Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ryżowy król szos
~genius niezalogowany
29 maja 2016r. o 19:36
Pomoc???? dla psychopaty?! chyba oszalałeś....wiesz co bym zrobił gdyby skrzywdził kogoś z mojej rodziny??? wyrwał bym mu ten drut z dupy i go nim zaje...ał....tyle w temacie!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~ niezalogowany
29 maja 2016r. o 19:39
Pierwsza rada dla rodziców - zabrać mu samochód! I proszę mi nie mówić, że to niemożliwe. Dosyć proste i skuteczne rozwiązanie.
7035
#tomciowis nieaktywny
29 maja 2016r. o 19:40
TERAZ MASZ DWIE NOGI I NIE WIESZ JAK ZACHOWASZ SIĘ PO ICH STRACIE PO CO SIEGNIESZ , ŻEBY NIE MYŚLEC O SWOJEJ TRAGEDII...
~dupek niezalogowany
29 maja 2016r. o 19:41
~prawie psycholog napisał(a): Moim zdaniem dzieciak ten przeżył coś niemiłego we wczesnym dzieciństwie... Może był wykorzystywany seksualnie i nie daje mu to spokoju, wiem, że tacy ludzie później w późniejszym dzieciństwie lub w dorosłości próbują dziwnym zachowaniem tuszować przeszłość, dają upust emocjom i zamiast szukać pomocy szukają ofiar. Chcą by ktoś inny cierpiał, żywią się tym i to przynosi im w pewnym sensie ulgę. Są zbyt słabi by zemścić się na swoim oprawcy i odreagowują na osobach niewinnych a przemoc jest dla nich ukojeniem...

Taka moja opinia, żal takich ludzi a i nie brakuje ich... Niedoceniani, niedopieszczeni, niezauważani... lub na odwrót- przeceniani,
zgryźliwi i słabi. Zazwyczaj są to niskie osoby, chude lub mające nad podziw dziecinny wygląd... :)

Ale bida z ciebie , wystarczy zgłosić , a pierdoły takie piszesz.... :*
~genius niezalogowany
29 maja 2016r. o 19:42
kolego po pierwsze nie stracę nogi z własnej głupoty, a jeśli nawet to nie jestem tak głupi jak on żeby się potem wyżywać na ludziach którzy są bogu ducha winni.
~ niezalogowany
29 maja 2016r. o 19:50
tomciowis napisał(a): NIE CHODZI O ZBIÓRKĘ . CHŁOPAKA TRZEBA NAMÓWIĆ NA LECZENIE A TO NIE TAKIE PROSTE, BEZ SPECJALISTYCZNEJ OPIEKI POGRĄŻY SIĘ JESZCZE BARDZIEJ A SZKODA GO BO TO WARTOŚCIOWY ,ZAGUBIONY , ZAŁAMANY WŁASNĄ SYTUACJĄ MŁODY CZLOWIEK.JEGO RODZICE CZUJĄ SIĘ BEZRADNI , WIĘC ZAMIAST ZŁORZECZYĆ DORADZCIE IM CO ROBIĆ , MOŻE KTOŚ MIAL PODOBNE DOŚWIADCZENIA. SPRAWA JEST POWAŻNA

Co ty kobieta lekkich obyczajow piszesz i myślisz o czym . Mam nadzieję , że to coś Kocham Bolec.Info nie ci dziecko nie koniecznie na śmierć i będzie wesoło !! Więcej optymizmu i szczęśliwi wszyscy będziemy . Brawo DEMOKRACJI i PAJDOKRACJI zA RAZEM . :P

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
29 maja 2016r. o 19:54
~ napisał(a):
tomciowis napisał(a): NIE CHODZI O ZBIÓRKĘ . CHŁOPAKA TRZEBA NAMÓWIĆ NA LECZENIE A TO NIE TAKIE PROSTE, BEZ SPECJALISTYCZNEJ OPIEKI POGRĄŻY SIĘ JESZCZE BARDZIEJ A SZKODA GO BO TO WARTOŚCIOWY ,ZAGUBIONY , ZAŁAMANY WŁASNĄ SYTUACJĄ MŁODY CZLOWIEK.JEGO RODZICE CZUJĄ SIĘ BEZRADNI , WIĘC ZAMIAST ZŁORZECZYĆ DORADZCIE IM CO ROBIĆ , MOŻE KTOŚ MIAL PODOBNE DOŚWIADCZENIA. SPRAWA JEST POWAŻNA

Co ty kobieta lekkich obyczajow piszesz i myślisz o czym . Mam nadzieję , że to coś Kocham Bolec.Info nie ci dziecko nie koniecznie na śmierć i będzie wesoło !! Więcej optymizmu i szczęśliwi wszyscy będziemy . Brawo DEMOKRACJI i PAJDOKRACJI zA RAZEM . :P

Autokorekta na miarę . Sam nie kumam o co kaman . :)
~ niezalogowany
29 maja 2016r. o 20:05
~ napisał(a):
~ napisał(a):

Autokorekta na miarę . Sam nie kumam o co kaman . :)

A już wiem i koryguję
Co ty kur....a piszesz i myślisz o czym . Mam nadzieję , że to coś pierdyknie ci dziecko lub kochaną bliską Ci osobę nie koniecznie na śmierć i będzie wesoło !! Więcej optymizmu i szczęśliwi wszyscy będziemy . Brawo DEMOKRACJI i PAJDOKRACJI . :P
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza