Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ja ateista

11100
#Blackjack nieaktywny
5 listopada 2016r. o 15:18
Myślę, że Wierzący w tym temacie walczy z idio.ta.mi ;)

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
5 listopada 2016r. o 15:26
falco napisał(a): teraz kiedy ''jego temat'' padł ''na ryj''

no ale zostawmy go w spokoju bo ludzie chorzy właśnie spokoju powinni oczekiwać ...

kiedy widzę to pisanie ''zostaw ludzi wierzących '' pisane z wielkich liter nie tylko się ''brechtam'' ale i zastanawiam nad tym co ten ''wierzący'' robi w tym temacie ?

z ta ''wiedzą'' jaką tu prezentuje?
litości :D

Blablusiu blablasz po próżnicy. W temacie poezji pojawiałeś się tylko po to, aby prymitywnie prowokować.

Teraz też prowokujesz, mataczysz i obrażasz. Współczuję ci szczerze :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
2900
#falco nieaktywny
5 listopada 2016r. o 15:29
to tylko Ci pogratulować jeśli odważysz się dać przeprowadzić przez ruchliwe skrzyżowanie kompletnemu ślepcowi

przez wielkie ''Ś'' :D
udzieliło Ci się jak widzę pisanie z ''wielkiej ''?

prawdziwej wiary tak nie ''kupisz ''
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
10114
#alter nieaktywny
5 listopada 2016r. o 15:31
PanM napisał(a):
Widział Pan mnie wcinającego się w Wasze tematy ? To temat Ja ateista .

Pan Katolik ja ateista -- .Może Pan przekonywać do swoich racji to Pana prawo .Ale ocena mojej osoby to nie Pana bajka.

Po pierwsze według regulaminu, jeżeli będzie pan trzymał się tematu, to może pan wypowiadać na każdy temat.

Po drugie obraża pan "Wyznawców Wiary", wyraża bardzo kontrowersyjne opinie, więc mam prawo wyrażać swoje zdanie. Nawet sam pan o to wielokrotnie prosi. Czy oczekuje pan tylko na pochlebstwa, pochwały? Lubi pan klakierów, jak rozumiem? Ale tylko własnych?

11445
PanM
5 listopada 2016r. o 15:44
Panie Alter /Ego / proszę o przykłady .
Przykłady obrazy wiary lub wiernych .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
2900
#falco nieaktywny
5 listopada 2016r. o 15:54
chcesz przeczytać kolejne wyświechtane frazesy? :D

po co?
zadałem mu wczoraj jedno proste pytanie i podkulił ogon ...aż dziw bierze że mając takich jak on ''wierzących'' KK istnieje nadal :D
a może właśnie dlatego? ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
9176
kc
5 listopada 2016r. o 15:56
PanM napisał(a): Przykłady obrazy wiary lub wiernych .

PanM napisał(a): [img=1472063039_7qqmwtt.jpg]

Opisz swoimi słowami , co oznacza ten obrazek, który wkleiłeś na początku tego tematu, jak rozumiem z szacunku do ludzi wierzących.
10114
#alter nieaktywny
5 listopada 2016r. o 16:12
PanM napisał(a): Panie Alter /Ego / proszę o przykłady .
Przykłady obrazy wiary lub wiernych .

Wszystkie pana obrazeczki na temat Wiary i Wspólnoty Kościoła, są kontrowersyjne, a niektóre jednoznacznie naruszają KK.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza