Witam! proszę ,podpowiedzcie mi gdzie w bolesławcu można zorganizować dziecku przyjęcie komunijne? Jestem z Nowogrodźca i nie orientuję się gdzie w bolesławcu można zamówić lokal-restaurację.Miałam "zaklepaną" restaurację w pobliżu ale niestety parę dni temu właściciel odmówił ;( Na pewno znajdą się wśród was osoby ,które mogą mi polecić coś odpowiedniego ;) będę wdzięczna za podanie cen jak i namiarów ;) z góry bardzo dziękuję!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.