄ MŁODY CZLOWIEK.JEGO RODZICE CZUJĄ SIĘ BEZRADNI , WIĘC ZAMIAST ZŁORZECZYĆ DORADZCIE IM CO ROBIĆ , MOŻE KTOŚ MIAL PODOBNE DOŚWIADCZENIA. SPRAWA JEST POWAŻNA
Co ty kobieta lekkich obyczajow piszesz i myślisz o czym . Mam nadzieję , że to coś Kocham Bolec.Info nie ci dziecko nie koniecznie na śmierć i będzie wesoło !! Więcej optymizmu i szczęśliwi wszyscy będziemy . Brawo DEMOKRACJI i PAJDOKRACJI zA RAZEM . :P
Autokorekta na miarę . Sam nie kumam o co kaman . :)