Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ja ateista

14593
#klucznick nieaktywny
30 października 2016r. o 16:25
w imię ojca syna i ducha świętego amen,zwracam się do was bracia i siostry o zjednoczenie się w siłę i likwidację kościoła katolickiego który to wysysa resztki świętości i pieniędzy od naiwnych wiernych, komu wiernych ?kościołowi jako instytucji najstarszej i najbogatszej na świecie.http://www.zbawienie.com/nwo.htm
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
30 października 2016r. o 16:36
E napisał(a):
PanM napisał(a): " bolszewia " -- katolicki komplement do uczestników dyskusji.

Jedna rzecz mnie nurtuje. Mógłby pan zdradzić po czym pan poznaje, że tego typu wypowiedzi pochodzą od katolika ?

To bardzo proste .Służę uprzejmie .
Internauta IP 87.207.201 jest bardzo gorliwym komentatorem wszystkich moich wpisów .Bez względu na temat.Przez bardzo długi czas dał się poznać jakie ma poglądy w co wierzy , kogo popiera a kim pogardza .Mam bardzo dobrą pamięć i nie umykają mi komentarze .Szczególnie te najbardziej niewybredne.
Nazywanie mnie bolszewią tylko dlatego że mój od 10 lat nieżyjący ojciec był oficerem WP oraz inne grzeszki uczyniły tą Tyldę obrzydliwie popularną.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
14593
#klucznick nieaktywny
30 października 2016r. o 16:40
http://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/wyznawcy-boga-i-zjawisk-paranormalnych-maja-wieksze-problemy-ze-zrozumieniem-swiata
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 października 2016r. o 17:15
klucznick napisał(a): w imię ojca syna i ducha świętego amen,zwracam się do was bracia i siostry o zjednoczenie się w siłę i likwidację kościoła katolickiego który to wysysa resztki świętości i pieniędzy od naiwnych wiernych, komu wiernych ?kościołowi jako instytucji najstarszej i najbogatszej na świecie.http://www.zbawienie.com/nwo.htm

Podpisuję się pod apelem.

Ale doczytałem do tego momenty Kluczniku ;

" Ostatnio okazało się także, że żyjemy nie na kuli ziemskiej, ale w jej wnętrzu. Jest na to wiele dowodów! "

i dalej już czytać nie będę. Poniosło Autora po bandzie :D
Jego wywody o Watykanie nie do końca są prawdziwe , ale mniej więcej ok. Przede wszystkim Bank Ambrosiano nie ma możliwości lewarowania , tak jak FED dla przykładu . Ambrosiano zajmuje się tylko zarządzaniem łupami od naiwniaków , a i tak trup ściele się często :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
30 października 2016r. o 17:36
PanM napisał(a): To bardzo proste .Służę uprzejmie .
Internauta IP 87.207.201 jest bardzo gorliwym komentatorem wszystkich moich wpisów .Bez względu na temat.Przez bardzo długi czas dał się poznać jakie ma poglądy w co wierzy , kogo popiera a kim pogardza .Mam bardzo dobrą pamięć i nie umykają mi komentarze .Szczególnie te najbardziej niewybredne.
Nazywanie mnie bolszewią tylko dlatego że mój od 10 lat nieżyjący ojciec był oficerem WP oraz inne grzeszki uczyniły tą Tyldę obrzydliwie popularną.

Nie szanuje pan wierzących, więc wierzący nie szanują pana. Niech pan przestanie się onanizować tym swoim ateizmem, to wszystko wróci do normy.

Ja ateista
Ja chory na raka
Ja jedyny tolerancyjny
Ja sr*mto
Ja owamto

Nikogo to nie obchodzi, ludzie nie trawią ekshibicjonizmu. Ogarnia pan?

<i>
2945
Mgosia
30 października 2016r. o 18:03
Pannazdzieckiem napisał(a):
Podpisuję się pod apelem.

A ja apeluję o to, żeby wszyscy, którzy mają coś z głową zostali przymusowo oddelegowani do psychiatry i nie molestowali innych swoimi zwidami i pogonią za rzekomymi kosmitami.

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
11445
PanM
30 października 2016r. o 18:24
skorn napisał(a):
.

Nie szanuje pan wierzących, więc wierzący nie szanują pana. Niech pan przestanie się onanizować tym swoim ateizmem, to wszystko wróci do normy.

Ja ateista
Ja chory na raka
Ja jedyny tolerancyjny
Ja sr*mto
Ja owamto
Nikogo to nie obchodzi, ludzie nie trawią ekshibicjonizmu. Ogarnia pan?

Ładnie Pan to ujmuje .
Na każdym kroku otacza nas katolicka indoktrynacja . Wszystkie uroczystości państwowe odbywają się w obrządku katolickim.Miliardy płacimy na potrzeby kleru.Nauka katechezy zamiast w kościołach odbywa się w szkołach świeckich.W jednostkach mundurowych z niezrozumiałych przyczyn są sowicie płatni kapelani .Kości miesza się do życia obywateli wymuszając na posłach podejmowanie decyzji nie do końca akceptowanych przez ogół.

Ja ateista - owszem , dlaczego mam się z tym kryć ?
Ja chory na raka --- a gdzie tak pisałem ? / napisałem post i rozpętałem dyskusję aby zwrócić uwagę na wczesne wykrywanie choroby.Niestety redakcja nie dała tematu dokończyć./ powodu nie znam /- SZCZEGÓŁY O SWOIM STANIE ZDROWIA I EWENTUALNYCH ROKOWANIACH POZOSTAWIŁEM SOBIE .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
9176
kc
30 października 2016r. o 18:25
Internauta IP 87.207.201 jest bardzo gorliwym komentatorem wszystkich moich wpisów .

Taki początek numeru IP ma wielu użytkowników UPC : ). Tak uważnie śledzisz forum i nie zauważyłeś tego ? : ).
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza