PanM napisał(a):
Na każdym kroku we wszystkich aspektach życia codziennego mamy do czynienia z mieszaniem się życia świeckiego z liturgią.
Wierzący bez skrępowania publicznie prezentują swoje poglądy i celebrują obrzędy a niektóre z nich przedstawiają jako prawdy historyczne.
Z wieloma z tych poglądów się nie zgadzam i prezentuję swoje zdanie.
PanM napisał(a):
Ja nie czuję ani niechęci ani wrogości do wiary ani wiernych.Komentuję to co wydaje mi się sprzeczne z moją wiedzą
~ napisał(a):PanM napisał(a):
Na każdym kroku we wszystkich aspektach życia codziennego mamy do czynienia z mieszaniem się życia świeckiego z liturgią.
Wierzący bez skrępowania publicznie prezentują swoje poglądy i celebrują obrzędy a niektóre z nich przedstawiają jako prawdy historyczne.
Z wieloma z tych poglądów się nie zgadzam i prezentuję swoje zdanie.
To dlaczego ogranicza się Pan do forum? Co to Panu daje?
Uważam, że skoro się Pan nie zgadza, to powinien Pan sobie na przykład sprawić transparent związany z tematem i wyjść na ulicę... Wtedy będę uważał, że prezentuje Pan swoje zdanie a nie chowa się za serwerem jak ostatni tchórz, któremu nic nie pasuje i nie potrafi być ani tolerancyjny, ani się dostosować do rzeczywistości, która go otacza.
PanM napisał(a):
Ja nie czuję ani niechęci ani wrogości do wiary ani wiernych.Komentuję to co wydaje mi się sprzeczne z moją wiedzą
Powinien Pan zakładać takie tematy na swoim blogu, komentować, otworzyć najlepiej jakiś klub z tym związany. Przy okazji pogracie w brydża : )
Pana wiedza jest niestety bardzo ograniczona... W sumie jaki człowiek taka wiedza. Udanego wieczoru życzę : )
PanM napisał(a):
Proszę wybaczyć ale to ja założyłem ten temat a Pani/Pan Tylda jest tu gościem.
Na jakiej podstawie nakazuje mi Pani/Pan Tylda co mam robić ?
PanM napisał(a):
Tak jak wielu innych nie odnosi się Pani/Pan Tylda do tematu a łaja mnie personalnie.
PanM napisał(a):
Znaczy się Wam wolno rozsyłać informacje dla innych kłamliwe a mi nie wolno tego komentować ?
klucznick napisał(a): w imię ojca i syna i ducha świętego amen,panie Przemysławie cz może pan zdradzić datę pańskiego chrztu w kościele katolickim i nazwę parafii ??
~... napisał(a):PanM napisał(a):
Proszę wybaczyć ale to ja założyłem ten temat a Pani/Pan Tylda jest tu gościem.
Dlaczego Pan mnie bezpodstawnie oskarża, że rozsyłam kłamliwe informacje?
Już pominę, że oskarża Pan w sumie wszystkich czytających : )
Niech Pan poda przykład, w którym będzie napisane, że dana informacja jest kierowana do Pana na przykład przez moją osobę : )
Nie wiem poza IP z kim rozmawiam .
Dopisane 05.11.2016r. o godz. 19:44:klucznick napisał(a):klucznick napisał(a): w imię ojca i syna i ducha świętego amen,panie Przemysławie cz może pan zdradzić datę pańskiego chrztu w kościele katolickim i nazwę parafii ??
A Panu co ? Pogarsza się ?
klucznick napisał(a):klucznick napisał(a): w imię ojca i syna i ducha świętego amen,panie Przemysławie cz może pan zdradzić datę pańskiego chrztu w kościele katolickim i nazwę parafii ??