Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sprzedali nas żywcem
~Temida niezalogowany
16 września 2016r. o 21:18
Menda niech pamięta że karma wraca.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Asia niezalogowany
16 września 2016r. o 21:27
Ale tego chrzesniaka nikt nie zna a Listopadzcy nie byli dobrymi sasiadami i pewnie dlatego nikt im nie pomaga.Dobrze ktos napisal,karma...wiec to wrocilo ale do nich.
~Ja niezalogowany
16 września 2016r. o 21:36
Ja nie musze go znac zeby wiedziec ze ten ktos ,,chrzesniak,, nie ma serca reportaz nie jest wyssany z palca skad ta nienawisc ludzka masakra!podejscie dobre nie ma co zly sasiad to sie nie pomaga ci ludzie potrzebuja pomocy nikt nie jest swiety i kazdy ma za soba bagaz doswiadczen zlych jak i dobrych..rodzina to sila!spieszmy sie kochac ludzi..zycie jest zbyt krotkie;(mam nadzieje ze chlopaczyna zmadrzeje..
9176
kc
16 września 2016r. o 22:16
~Asia napisał(a): Ale tego chrzesniaka nikt nie zna a Listopadzcy nie byli dobrymi sasiadami i pewnie dlatego nikt im nie pomaga.Dobrze ktos napisal,karma...wiec to wrocilo ale do nich.

Karmą bym tego nie nazwała, po prostu sąsiedzi są tacy sami jak oni.

~miejscowa niezalogowany
16 września 2016r. o 22:21
Tak tylko Ci Państwo otrzymywali pieniądze za "dzierżawę" ziemi która przepisali na chrzesniaka.
o czym bardzo dobrze wie gmina i reszta władz.
Mieszkańcy mogą jedynie oceniać sytuacje. Dla mnie druzgoczące jest ocenianie kogoś kogo się nie zna i całej zaistniałej sytuacji. Sądy nie bez powodu oddaliły powództwo skoro istnieją dowody żeby to powództwo oddalić.
~Asia niezalogowany
16 września 2016r. o 22:36
Zgodzę się z miejscową...tych ludzi trzeba znać i ta sytuację to nie jeden by zmienił zdanie...JA ICH ZNAM I ZGADZAM SIE Z WYROKAMI SĄDU.
9176
kc
16 września 2016r. o 22:44
~Asia napisał(a): Zgodzę się z miejscową...tych ludzi trzeba znać i ta sytuację to nie jeden by zmienił zdanie...JA ICH ZNAM I ZGADZAM SIE Z WYROKAMI SĄDU.

Dlaczego uważasz, że dobrze się stało, że pozbawieni zostali środków do godnego życia ? Twoim zdaniem chrześniakowi należą się te pieniądze ?
~miejscowa niezalogowany
16 września 2016r. o 23:06
Ci ludzie dostawali pieniądze i licznik o który tak zabiegali zasponsorowala im pomoc społeczna gminy. a to ze rachunku były niewiarygodne kiedy mieli zwykły licznik były ogromne i nie jeden by sam im założył licznik przedpłatowy. Oni pieniądze na utrzymanie otrzymywali.
Ta cała nagonka jest tylko po to by się użalać nad losem ludzi którzy niestety pomimo dobrych chęci ich chrzesniaka tej pomocy od niego nie chcieli.
Cała sprawę zna najlepiej Sąd a nie ludzie i nie chodzi tu o to ze przepisy coś tu przeszkadzają po prostu Ci Państwo niestety nie do końca są świadomi chyba na co się zgodzili zgodnie z umowa o dożywocie. Dlatego żaden sąd nigdy nie przyzna im racji.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Orange zaprasza
REKLAMA Orange zaprasza