Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ja ateista

11445
PanM
30 października 2016r. o 23:21
falco napisał(a): pamiętając o pewnej formułce 'wszystko co powiesz ...' radzę nie odpowiadać ...
to inny świat który i mnie czegoś nauczył ...

a teraz spokojnie do łóżeczka bo jutro 'od nowa Polska Ludowa' :D

Och Janusz , chciało by się aby Polska była ustrojowo ludowa -- państwo obywatelskie .
Niestety mamy katolicki socjalizm --- taka mieszanka margaryny z ceresem.
Zjeść się nie da to i wymiotować nie ma po czym.

Zmoderowano 30.10.2016 godz.23:49 - powód: (moderator)

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
30 października 2016r. o 23:57
PanM napisał(a): Ja ateista - owszem , dlaczego mam się z tym kryć ?

Bo to pana prywatne sprawy. Nikogo pana ateizm nie interesuje.

<i>
11445
PanM
31 października 2016r. o 0:03
falco napisał(a): pamiętając o pewnej formułce ''wszystko co powiesz ...'' radzę nie odpowiadać ...
to inny świat który i mnie czegoś nauczył ...

a teraz spokojnie do łóżeczka bo jutro ''od nowa Polska Ludowa'' :D

Ten problem jest nieaktualny.Ktoś go za mnie rozwiązał.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
10114
#alter nieaktywny
31 października 2016r. o 0:15
Pannazdzieckiem napisał(a):

Podpisuję się pod apelem.

Panna spoważniejesz kiedyś? :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
11445
PanM
31 października 2016r. o 0:47
Kilku z dyskutantów dosyć często powoływało się na tradycje naszych przodków ,Na tradycję ich wiary.
Czy jednak relacje między Polakami i klerem w historii Polski mają okresy chluby ?
http://bialczynski.pl/2016/05/20/polityka-watykanu-wobec-polski-1772-1939/

~Betka niezalogowany
31 października 2016r. o 1:59
Ateizm to też religia - wiara w nieistnienie Boga.
11445
PanM
31 października 2016r. o 7:14
~Betka napisał(a): Ateizm to też religia - wiara w nieistnienie Boga.

Zbyt daleko posunięta teoria.
Ateizmu się nie celebruje.
Ateizm nie jest wrogi żadnej religii a ateiści z reguły tolerancyjni.
Ateizm nie ma swoich idoli .
Ateista prezentując opinię światopoglądową posługuje się zdobyczami nauki i wiedzy.

10114
#alter nieaktywny
31 października 2016r. o 9:41
skorn napisał(a):
Nie szanuje pan wierzących, więc wierzący nie szanują pana. Niech pan przestanie się onanizować tym swoim ateizmem, to wszystko wróci do normy.

Ja ateista
Ja chory na raka
Ja jedyny tolerancyjny
Ja sr*mto
Ja owamto

Nikogo to nie obchodzi, ludzie nie trawią ekshibicjonizmu. Ogarnia pan?

Zgadzam się z tą opinią.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza