Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ja ateista

~Do Pana M niezalogowany
5 listopada 2016r. o 11:17
Ma Pan pytanie czy "zapytanie" ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ciekawość niezalogowany
5 listopada 2016r. o 11:31
~Do Pana M napisał(a): Ma Pan pytanie czy "zapytanie" ?

Nie ściemniaj bo ja mam ciekawość odpowiedzi.Jak wiesz to dawaj .
2900
#falco nieaktywny
5 listopada 2016r. o 12:01
cholera ...przebrnąć przez blisko 400 stron by coś się znalazło kiedy się bardzo chce , jest bardzo trudne ...
ale prędzej czy pózniej znajdę :D

Przemek -nie pytaj kiedy ''bóg stworzył człowieka '' tylko kiedy ''człowiek stworzył bogów'' i w jakim celu

;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
11445
PanM
5 listopada 2016r. o 14:20
falco napisał(a): cholera ...przebrnąć przez blisko 400 stron by coś się znalazło kiedy się bardzo chce , jest bardzo trudne ...
ale prędzej czy pózniej znajdę :D

Przemek -nie pytaj kiedy ''bóg stworzył człowieka '' tylko kiedy ''człowiek stworzył bogów'' i w jakim celu

;)

To są fakty których jestem pewny.
Zapytanie skierowałem do wyznawców wiary.Mają prawo się wypowiedzieć.Skoro tak bardzo publicznie forsują teorie religijne powinni wytoczyć swoje argumenty .Samo tak bo tak to za mało.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
10114
#alter nieaktywny
5 listopada 2016r. o 14:25
Niczego nikt nie forsuje Panie Ateisto. Zostaw Wyznawców Wiary w spokoju.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
11445
PanM
5 listopada 2016r. o 14:53
alter napisał(a): Niczego nikt nie forsuje Panie Ateisto. Zostaw Wyznawców Wiary w spokoju.

Szanowny Panie / jak tam Panu ? EGO /
A kto wcina się w moje tematy ?

Widział Pan mnie wcinającego się w Wasze tematy ? To temat Ja ateista .
Ja , proszę Pana Egoluba .Nie pytam Pana co Pan o mnie myśli.Jednak skoro wchodzi Pan na cudzą stronę jako gość to proszę się wyrażać jak gość a nie jak prostacki cham.
Proszę wyrażać swoje zdanie w temacie . Pan Katolik ja ateista -- .Może Pan przekonywać do swoich racji to Pana prawo .Ale ocena mojej osoby to nie Pana bajka.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
11100
#Blackjack nieaktywny
5 listopada 2016r. o 15:02
"Jego strona" ha, to dobre, a przed chwilą jęczał, że PiS ma monopol na TV,
A typ sam chce dobierać sobie odpowiedzi jakie pojawiają się na "jego stronie"
Już się chyba pogubił co plecie ....
:D

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
2900
#falco nieaktywny
5 listopada 2016r. o 15:14
o to czyja strona jest czyja zapytaj koleżkę putlerka ;)
on nie raz pisał by nie ''wcinać się '' w ''jego tematy'' :D

teraz kiedy ''jego temat'' padł ''na ryj'' tu próbuje się udzielać z marnym zresztą skutkiem :D

no ale zostawmy go w spokoju bo ludzie chorzy właśnie spokoju powinni oczekiwać ...

kiedy widzę to pisanie ''zostaw ludzi wierzących '' pisane z wielkich liter nie tylko się ''brechtam'' ale i zastanawiam nad tym co ten ''wierzący'' robi w tym temacie ?
nawraca?
z ta ''wiedzą'' jaką tu prezentuje?
litości :D
równie dobrze można włączyć sobie filmik na yt i pośmiać się z Natanka

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza