DP napisał(a): to prawda
filmik Panny piękny ale świadczy tylko o tym że natura tworzy z matematyczną precyzją
jeśli nasz rozum nie jest w stanie pojąć Czegoś, dlaczego zwalać to na kark Boga?
falco napisał(a):DP napisał(a): to prawda
filmik Panny piękny ale świadczy tylko o tym że natura tworzy z matematyczną precyzją
jeśli nasz rozum nie jest w stanie pojąć Czegoś, dlaczego zwalać to na kark Boga?
może i piękny ale poza walorami estetycznymi co wnosi?
napisz bo nie oglądałem ...
:D
~joko napisał(a): Jeśli ktoś wierzy że kręgi w zbożu to dzieło kosmitów to pomóc może tylko psychiatra
falco napisał(a): dzisiaj ta granica pomiędzy dobrem a złem jest dla wielu niedostrzegalna a dla wielu wręcz nieistotna...
powiedz mi czy katolika i ateistę wszystko musi dzielić ?
a przecież jedno może połączyć ...
uczciwość
może dlatego nie stawiam się ani w jednym ani w drugim szeregu ...
Pannazdzieckiem napisał(a):~joko napisał(a): Jeśli ktoś wierzy że kręgi w zbożu to dzieło kosmitów to pomóc może tylko psychiatra
Czyżby dzieło szatana ? Bo to , że są , to fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem ;)
Jakiś czas temu , ktoś tam z " Wybiórczej " , nazwiska nie warto pamiętać , napisał sążnisty artykuł o tym jak trzech pijanych angoli , rolników , za pomocą sznurka i kawałka deski robi takie rzeczy w zbożach , we Włoszech :
I tylko czytelnicy " Wybiórczej " mogą wierzyć w takie deski :D
No dobrze , jeśli miałbym pójść do psychiatry , to kogo Kolega zaleca ? Nie znam się na lokalnych elitach znachorów od ... niewytłumaczalnego :)
~ napisał(a):
Panna, ogarnij się!