Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

~~ niezalogowany
22 kwietnia 2017r. o 13:12
ten temat to jak perpetum mobile ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
22 kwietnia 2017r. o 14:41
~~ napisał(a):
falco napisał(a): czy ja gdzieś napisałem że nauka to stwierdziła?
:D
migasz się jak zwykle jak każdy ''katolski'' oszołom który z wiarą ma tyle wspólnego co o niej usłyszy z ambony od propagandzisty czarnej kiecce...Dopisane 22.04.2017r. o godz. 10:24:znacie bajeczkę jak to powstawało to chrześcijaństwo?

jeżeli według ciebie jonaaaszu boga nie ma, to po co poświęcasz jemu i nam tyle czasu? ględzisz nawiedzony oszołomie to samo na okrągło od świtu do nocy

[/c

po raz kolejny zapytam -gdzie napisałem że ''boga nie ma ''?
jedno jest dla mnie pewne -tutaj nie ma go ''na bank'' :D
dlaczego poświęcam tutaj swój czas ?...to bardzo proste
po pracy niekiedy nie mam innego zajęcia a ten temat i wy ''katole'' zapewniacie mi jako taką rozrywkę więc się bawię :D
zadaję niekiedy jakieś proste pytania typu ''dlaczego jabłko w raju '' a nie np. bliższa klimatowi figa a wy już się gubicie :D
dlaczego zerwali jabłko ale swoją nagość zakrywają już liściem winorośli ;)
dlaczego krzyż taki a nie zgodny z rzeczywistością ówczesnego Rzymu ...
jest to tak zabawne kiedy się miotacie że dla takich chwil warto tu bywać ... :D

no i ci mnożący się tu ''naprawiacze świata'' ze swoimi cytatami ''ełzebiuszy'' :D
pisanie że ględzę ''od rana do nocy '' to sam wiesz że to tylko jedno z twoich ''pobożnych życzeń '' bo ani ty ani żaden inny ''bóg'' nie kiwnie w moją stronę by dać mi środki na utrzymanie a nie zwykłem zaspokajać się byle czym :D
gdyby tak było to faktycznie siedziałbym tu ''od rana do nocy'' a nawet dłużej ...

jesteś tylko nawiedzonym fanatykiem dlatego w pełni zrozumiałe jest dla mnie to twoje udawane pisanie które przecież nawet dla nie będącego w temacie jest na tyle klarowne by zrozumieć że nie masz nic do napisania ... :D
zrobię sobie kawę i może poczytam co masz do powiedzenia o swoim ''bogu '' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
22 kwietnia 2017r. o 14:56
falco napisał(a): a ten temat i wy ''katole'' zapewniacie mi jako taką rozrywkę więc się bawię :D

A my katole mamy ubaw i rozrywke z kabareciarza.
15429
#piotrek2 nieaktywny
22 kwietnia 2017r. o 15:29
mój bóg człowiek ,który robi co chce[img=1492867775_resyds2.jpg]
~~ niezalogowany
22 kwietnia 2017r. o 15:40
~~ napisał(a):
falco napisał(a): a ten temat i wy ''katole'' zapewniacie mi jako taką rozrywkę więc się bawię :D

A my katole mamy ubaw i rozrywke z kabareciarza.

bo pipa falco dlugo nie wytrzyma bez pipczenia swoich pierdół i jemu się wydaje że się bawi hhhhhh jooonaaasz sam z siebie robi pośmiewisko hhhhh
2900
#falco nieaktywny
22 kwietnia 2017r. o 16:31
jakim musisz być ''głombem'' świadczy to co piszesz ale i też to czego nie potrafisz napisać by opisać swojego ''boga'' :D
takie głąby jak ty w dyskusji obierają sobie stanowisko i go bronią, nawet jak ktoś pokaże im, że nie mają racji to się do tego nie przyznają.
Tak to jest jak zaprogramowano w podświadomości takiego jak ty durnia jakieś głupoty :)
Człowiek inteligenty napisał by coś z sensem by obronić swoje racje a ty ?
jesteś tego ewidentnym zaprzeczeniem że nawet o nią się otarłeś ...tylko to że piszę do ciebie i czytasz co piszę daje ci dowód że taka istnieje :D
powtarzasz wiele razy jakieś brednie kierując je w moją stronę żeby ludzie przypatrujący się dyskusji to podłapali.?
uważasz ich za sobie podobnych dur.ni ?. :D
do wielu osób to nie trafi ale do podobnych tobie ?... ale to już nie mój problem.
żeby dyskutować trzeba mieć jakiekolwiek argumenty a ty ich nie masz ... :D
dlatego jesteś ''głom.bem'' :D

a teraz napisz ..to co zwykle :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
14505
DP
22 kwietnia 2017r. o 16:34
~~ napisał(a):
DP napisał(a): w niezauważaniu własnych błędów...

Sporo ludzi ma z tym problem, zarowno niewierzacy jak i wierzacy. Slynna belka i zdzblo w oku.

to nic nowego

wyjmij zdzbło z oka swojego
a belka z oka blizniego sama zniknie :)

spokojnego popołudnia

no chyba że ten łobuz coś ciekawego nagotuje
byle nie flaczki :|
~~ niezalogowany
22 kwietnia 2017r. o 16:42
falco napisał(a): Człowiek inteligenty napisał by coś z sensem by obronić swoje racje a ty ?

dlatego jesteś ''głom.bem'' :D

Znowu, prawie perfekcyjna charakterystyka samego siebie. Takie sa twoje racje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza