Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

~~ niezalogowany
14 kwietnia 2017r. o 19:10
falco napisał(a): za godzinkę być może będę miał wszysko przygotowane i bądz spokojny o mój żołądek więcej czasu poświęćza to na rachunek sumienia i spowiedz .. ;)
masz rację że zle coś przedstawiłem w jednej z moich wypowiedzi ale tylko ty to zauważyłes co raczej w kiepskim świetle stawia pozostałych tu ''wiernych '' :D
przyznaję - mój błąd ...
zwrócę większą uwagę na precyzowanie wypowiedzi

aha - i proszę nie módl się za mnie a raczej tych bardziej tej modlitwy potrzebujacych ;)

cyrkowiec hhhhhh i tak jest zawsze z pipą

kabareciarz robi z siebie pośmiewisko martwi sie o czyjeś żony a sam świętuje u Aleksa jego żonka przeszczęśliwa hhhhhhhh
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
14 kwietnia 2017r. o 20:10
coś jeszcze chcesz dodać ?
przecież tymi wpisami pokazujesz właśnie jaką pipą sam jesteś ...
masz doświadczenie zdobyte u Aleksa że o nim wspomniałeś?...autopsja?
mnie stać na coś więcej ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
15 kwietnia 2017r. o 13:12
dziwny temat a tak popularny
2900
#falco nieaktywny
16 kwietnia 2017r. o 6:58
zastanówmy się dlaczego ...

Dopisane 16.04.2017r. o godz. 06:58:

trzeba mieć niezłego ''hadeesa'' we łbie by takie pierdoły prawić ...

(0.44 ) :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 kwietnia 2017r. o 11:39
Pannazdzieckiem napisał(a):
alphawolf napisał(a): Bóg jest miłością . Więc jeśli kochamy kogokolwiek bądz cokolwiek to mamy boga w sercu jakby go nie nazywac

Otóż to . Ja kocham przede wszystkim swoje dzieci. Swej pierworodnej Córci lata temu tłumaczyłem , że następne Pokolenia są najważniejsze . I chyba zaczyna łapać bakcyla , sądząc po tym , że od Sylwestra " gdzieś " choruje :D Oczywiście wiem gdzie ;)

Panowie i Panie , jeśli już rozmawiamy o Bogu , albo bogach , to polecam Wam ten produkt :

Oddaje mniej więcej , to co kiedyś się działo , a trzeba pamiętać , że Mojżesz wyprowadził z ziemi Horusa Naród Wybrany. Przyjrzyjcie się więc Horusowi , aby pojąć Mojżesza i Wybrany przez Jahwe Naród ...

Dobranoc ... kto ma oczy niechaj patrzy , kto ma uszy , niechaj słucha , kto ma struny głosowe , niech wykorzystuje ... pro publico bono :) Zatłuc ślepe , głuche i nieme małpy Homo Sapiens ( sapiens , to oszczerstwo )

Dobranoc :)

Prawda nawet na Jutubie została skasowana. Ale taki fajny demot znalazłem ... współczesny :

[img=1492335158_kfgd9wh.jpg]

Biały , Żółta i Czarny. Kolor skóry jest bez znaczenia . Chodzi o te księgi , które czytujemy. Ja mam pięć Autorytetów z wolnej woli.

Jahwe będziemy musieli pogadać , kiedy będę już po drugiej stronie egzystencji. Niczego nie nauczyłeś się od Jezusa , którego sam szkoliłeś ...

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Niepanna niezalogowany
16 kwietnia 2017r. o 11:51
Panna powiedz nam który bóg jest tym najważniejszym i jedynym ? Powiedz nam gdzie go szukać. Powiedz tak żeby prosty człowiek zrozumiał bez filozofii.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 kwietnia 2017r. o 12:25
W Sercu. Każdy i Każda posiada. :) W prawej górnej komorze jest tak zwana Iskierka Stwórcy . Należy Świadomością skoncentrować się na tym punkcie czasoprzestrzeni i poczujesz Stwórcę :) Pamiętaj jednak , że zostałeś stworzony ze Źródła . Jesteś więc nierozerwalną częścią Genialnego Planisty ... albo Planistki. Ciąg Fibunacciego powinien Cię przekonać :)Tu nie potrzeba wiary , wiedza jest potrzebna :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~nadpobudliwi.pl niezalogowany
16 kwietnia 2017r. o 12:33
Pannazdzieckiem napisał(a): W Sercu. Każdy i Każda posiada. :) W prawej górnej komorze jest tak zwana Iskierka Stwórcy . Należy Świadomością skoncentrować się na tym punkcie czasoprzestrzeni i poczujesz Stwórcę :) Pamiętaj jednak , że zostałeś stworzony ze Źródła . Jesteś więc nierozerwalną częścią Genialnego Planisty ... albo Planistki. Ciąg Fibunacciego powinien Cię przekonać :)Tu nie potrzeba wiary , wiedza jest potrzebna :)

Wiedza zaprzecza teorii wiary. Nie mieszaj tego panie panna.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza