Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ksiądz Józef Gołębiowski przechodzi na emeryturę
13054
#kajtek68 nieaktywny
7 czerwca 2016r. o 9:36
84.84.109.***~ napisał(a): ... ma powinno ...

;)

PS.
Każdy ma prawo do własnej opinii.
Dlatego daruj sobie OSKARD wywoływanie innych do tablicy.
Pozdrawiam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Tomek niezalogowany
7 czerwca 2016r. o 13:09
Przeciez to SZATAN a nie ksiadz! On juz dawno powinien byc wywalony na zbity pysk! I wiem co pisze bo nie jestem osoba ktora gdzies tam cos slyszala tylko jestem czlowiekiem ktory dobrze wie jak wielki jad plynie z tego kogos!
Mam nadzieje ze kiedys te krzywdy ktore wyrzadzil innym wroca do niego ze zdwojona sila!!!!
~ niezalogowany
7 czerwca 2016r. o 13:28
~Tomek napisał(a): Mam nadzieje ze kiedys te krzywdy ktore wyrzadzil innym wroca do niego ze zdwojona sila!!!!

Tomku, mieć nadzieję że kogoś spotka coś złego to postawa niegodna Chrześcijanina. Ksiądz Józef może jest szorstki. Może czasem ostry. A jaki ma być? Zaraz byście mu na głowę wleźli. A jego zadaniem jest strzec trwałych wartości. Umiłowania Boga, bliźniego, rodziny i Ojczyzny. Tylko tyle.
Ktoś tu podawał linka do Jego wypowiedzi po wyborach. Miał pretensje do tych co głosowali na PO. A jak nie mógł ich nie mieć jak te wybory były po aferze podsłuchowej, w której czarno na białym wyszło co to za formacja. A tu w Bolesławcu ponad 50% poparcia. Poparcia dla złodziejstwa. Dlaczego? Może dlatego ze złodziej będzie popierał złodzieja? A może z innej przyczyny. Ja jej nie znam, i ks. Józef pewnie też nie mógł tego pojąć.
~ niezalogowany
7 czerwca 2016r. o 13:32
Może wobec braku księży, będzie konieczność zrezygnowania ze spowiedzi w konfesjonale; pozostanie tak jak jest u ewangelików, tylko spowiedż powszechna.
~ niezalogowany
7 czerwca 2016r. o 14:08
do k...wy nędzy dlaczego nie działa wyszukiwarka i bolecalbum
~taki klecha niezalogowany
7 czerwca 2016r. o 14:15
– Bolesławiec jest szmatławy. Legnica, Jawor, Jelenia Góra, jak tam mądrze ludzie głosowali. A w Bolesławcu? Raz, że nie poszli, drugi, że wybierali Platformę. Szmatławe miasto Bolesławiec. Trzeba uciekać z tego miasta – tak podsumował wyniki wyborów ks. Józef Gołębiowski.

nie ważne kto wygrał ale te słowa nie po winny paść.
http://.../boleslawiec/wiadomosc/dc0/ks-golebiowski-boleslawiec-jest-szmatlawy

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
7 czerwca 2016r. o 14:35
Gdyby jako jedyne kryterium wziąć kryterium z kim sympatyzowali Bolesławianie to faktycznie mogła najść człowieka chęć opuszczenia tego miasta. Ale jak widać na gadaniu się skończyło ;)
~Tedd niezalogowany
7 czerwca 2016r. o 14:43
No jest szmatławy! Przeciez to nawet na forum widac po wypowiedziach buraków typu falco. Wiadomo od dawna ze prawda w ocy kole...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza