~~ napisał(a):falco napisał(a): czy ja gdzieś napisałem że nauka to stwierdziła?
:D
migasz się jak zwykle jak każdy ''katolski'' oszołom który z wiarą ma tyle wspólnego co o niej usłyszy z ambony od propagandzisty czarnej kiecce...Dopisane 22.04.2017r. o godz. 10:24:znacie bajeczkę jak to powstawało to chrześcijaństwo?
jeżeli według ciebie jonaaaszu boga nie ma, to po co poświęcasz jemu i nam tyle czasu? ględzisz nawiedzony oszołomie to samo na okrągło od świtu do nocy
[/c
po raz kolejny zapytam -gdzie napisałem że ''boga nie ma ''?
jedno jest dla mnie pewne -tutaj nie ma go ''na bank'' :D
dlaczego poświęcam tutaj swój czas ?...to bardzo proste
po pracy niekiedy nie mam innego zajęcia a ten temat i wy ''katole'' zapewniacie mi jako taką rozrywkę więc się bawię :D
zadaję niekiedy jakieś proste pytania typu ''dlaczego jabłko w raju '' a nie np. bliższa klimatowi figa a wy już się gubicie :D
dlaczego zerwali jabłko ale swoją nagość zakrywają już liściem winorośli ;)
dlaczego krzyż taki a nie zgodny z rzeczywistością ówczesnego Rzymu ...
jest to tak zabawne kiedy się miotacie że dla takich chwil warto tu bywać ... :D
no i ci mnożący się tu ''naprawiacze świata'' ze swoimi cytatami ''ełzebiuszy'' :D
pisanie że ględzę ''od rana do nocy '' to sam wiesz że to tylko jedno z twoich ''pobożnych życzeń '' bo ani ty ani żaden inny ''bóg'' nie kiwnie w moją stronę by dać mi środki na utrzymanie a nie zwykłem zaspokajać się byle czym :D
gdyby tak było to faktycznie siedziałbym tu ''od rana do nocy'' a nawet dłużej ...
jesteś tylko nawiedzonym fanatykiem dlatego w pełni zrozumiałe jest dla mnie to twoje udawane pisanie które przecież nawet dla nie będącego w temacie jest na tyle klarowne by zrozumieć że nie masz nic do napisania ... :D
zrobię sobie kawę i może poczytam co masz do powiedzenia o swoim ''bogu '' :D
falco napisał(a): a ten temat i wy ''katole'' zapewniacie mi jako taką rozrywkę więc się bawię :D
~~ napisał(a):falco napisał(a): a ten temat i wy ''katole'' zapewniacie mi jako taką rozrywkę więc się bawię :D
A my katole mamy ubaw i rozrywke z kabareciarza.
~~ napisał(a):DP napisał(a): w niezauważaniu własnych błędów...
Sporo ludzi ma z tym problem, zarowno niewierzacy jak i wierzacy. Slynna belka i zdzblo w oku.
falco napisał(a): Człowiek inteligenty napisał by coś z sensem by obronić swoje racje a ty ?
dlatego jesteś ''głom.bem'' :D