~~Pankracy napisał(a): ...
Lecę popracować.
~~do Pankracy napisał(a): Tłumacz wszystkim co chcesz.Część z nich pojmie .
Ale z panną daj sobie spokój. Gościu kosmita .Odlatuje po dwóch piwach .
Złote myśli wylatują z niego wraz z " bombelkami " chmielu.Po każdym łyku beka do klawiatury.
Oto słowa kosmity .
Pannazdzieckiem napisał(a): Ostatni raz byłem u Spowiedzi Świętej jakieś trzydzieści lat temu temu . O ile sobie przypominam powiedziałem Kapłanowi / Lewicie , że mama dała mi szmatą po pysku i się trochę zbulwersowałem ... mea culpa . Mama kazała umyć podłogę , a ja zrobiłem to na od.... pi ... er... dol . To był ostatni grzech. Zawsze chciałem latać po Kosmosie Stwórcy i będę ... lecz nie w tym wcieleniu. Zrozumiałem , gdzie żyję. Na planecie niewolników Jahwe.
Lecz przyjdzie taki czas , że Jezus , najpotężniejszy znany Ludzkości fragment Stwórcy , powtórzy swe nauki i opadną kurtyny kłamstwa :) Pozostaje tylko szczera i wszechmocna Miłość . Czyli Stwórca :) Chyba zaczynam łapać , dlaczego Stwórca tworzy ... z zamiłowania do tworzenia :D
Dżentelmeni nie piją przed południem.
Wybaczcie moją spowiedź. Piwo mi się skończyło i idę po następne :D
~~ed napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Ostatni raz byłem u Spowiedzi Świętej jakieś trzydzieści lat temu temu . O ile sobie przypominam powiedziałem Kapłanowi / Lewicie , że mama dała mi szmatą po pysku i się trochę zbulwersowałem ... mea culpa . Mama kazała umyć podłogę , a ja zrobiłem to na od.... pi ... er... dol . To był ostatni grzech. Zawsze chciałem latać po Kosmosie Stwórcy i będę ... lecz nie w tym wcieleniu. Zrozumiałem , gdzie żyję. Na planecie niewolników Jahwe.
Lecz przyjdzie taki czas , że Jezus , najpotężniejszy znany Ludzkości fragment Stwórcy , powtórzy swe nauki i opadną kurtyny kłamstwa :) Pozostaje tylko szczera i wszechmocna Miłość . Czyli Stwórca :) Chyba zaczynam łapać , dlaczego Stwórca tworzy ... z zamiłowania do tworzenia :D
Dżentelmeni nie piją przed południem.
Wybaczcie moją spowiedź. Piwo mi się skończyło i idę po następne :D