Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAKongres Miedzi
BolecFORUM Nowy temat

Pierwszy rok prezydentury Andrzeja Dudy

~ niezalogowany
24 maja 2016r. o 19:37
Blackjack napisał(a): Jeszcze jeden wariant powinien tam być ..... Czy jest lepszy od Komorowskiego :)

Po co? Od Komorowskiego nie można być gorszym.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
24 maja 2016r. o 20:01
u bukmacherów ...
czy Duda przemówi kiedykolwiek swoim głosem?

1 -1,05
2. -4 ,85

remisu nie było...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~on, niezalogowany
24 maja 2016r. o 20:09
~Lena napisał(a): głosowałam na Andrzeja, jestem zadowolona, dba o Polskę , wie co znaczy hasło BÓG,HONOR, OJCZYZNA o Polsce decyduje naród, nie komisja europejska
Na Andrzeja mówisz?,to ty kto?,
~Bolesławianin niezalogowany
24 maja 2016r. o 20:14
Czytając powyższych "wypocin" przeciwników Pana Prezydenta ANDRZEJA DUDY utwierdza mnie to w przekonaniu, że jest NAJLEPSZYM PREZYDENTEM RZECZYPOSPOLITEJ od 1989 roku... !!

Ps: Bez merytorycznej oceny po roku swojej prezydentury rozliczany jest z całej kadencji... :)
~Bolczyk niezalogowany
24 maja 2016r. o 20:20
emem napisał(a):
Blackjack napisał(a): Jeszcze jeden wariant powinien tam być ..... Czy jest lepszy od Komorowskiego :)

A jest? ;-)

Jest bo nie jest "uwikłany"
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 maja 2016r. o 21:26
~Bolesławianin napisał(a): Czytając powyższych "wypocin" przeciwników Pana Prezydenta ANDRZEJA DUDY utwierdza mnie to w przekonaniu, że jest NAJLEPSZYM PREZYDENTEM RZECZYPOSPOLITEJ od 1989 roku... !!
...

Czytając wypowiedź Kolegi , zastanawiam się dlaczego Prezydent podpisał ustawę o przymusowych szczepieniach HPV , jako jedyny w Europie ? Zastanawia mnie również , dlaczego za żonę wybrał sobie , jak raz żydówkę , a nie którąś z fakulteckich Koleżanek ? Miłość , albo interes , i jedno i drugie nie wybiera :D Myślę też sobie , że gdybym ja był prezydentem , to otoczył bym się Narodowcami i Młodzieżą Wszechpolską , nie sprzedajnymi borowikami , a pierwszy dekret brzmiałby mniej więcej tak :

Ja Andrzej Duda , Prezydent Polaków i Polek ( czółko Rodacy :) ) działając w Waszym Imieniu i za Waszym nakazem oświadczam , że mocą pełnionego Urzędu nakazuję władzom Narodowego Banku Polskiego wytworzenie środków finansowych dla zrealizowania Programu Pięćset Plus. Każdy Polak ma prawo do korzystania z nieoprocentowanych pieniędzy , ponieważ jest suzerenem ziemi przodków. Każdy Polak i Polka w wyniku zastoju na rynku pracy , nie może być pozbawiony przez to środków do życia. Konsoliduję się tutaj z dewizą życie i szczęśliwa egzystencja Polaków ponad " wydumane " zobowiązania wobec obcych mocarstw . Europejski Bank Centralny , nie może być właścicielem i dystrybutorem pieniędzy , jakimi się posługujemy , a Państwo Polskie , po raz pierwszy w histori przestaje ściągać haracz podatkami z Obywateli , a zaczyna Obywatelom służyć.

Podpis biało-czerwoną trzcionką , może być z sarmackimi zawijasami :D

Nic takiego się jednak nie wydarzy , ponieważ pan Andrzej , jest taką samą marionetką , jak Szogun ... Komoruskim zwany ... i cała reszta polskojęzycznych aktorów sceny politycznej ... nie mówiąc o Bolku i Kwachu.

" Dobra zmiana " to iluzja , Kolego :) Nie jestem prorokiem , zbieram i analizuję fakty , oraz wyciągam wnioski , którymi się dzielę z Rodakami . Taki głupi altruizm :D

Miłego wieczoru :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Kaziuk Bartoszewicz Taplary niezalogowany
24 maja 2016r. o 21:27
Dzięki niemu Polska jest szczęśliwa.
Mimo że to dopiero rok - jako "mąż stanu" - osiągnięciami i charyzmą zrównał się z Piłsudskim.
Po dwóch latach będziemy pewnie mieli "Polskiego Reagana".
Nawet nie chce mi się myśleć kim będzie po 3 latach. Może zostanie "świętym" - 007.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 maja 2016r. o 22:01
Kaziuk , ja też sobie lubię jaja porobić , ale nie ze wszystkiego można żartować. Prezydentowi daję jeszcze jeden rok na " merytoryczne działania ". Po tym czasie uznam , jak twierdzi Papuga , za pionka Kolegi Kłamczyńskiego. Pytanie Papugo brzmi ... czyją marionetką jest Jaro ?

Czasy się zmieniły , ale nie szachy . Król obciążony złotem ma tylko jedno pole wokół siebie :D Chciwość władzy i mamony gubi :D
Ale wracając do szachów :

Panowie mówili wtedy o kombinacjach i roszadach w żydokomunie. Od tamtej pory nic się nie zmieniło w kapitokomunie , zwanej dla odwrócenia uwagi przeciwnika , czyli Nas ... " wolnym rynkiem ".

Nie wnikam , czy Pietrzak i " Franek Kimono " wtedy służyli systemowi , czy byli przeciwnikami systemu ;) Jednego jestem pewien. Pan Andrzej Duda , niczym się nie różni od poprzednich prezydentów tzw. " wolnej Polski " i niczym różnić się nie będzie.

Trzymta sie bracia Lachy i Wy piękne Słowianki , idę dusić komara :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAKongres Miedzi