Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ja ateista

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 października 2016r. o 18:39
:D

Ciekawym , kto szkolił psychiatrów Gocha :)

Zgadza się , Ludzie nie trawią ekshibicjonizmu , Bóg raczy jeden wiedzieć dlaczego. Ludzie lubią trwać we własnym sosie mając nadzieje , że to trwanie będzie synonimem szczęścia. Tak zostaliście zaprojektowani . Tylko jednostki , takie jak Przemo nie wyzbyły się młodzieńczych marzeń o Społeczeństwie Obywatelskim. Ja osobiście od lat szukam Trybunów Ludowych i pewnie nie znajdę , ale szukać warto :)

Nota bene ... Gocha , wielu wysyłało mnie na Tysiąclecia , ale nie spodziewałem się tego po Tobie.

Sprawiłaś mi przykrość.

Ale to nic :) Im bardziej życie w dupę kopie , tym jesteśmy mocniejsi. Inaczej mówiąc , co nie zabije , to ... itd.

Jahwe , autor Bibli to kosmita, a Stwórca , Źródełko życia i świadomości , Źródło Miłości na nas czeka . Już się nie mogę doczekać spotkania , ale co będę musiał zrobić , to zrobię :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 października 2016r. o 18:39
chyba nie podał całego. ;)
2945
Mgosia
30 października 2016r. o 18:56
Piotrek , Ty to robisz codziennie nie zważając na uczucia, szczególnie moje i E. W ogóle nie liczysz się z nimi, depczesz i taplasz w błocie. Przynajmniej przez wzgląd na nas, czasami opamiętałbyś się . Ale Ty jesteś najmądrzejszy i masz innych głęboko gdzieś, tworzysz własne historie i co gorsze w nie wierzysz, żyjesz we własnym świecie, a wszyscy wokół są w nim nicością . I pomyśleć , że tak często piszesz o miłości do bliźniego.

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4335
30 października 2016r. o 19:19
Mgosia napisał(a): Piotrek , Ty to robisz codziennie nie zważając na uczucia, szczególnie moje i E. W ogóle nie liczysz się z nimi, depczesz i taplasz w błocie. Przynajmniej przez wzgląd na nas, czasami opamiętałbyś się . Ale Ty jesteś najmądrzejszy i masz innych głęboko gdzieś, tworzysz własne historie i co gorsze w nie wierzysz, żyjesz we własnym świecie, a wszyscy wokół są w nim nicością . I pomyśleć , że tak często piszesz o miłości do bliźniego.

Proszę Cię , przeczytaj . Czyż Jezus nie mówił o tym , że prawda Cię wyzwoli. W Jego alegoriach jest multum prawdy. Jest kilka kanonów , których nie można sobie ot tak po prostu zapomnieć , albo ignorować. Nie jestem najmądrzejszy. Całe lata poświęciłem edukacji i głupi jestem, ale mógłbym postawić Ci kilka pytań , których nie chcesz słyszeć.

Kazamaty myślowe ... Gocha ... to bardzo nowoczesna broń , nie rani ciała , a zabija Umysł :)

A może chcesz usłyszeć te pytania ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2945
Mgosia
30 października 2016r. o 19:39
Ja nic już od Ciebie nie chcę, a szczególnie nazywanie mnie przyjaciółką ...nie lubię pustych słów. Też mogłabym Ci coś napisać, co raczej bardzo by zabolało, a świadkami było wielu z forum. Nie zrobię tego, przynajmniej na razie .
W tym momencie kończę naszą jakąkolwiek polemikę i obym nigdy więcej nie musiała jej podejmować.

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4335
30 października 2016r. o 19:48
Jak sobie życzysz :)

Nie chowam urazy :)

11445
PanM
30 października 2016r. o 20:50
Pannazdzieckiem napisał(a): Jak sobie życzysz :)

Nie chowam urazy :)

No to Piotrze pojechałeś po bandzie .W tej tercji wypadłeś z lodowiska.
Przemyśl to .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
4335
30 października 2016r. o 21:05
Nie znasz szczegółów Przemo. Diabeł , jak zwykle siedzi w drobiazgach. Mógłbym walnąć ostateczną hipotezą odnośnie fałszywych przyjaciółek , ale nie zrobię tego. Niech Stwórca wymierza sprawiedliwość.

A wracając do rzeczy , powiedz mi Przemo co skłoniło Cię do ateizmu ?

Taki mały wywiadzik zrobimy :D Zawsze stałem przy betoniarze , marząc o tym , żeby być dziennikarzem ze ścierwomediów. Pensyjka jak ta lala i nie trzeba się pocić :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza