Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Pierwszy rok prezydentury Andrzeja Dudy

~ niezalogowany
24 maja 2016r. o 16:10
~Lena napisał(a): no i zaczęło się! skąd pochodzi język nienawiści... popieram prezydenta wybranego w demokratycznych wyborach, jestem pisowską szumowiną, dalej - daję na tace , dam też na tablice smoleńską, moja kasa moja sprawa ,zastanawiam się czy ci ;niewierzący; chrzczą dzieci, posyłają do komunii albo proszą księdza o pochówek?...hipokryzji u nas dostatek pozdrawiam pisowców, po-wców,i kod-owców

jak dajesz kase to jest darowizna a od darowizny wypada zaplacic podatek!
a jak ksiadz nie chce zrobic pochowku za darmo ( osobie ktora byla wierzaca i praktykujaca)to tez jest ok??
dasz na tablice ale nie na miejsce w ktorym ma byc wywieszona wiec nie do konca to twoja sprawa!! ?? a wybory w naszym karju to zawsze bylo nieporozumienie bo przeciez nie glosuja wszysscy obywatele tylko garstka moherow!!! pisowskie klamczuchy!!!!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 maja 2016r. o 17:09
~ napisał(a):
~Lena napisał(a): no i zaczęło się! skąd pochodzi język nienawiści... popieram prezydenta wybranego w demokratycznych wyborach, jestem pisowską szumowiną, dalej - daję na tace , dam też na tablice smoleńską, moja kasa moja sprawa ,zastanawiam się czy ci ;niewierzący; chrzczą dzieci, posyłają do komunii albo proszą księdza o pochówek?...hipokryzji u nas dostatek pozdrawiam pisowców, po-wców,i kod-owców

jak dajesz kase to jest darowizna a od darowizny wypada zaplacic podatek!
a jak ksiadz nie chce zrobic pochowku za darmo ( osobie ktora byla wierzaca i praktykujaca)to tez jest ok??
dasz na tablice ale nie na miejsce w ktorym ma byc wywieszona wiec nie do konca to twoja sprawa!! ?? a wybory w naszym karju to zawsze bylo nieporozumienie bo przeciez nie glosuja wszysscy obywatele tylko garstka moherow!!! pisowskie klamczuchy!!!!!!!

co ci zabrali że tak skomlisz? ubecką emeryturę?
~Polak niezalogowany
24 maja 2016r. o 17:29
Tee emen czy mamej musisz sie pogodzic ze Twoja zlodzieska partia przegrala i tyle.. Mowisz ze media pokazywaly inaczej? Tak. Masz racje media robily co mogly aby ukryc nie kompetencje komora ktory ból pisze przez ,,u,, ktory nie umial sie poprostu zachowac. Media robily wszystko zeby to ukryc. Tak samo jak wszystkie przestepcze wrecz uklady sprzedawczyków z PO. Takze swoje dyrdymaly mozesz dzieciom opowiadac..
~ niezalogowany
24 maja 2016r. o 17:41
Nie było lepszego notariusza!! :)
~anonim niezalogowany
24 maja 2016r. o 18:19
zwykła marionetka PiSu nic więcej...
~Ja niezalogowany
24 maja 2016r. o 18:45
Prezydentowi brak jaj. Nawet jego mina jest kiepska do tej gry.
670
ramaj
24 maja 2016r. o 18:48
Nawet jego promotor z UJ nie zostawił na nim suchej nitki.Scharakteryzował jako miałkiego faceta bez własnej woli.
Oj,nie mamy my szczęścia do prezydentów,ale to chyba skutek przemyślanych decyzji aktualnych szefów partyjnych,którzy takich desygnują.
~az niezalogowany
24 maja 2016r. o 19:25
~Lena napisał(a): głosowałam na Andrzeja, jestem zadowolona, dba o Polskę , wie co znaczy hasło BÓG,HONOR, OJCZYZNA o Polsce decyduje naród, nie komisja europejska
Gówno prawda,nie masz racji. Decyduje za niego prez. kacz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK