Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ja ateista

~DK2D niezalogowany
30 sierpnia 2016r. o 23:33
Jesteście smutni z tymi swoimi wypowiedziami. Wiara jest dla ludzi którzy nie umieją sami myśleć. W niedalekiej przyszłości wszyscy "wierzacy" się zdziwią jak bardzo się mylili. Ale cóż pozdrawiam was wszystkich. 2500
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
31 sierpnia 2016r. o 2:23
Pannazdzieckiem napisał(a):
~joko napisał(a): Jeśli ktoś wierzy że kręgi w zbożu to dzieło kosmitów to pomóc może tylko psychiatra

Czyżby dzieło szatana ? Bo to , że są , to fakt. A fakty to najbardziej uparta rzecz pod słońcem ;)
Jakiś czas temu , ktoś tam z " Wybiórczej " , nazwiska nie warto pamiętać , napisał sążnisty artykuł o tym jak trzech pijanych angoli , rolników , za pomocą sznurka i kawałka deski robi takie rzeczy w zbożach , we Włoszech :

I tylko czytelnicy " Wybiórczej " mogą wierzyć w takie deski :D

No dobrze , jeśli miałbym pójść do psychiatry , to kogo Kolega zaleca ? Nie znam się na lokalnych elitach znachorów od ... niewytłumaczalnego :)

panM jest dla ciebie odpowiedni, on wie wszystko najlepiej i lubi doradzić. Przynajmniej tak mu się wydaje.
13054
#kajtek68 nieaktywny
31 sierpnia 2016r. o 10:17
Ale jazda :D
Na argumenty ;)
Ponieważ jestem ciekaw, kto kogo w końcu przekona, czytam dalej :P
2900
#falco nieaktywny
31 sierpnia 2016r. o 10:27
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
31 sierpnia 2016r. o 10:58
kajtek68 napisał(a): Ale jazda :D
Na argumenty ;)
Ponieważ jestem ciekaw, kto kogo w końcu przekona, czytam dalej :P

A przepraszam Cię Hegemonie :) Jeśli Ty miałbyś użyć jakiegokolwiek argumentu , to jaki wykorzystasz ? I w którą stronę ? Przemo jest przeciwnikiem służalczości Państwa Polskiego wobec Watykanu. Ja też. Ale ja wiem , że istnieje Nadrzędna Świadomość Wszechświata. Papuga natomiast każdego w koloratce nazywa pedofilem ... miejmy nadzieję , że NŚW wybaczy Mu ten błąd. A Ty ... co myślisz ? Jest , czy nie ma ? To ważne , ponieważ Ci co w nic już nie wierzą ... nie uwierzą też w potęgę Miłości i Wiedzy :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
31 sierpnia 2016r. o 11:53
na nieszczęście dla niektórych ,ja wiem co piszę ...
ktoś tu zarzucał mi ''faszyzowane'' nie bardzo wiedząc co pisze i do kogo pisze.
wyjaśnienie -jestem przeciwny wszelkim przejawom zarówno faszyzmu jak i skrajnego nacjonalizmu
pisanie pierdół że w każdym księdzu widzę pedofila jest kłamstwem dlatego nawet nie poproszę tu nikogo o cytat ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
31 sierpnia 2016r. o 12:00
Ok. Skłamałem :D Ktokolwiek jest bez skazy , niech pierwszy rzuci we mnie kamieniem. Ale powiedz mi Papugo , dlaczego tak Cię rajcują ... " przypadki " . Czyżby niespełnione marzenia z młodości ? :) Czy może efekt żydowskiej propagandy ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
31 sierpnia 2016r. o 13:05
falco napisał(a): pisanie pierdół że w każdym księdzu widzę pedofila jest kłamstwem dlatego nawet nie poproszę tu nikogo o cytat ...

Czytaj ze zrozumieniem. Panna nie napisał, że widzisz, ale że nazywasz! To olbrzymia różnica. Twoje wypowiedzi na bolcu wielokrotnie to sugerowały. Operujesz półgębkiem, półsłówkami, półprawdami, półkłamstwami. To dlatego jesteś tak odbierany, jak jesteś :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza