~Bolesławianin napisał(a): Czytając powyższych "wypocin" przeciwników Pana Prezydenta ANDRZEJA DUDY utwierdza mnie to w przekonaniu, że jest NAJLEPSZYM PREZYDENTEM RZECZYPOSPOLITEJ od 1989 roku... !!
...
Czytając wypowiedź Kolegi , zastanawiam się dlaczego Prezydent podpisał ustawę o przymusowych szczepieniach HPV , jako jedyny w Europie ? Zastanawia mnie również , dlaczego za żonę wybrał sobie , jak raz żydówkę , a nie którąś z fakulteckich Koleżanek ? Miłość , albo interes , i jedno i drugie nie wybiera :D Myślę też sobie , że gdybym ja był prezydentem , to otoczył bym się Narodowcami i Młodzieżą Wszechpolską , nie sprzedajnymi borowikami , a pierwszy dekret brzmiałby mniej więcej tak :
Ja Andrzej Duda , Prezydent Polaków i Polek ( czółko Rodacy :) ) działając w Waszym Imieniu i za Waszym nakazem oświadczam , że mocą pełnionego Urzędu nakazuję władzom Narodowego Banku Polskiego wytworzenie środków finansowych dla zrealizowania Programu Pięćset Plus. Każdy Polak ma prawo do korzystania z nieoprocentowanych pieniędzy , ponieważ jest suzerenem ziemi przodków. Każdy Polak i Polka w wyniku zastoju na rynku pracy , nie może być pozbawiony przez to środków do życia. Konsoliduję się tutaj z dewizą życie i szczęśliwa egzystencja Polaków ponad " wydumane " zobowiązania wobec obcych mocarstw . Europejski Bank Centralny , nie może być właścicielem i dystrybutorem pieniędzy , jakimi się posługujemy , a Państwo Polskie , po raz pierwszy w histori przestaje ściągać haracz podatkami z Obywateli , a zaczyna Obywatelom służyć.
Podpis biało-czerwoną trzcionką , może być z sarmackimi zawijasami :D
Nic takiego się jednak nie wydarzy , ponieważ pan Andrzej , jest taką samą marionetką , jak Szogun ... Komoruskim zwany ... i cała reszta polskojęzycznych aktorów sceny politycznej ... nie mówiąc o Bolku i Kwachu.
" Dobra zmiana " to iluzja , Kolego :) Nie jestem prorokiem , zbieram i analizuję fakty , oraz wyciągam wnioski , którymi się dzielę z Rodakami . Taki głupi altruizm :D
Miłego wieczoru :)