PanM napisał(a):
Chwila w której zapanuje wzajemny szacunek stanie się końcem problemów i konfliktów wynikających z różnic światopoglądowych.
Koryto tuczące nieudolnych pazernych polityków pozostanie puste.
falco napisał(a): ale Ty raczej starasz się nie atakować przedstawiając swoje racje , w wyważony sposób ....
Zastosowana autokorekta
Mgosia napisał(a):falco napisał(a): ale Ty raczej starasz się nie atakować przedstawiając swoje racje , w wyważony sposób ....
Czy to że wyrażam swoje zdanie, tak jak i Ty to robisz, jest atakowaniem ?
Czy gdybym dała kpiącą emotkę ( twoją ulubioną) byłabym uważana za sprzymierzeńca, a nie wroga ? Dlaczego kpisz ze swoich rozmówców tym samym mając ich za nic ?
Tak, nie raz obrażałeś mnie jako człowieka wierzącego , obrażałeś moją wiarę , być może tego nie pamiętasz w mętliku tysięcy swoich wypowiedzi .
Kiedyś, jak przypadkiem wpadnę na te obrażające wypowiedzi, to Ci je zacytuję :) Teraz nie jestem w stanie grzebać i szukać , wolałabym iść na grzyby :D
Spokojnej nocy :)
Mgosia napisał(a):
... Ale nic się nie dzieje bez przyczyny i dzisiaj doskonale to rozumiem. ...
~Frank napisał(a):PanM napisał(a):
Chwila w której zapanuje wzajemny szacunek stanie się końcem problemów i konfliktów wynikających z różnic światopoglądowych.
Koryto tuczące nieudolnych pazernych polityków pozostanie puste.
W jakieś cuda pan wierzy. :D
Prawo ustalają nieroby i to pod kątem własnego dobrobytu, a ludzie pracy(czytaj robole) nic nie mają do powiedzenia, prócz tego, że sobie w necie popiszą. :D :D
Powodzenia w zmienianiu świata. ;)